ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
בשמיניות אתה יכול לשחק הרוב עם הקלאץ', טיפה גז והמרכיב הכי חשוב זה מבט לנקודה שאתה רוצה להיות בה. כשיש לך מבט נכון אז היציבות שלך תשתפר פלאים
ואל תתבאס מהכמות שיעורים כי לקחתי כפול ממך (בגלל שהיה לי מורה זבל) אבל לפחות זה נתן לי ביטחון על הכלי ועוד ידע וניסיון, קח את זה בקלות ותלמד כל מה שאתה יכול!
בסוף מה שחשוב זה שתיהנה תוך כדיי, תלמד נכון וטוב ולא תהיה עוד איזה רוכב טימקס סטראוטיפי
משחק עם קלאץ', מבטים, הטעיה נכונה של אופנוע, זה סבבה אצלי. אני עושה טוב את השמיניות על הילוך שני ללא גז, הבעיה שבהילוך ראשון אני מאבד את הקשב קלפי ידית גז ומשחרר אותה לחלוטין, ואז אני מנסה לפצות בלשחרר יותר את הקלאץ', מכיוון שלאופנוע אין מספיק כוח אני מרגיש שאני חייב ליישר את האופנוע ורק אז אני שם לב שאני לא נותן גז. כשאני נמצא בסיבוב מתמיד אני לא מצליח להיות מספיק עדין לתוספת גז נדרשת. אילו לא הייתי משחרר את הגז, לא הייתי בבעיה הזאת.