רגע רגע
אז המורכבת צביקה החלה להאנח כבר בשלבים מוקדמים של המבחן??
ה-R18 - הקרוזר החדש והענק של ב.מ.וו - מכוון ישירות לשוק האמריקאי חובב הקרוזרים המוגזמים, והוא עושה את זה לא רע בכלל, ועם האופי המיוחד של מנוע הבוקסר הבווארי; מבחן הדרכים, הווידאו וגלריית התמונות - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...9%d7%95%d7%a8/
רגע רגע
אז המורכבת צביקה החלה להאנח כבר בשלבים מוקדמים של המבחן??
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא יודע אם לבכות על מי שקונה את זה או לשמוח בשבילו שיש לו כ"כ הרבה כסף מיותר בצד והוא יכול לקנות אופנוע בלי שימוש
ב.מ.וו יכלו להביא פה שח-מט על הארלי ואינדיאן ובסוף פישלו כמו רומל במערכה בצפון אפריקה
היי, תראו, עוד צעצוע יקר ולא פונקציונלי למבוגרים עמידים שרוצים לשחק בתחפושות של badass, איזה יופי.
הוא רק התחיל להימכר בעולם לפני כמה חודשים וכבר קבעת שהם פישלו?
גם בבמוו לא חיים באשליות, האופנוע הזה לא עומד להימכר בכמויות של אינדיאן והארלי, למרות שקוראים לזה כרוזר רואים שהR18 משחק במגרש אחר, מגרש קטן ונישתי של פסלים בגארג'.
בשביל למכור אופנועים "קטנים" לפעמים אתה צריך אופנועים גדולים ומופרזים כדי לעשות את המותג והR18 הוא כזה.
למרות הנ"ל יש לR18 שימוש ואפילו יום יומי.
כושל מבחינת קרוזר
כמו ששמים לב "אחרי כמה ק"מ לא נוח וכואב בגב", "לא מתאים לנסיעה ארוכה", זה המשמעות של קרוזר ובזה הם פישלו
ויכול להיות לו שימוש יומ-יומי בכיף, לנסיעות בארה"ב שלכל מקום לוקח להגיע בסביבות חצי שעה-שעה יכול להיות כלי מעולה,
אבל בשביל קרוזר בסגנון הארלי זה כישלון וציפיתי ליותר. באמת שהתלהבתי כשהתחילו לדבר על זה אבל התאכזבתי...
לפי מה שהבנתי בגלייד אמור להיות נוח אבל אקח את המילה שלך
הברייקאאוט פשוט מגוכח מלכתחילה
הפאט בוב גם לרוב האנשים נוח וקל לשליטה
אם אתה מדבר על בוברים וקאסטומים למיניהם אז אתה לגמרי צודק שהם לא נוחים אחרי כמה זמן, אבל רוב הקרוזרים מהמפעל הם נוחים וסבבה
ושוב אני מזכיר הכל לפי הדעה שלי שבינתיים על הכלי הזה היא חסרת ניסיון ולפי מה שכתוב על הדף,
אולי בסוף זה ייראה לי אופנוע סבבה לגמרי למרות שהוא נראה כמו חייזר קצת
קשה לי לראות אותי מתחבר לאופנוע הזה או לכל חובב קרוזרים במיוחד עם המחיר שיש לו
אשמח לשמוע עוד על הדעות שלך![]()
תכלס כן אבל אז הולך כל הקטע של הקרוזר
ויש דווקא קרוזרים שמגיעים עם רגליות מיד בסטוק ואפשר לקנות את הרגליות קרוזינג באפטר מרקט
אפשר גם להתאים את המושב שיהיה נוח ברמות באפטר מרקט,
זה מה שציפיתי מ-ב.מ.וו, חשבתי שהם יעשו דברים בשכל שייגרמו לאמריקאי לובש העור משהו שייגרום לו לשכוח מהמנוע הזה באמצע וכן ייגרום לו לפחות לתכנן לקנות את האופנוע הזה
אבל שוב ב.מ.וו כמו ב.מ.וו בטח נותנים את זה כאופציית קאסטומיזציה לאופנוע שהוא כבר יקר
אם הם מתכננים שלא הרבה ייקנו אז למה הם לא בונים רק כמות קטנה של יח' במקום להוציא את זה כדגם רגיל? (או שהם כן ואני לא יודע)
אין לי מושג איך התנוחה יחסית לקטנוע,
אבל בעוונותי יצא לי לעשות רכיבות ארוכות על קטנועים, או סתם ימים שלמים של רכיבה. ברוב הזמן עם רגליים שלוחות מעט קדימה (לא כמו הערסים, אבל בהחלט על החלק הקדמי של המדרס). מעולם לא הרגשתי שיש בזה משהולא נוח. בנוסף, הכסא המדורג נותן תמיכה בדיוק לחלק הזה של הגב.
הבעיה היחידה היא שצריך להתכונן היטב למהמורות
אין לי מושג איך התנוחה יחסית לקטנוע,
אבל בעוונותי יצא לי לעשות רכיבות ארוכות על קטנועים, או סתם ימים שלמים של רכיבה. ברוב הזמן עם רגליים שלוחות מעט קדימה (לא כמו הערסים, אבל בהחלט על החלק הקדמי של המדרס). מעולם לא הרגשתי שיש בזה משהולא נוח. בנוסף, הכסא המדורג נותן תמיכה בדיוק לחלק הזה של הגב.
הבעיה היחידה היא שצריך להתכונן היטב למהמורות בכביש, כדי חאלחטוף את המכה לגב.
שואל באמת,
האם התנוחה כל כך שונה?
אתה כנראה לא יודע איך מקובל לרכוב על קטנוע בישראל.
שתי אופציות (מטופשות כמעט באותה מידה,
אבל ב' מנצחת בטיפשותה) :
א. רגליים שלוחות קדימה א-לה בורן טו בי ווילד.
ב. רגליים מקופלות אחורה על רגליות המורכב סטייל רוסי.
(אופציה א' היא הרלוונטית כאן)