דעתי היא שלא מרכיבים ילדים נקודה.
קסדות לילדים יש לקנות בארץ, (ספציפית אני מכיר ביצחק שדה פינת המסגר, אבל אני מניח שבכל חנות גדולה יש).
שאר הציוד פחות נתקלתי. באיביי יש הרבה.
שלום לכולם אני מעוניין להתחיל להרכיב את הילד לבית הספר,הילד בכיתה ב בן שבע,מגיל קטן הרכבתי אותו אך בחניה בלבד,הילד גדל והיום כבר מוכן לרכב ואפילו מתלהב ונרגש ולצאת מחוץ לחניה,אני מבין שעל פי החוק אין גיל חובה למורכב ומספיק שהרגליים מגיעות לרגליות והוא נתמך,מהבחינה הזו אין בעיה,השאלה אם מבחינה ביטוחית הוא מכוסה?והיכן ניתן להשיג ציוד יעודי עבור ילדים לרכיבה? קסדה מעיל וכו'שאלה נוספת לבעלי נסיון איך אני יכול לגרום לו ליותר ביטחון ברכיבה?בעתיד אני יהיה מעוניין לרכב איתו למרחקים יותר ארוכים.האם בכלל כדאי להרכיב אותו בגיל כזה לנסיעות קצרות או שכדאי לחכות עוד קצת,אשמח לחוות דעות מנסיון של האנשים פה שמרכיבים את הילדים שלהם,מדובר באופנוע FZ8N.תודה
דעתי היא שלא מרכיבים ילדים נקודה.
קסדות לילדים יש לקנות בארץ, (ספציפית אני מכיר ביצחק שדה פינת המסגר, אבל אני מניח שבכל חנות גדולה יש).
שאר הציוד פחות נתקלתי. באיביי יש הרבה.
אל תרכיב את ילד .
יש סיכונים שלא לקוחים בשום פנים באופן !
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
שלושת הילדים שלי רוכבים איתי כשהקטן כיום בן עשר.
ככלל מיגון זה חובה ואין צורך להרחיב על כך.
אז מה כן:
עירנות לא נעים לגלות שהילד נשפך לך מהאופנוע ולכן כדאי וחשוב שתהיה תקשורת עם הילד.
חוץ מהדיבורית אנו גם עם סימנים מוסכמים של טפיחות.
אני מקיש לו על הברך והוא עונה לי בטפיחה על המותן.
טיולים ארוכים זה אפשרי רק לדאוג לעצירות ביניים ( כביש שש לא ממולץ).
ארגז אחורי לטעמי זה חשוב חבר שלי מרכיב את הילד גם ללא ארגז.
לגבי הסיכון אכן הוא קיים ועל זה אין עוררין.
הטיול האחרון שערכתי עם נדב היה עם הארליסטים והיה ארוך ממה שאני בדרך כלל עושה איתו.
היה לו מקסים וגם לי.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תוסיף לרשימה גם דיבורית עם אינטרקום. אחד הדברים הכי מפחידים זה שהילד נרדם מאחורה וילד בן 7 יכול להירדם גם בנסיעה קצרה של כמה דקות.
אין כל בעיה להרכיב ילד בן 7. תליו כמובן בילד - לפי החוק ילד צריך להגיע עד רגליות. אני קניתי קסדה כאן, מעיל הזמנתי מחול.
אין לי דיעה לגבי ההרכבה מלבד גיל או גובה מסויים. באופן כללי תנועה עירונית עצבנית וצפופה של בוקר מקום פחות טוב לאופונעים...עם ובלי ילד.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מכוסה כמו כל מורכב על דו גלגלי.השאלה אם מבחינה ביטוחית הוא מכוסה?