נסה לעבוד עם סוני וגאס. הרבה יותר אינטואיטיבית.
סיימתי עם התוכנה הסינית Wondershare הודות לשירות הלקוחות המדהים שלהם.
עברתי מחשב ותוכנת עריכה לאדובי פרמייר. בערך שעה של סרטוני הדרכה ביוטיוב הספיקו ליצירת המופת. לאדובי יש ממשקים הכי לא אינטואטיבים עם זיליון אפשרויות אבל לסרטון ראשון עבר יחסית חלק.
יש בשדה תיאור הוידיאו נקודות זמן לקטעים והמכשולים לטובת א' שחשש לצמיגיו ובכלל, לכל מי שטרם היה וניסה לברר.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
נסה לעבוד עם סוני וגאס. הרבה יותר אינטואיטיבית.
מעניינת הבחירה במוזיקה: זה משהו שנע בין "אלאדין ומנורת הקסמים" לבין "טקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה". לא מצאת משהו יותר אורייאנטלי ופחות מדכא?
בנוסף - ניכר המעבר לתוכנה מקצועית יותר. בהצלחה! אבל לא ברור מדוע אתה ממשיך להצמד לכלל של "לא פחות מ-10 דקות"...
נ.ב - איך \ איפה סימנת ליו טיוב את הקטעים בסרטון שבהם רואים את "בלאי הכביש מהשיטפון" וכו'?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מאמין לך, אבל אין לי כוח לבדוק וללמוד עוד תוכנת עריכה ולאדובי יש המון סרטוני הדרכה וזה שיקול עיקרי.
בתיאור הוידיאו (מופיע מתחת לסרטון בגלישה ממחשב) אפשר להוסיף זמן בפורמט של 4 ספרות- דקות ושניות. יוטיוב יודע לתרגם אוטומטית לעוגנים בסרטון. למי שלא מכיר את הדרך, ב 00:50 פוטנציאל גבוה לכמעט.
למה לא פחות מ 10 דקות? וואלה לא יודע. אולי כי אני צופה בסרטונים בעיקר מהמחשב (ולא מהנייד כמו הרוב) ואולי אני אגואיסט שחושב על ההנאה שלי כשאני צופה בסרטונים. דווקא ניסיתי לשמור על עניין ויש די הרבה חיתוכים חוץ מהירידה של המעלה עצמו. המוסיקה לאווירה, הקדשתי לבחירת המוסיקה 3 דקות - לאחר שהאזנתי ל 3 קטעים...
צ'מע, זה הכל אימון וצבירת נסיון לקראת סרט עלילתי באורך מלא על רכיבה לקניות בסופר ברמת גן.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021