טרפת. נראה מהיר לאללה...
טרפת. נראה מהיר לאללה...
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
תתחדש,קדימה ואחורה הרכבת?
Flow & ttx?
אתה זן נדיר!
סחטיין עליך,בולמים ורוכב,כל השאר זניח...
תודה!
מקדימה רק קיט קארטרידג' TTX. מאחורה רבים המליצו לי פשוט לשפץ (זול משמעותית מבולם אחורי קומפלט, וההבדלים בתחושה לא משמעותיים). אז הלכתי לעומר שחל והוא החליף את ה Bladder לקיט של K-tech לינק כאן K-tech - https://store.ktechsuspension.com/sh...1-900-110.html ). ההבדל (קדימה ואחורה, אבל בעיקר מקדימה) פשוט מטורף, אני לא יכול אפילו להתחיל להסביר. פשוט חלום.
רק כדי להבין איזה יופי הם עובדים בחול:
https://youtu.be/w0vMEkmekYI
https://youtu.be/MAu_mgrKLuE
נערך לאחרונה על ידי Juv; 11-12-2020 בשעה 16:23.
לאחרונה גם חבר טוב עשה את ה-k-tech בכתום דו"פ 2020.
עשה אצל מוש,מבסוט מאוד מאוד!
במחשבה שניה,עשית בשכל שהחלפת רק לקיט קארטריג' בשליש מחיר מפרונט קומפלט.
תתחדש ותרכוב בדרכים טובות.
כמו שכבר אמרתי, סחטיין עליך.
מתלים/בולמים זה הכי חשוב.
תודה. לאחרונה אני שומע/קורא על המון בעלי קטמ שהשקיעו ממיטב כספם על אופנוע שאמור להיות חוד החנית של אופנועי השטח, אבל מתוסכלים מאוד מביצועי הבולמים. באופן אישי אני חושב שזה אבסורד שאופנוע כל כך יקר שמתיימר להיות Ready to Race, מגיע רק עם "חצי" בולמים מקדימה (כי הבולם הימני אחראי לקומפרסיה בלבד והבולם השמאלי אחראי לריבאונד בלבד - מהלך חסכוני מאוד כשאתה ייצרן גדול של אופנועים אבל פחות עדיף לנו הרוכבים...). גם "פטנט" ה Open Cartridge ב WP העדכניים לא הכי מוצלח (כך ניסו להסביר לי), כיוון שיש מגע של שמן ואוויר, נוצרות בועות ואז כל מהלך הבולם לא עקבי. משהו מדהים נוסף שנחשפתי אליו הוא שלאחר שהבולמים הקדמיים פורקו, דחסתי אותם כשהבורג סגור עד הסוף וכשהבורג פתוח עד הסוף - ולא היה שום הבדל! לגבי הבולם האחורי של WP - הבלון חנקן הזה שיש שם, כולל בוכנה מפלסטיק (להבדיל מגומי שיש בקיט של K-TECH), שלא עובדת בצורה אופטימלית.
שורה תחתונה - אמנם ההוצאה על בולמים טובים היא לא קטנה, אבל מדובר במשהו שאפשר לקחת לאופנועים הבאים, ובמקרה הכי גרוע - למכור (ונוכחתי לדעת שיש לבולמים האלו שוק יד שנייה מטורף - הם פשוט נחטפים). ובסופו של דבר - זה הכיף שלנו, אנחנו מוציאים כל כך הרבה זמן וכסף על האופנוע, אז שלפחות יעבוד הכי טוב שאפשר. אני חושב שמי שרוכב ברמה גבוהה יחסית - חייב בולמים טובים יותר ממה שמוצע סטוק.
ולסיום, אני מפנה לדקה 19:04 בוולוג של ג'וני ווקר שעשה עם מאני ובילי בולט, שבו הם מדברים על מה הם היו מחליפים באופנוע סטוק - https://www.youtube.com/watch?v=7GcZvO_vg30... אז כמו שבילי אומר - ברגע שרוכבים טיפה מהר - הבולמים האלה פשוט לא עובדים יותר...
לגבי העובדה שלא חשת הבדל.
אתה לא אמור להרגיש הבדל מכיוון שלא מדובר על הקשחת הקפיץ אלא האטת הבולם.
המהירות בה אתה מכווץ את הבולם היא במילא איטית מהמהירות שיכוך ולכן לא תרגיש בהבדל.
[QUOTE=Juv;174525]תודה. לאחרונה אני שומע/קורא על המון בעלי קטמ שהשקיעו ממיטב כספם על אופנוע שאמור להיות חוד החנית של אופנועי השטח, אבל מתוסכלים מאוד מביצועי הבולמים. באופן אישי אני חושב שזה אבסורד שאופנוע כל כך יקר שמתיימר להיות Ready to Race, מגיע רק עם "חצי" בולמים מקדימה (כי הבולם הימני אחראי לקומפרסיה בלבד והבולם השמאלי אחראי לריבאונד בלבד - מהלך חסכוני מאוד כשאתה ייצרן גדול של אופנועים אבל פחות עדיף לנו הרוכבים...). גם "פטנט" ה Open Cartridge ב WP העדכניים לא הכי מוצלח (כך ניסו להסביר לי)
או יותר פשוט לקנות TM RACING
שהאמרה READY TO RACE יותר קרובה למציאות ולמכלולים שמקבלים! 😎
בפתוח אין ספק שהוא אחד הטובים שיש!
כשמגיעים לקטעים טכניים איטיים ועם הרבה מכשולים צריך ידיים חזקות!
בכל מקרה אחלה סרטון 👍
[QUOTE=idan300;174544]או שרקו פאקטורי או בטא רייסינג... תאמין לי אני מבין מה אתה אומר. אבל לכל אופנוע יש את החסרונות שלו. בסופו של דבר (וזו דעתי בלבד כמובן), למעט הבולמים והמחיר (בישראל), ה- KTM הוא אופנוע מדהים - המנוע שלו מדהים (בעיקר בהארד אנדורו, אני מדבר על ה 300), הגימור איכותי בטירוף, האופנוע אמין (החזקתי TPI300 2020 למשך 170 שעות, אפס תקלות, לפניו החזקתי אופנועים שונים של KTM במגוון נפחים ושנתונים, רובם היו אצלי לפחות 350 שעות - שוב אפס תקלות), הנדסת האנוש - גם לרוכבים וגם למכונאים, פשוט מושלמת. אבל שוב, כל רוכב ומה שהוא מתחבר אליו. לא חושב שיש דבר כזה "האופנוע הכי טוב"... בסוף אם אנחנו חוזרים הביתה עם חיוך וטעם של עוד - זה מה שחשוב.
אין ספק!
כל אחד מתחבר למה שמרגיש לו הכי טוב,
היה לי את שניהם (300 כמובן) ואני בדרך לבדוק עוד חברות אחרות
ולכל כלי יש את הייחודיות שלו
וכמו שאמרת הכי חשוב לחזור עם חיוך וגוף תפוס!! 😎