לא יחליפו גומיות וגם הצמיגים לא יוחלפו.
אני חושב שהכל עניין של מחיר.
אם חדש עולה 30,(אני סתם זורק מספרים),
יד רשומה אבל יחסית חדש (בן שנה) עולה 26,
והבחור שהתיישן לו בחביות עץ אלון, כבר עולה קרוב למחירון של מקביליו מאותו שנתון שנסעו בכבישים... הייתי הולך על זה. אם לעומת זאת ההבדל הוא אלף שח, הייתי ממשיך הלאה.
לא חייבים להחליף את כל הגומיות. כן חייבים לבדוק את מצבו הכללי, להחליף נוזלים וכו...
אם יש תקלות שנובעות מאחסנה, הן יצופו די מהר, ובתקופת האחריות. והרי בשביל זה יש אחריות.
אני לא בטוח שזה נכון.
תחשוב שהיבואן מחזיק את הכלי כבר 3 שנים בארגז.
יש לו רצון (עז כנראה) למכור.
החלפת גומיות, צמיגים ונוזלים אלו לא עלויות גבוהות ליבואן וככה הוא מצליח להיפטר מהכלי.
הרי במצב הנתון, לא בטוח שיגיע עוד קונה וכולנו נסכים שעוד שנה הכלי הזה לא יימכר בחיים.
לא יחליפו כלום ושום דבר, מקסימום שמן. בחיים לא גומיות.
מה הכוונה "מבקש בדיקה כללית של הכלי"? ע"י מי? אני יכולה לבדוק אותו בעצמי או עם כל אשם שאני מביאה. זה כבר נאמר לי.
אני גם לא מבינה למה כולם פעם אומרים שצריך להחליף שמנים ונוזלים. אם הוא באריזה עדיין לא אמורים להיות בו בכלל שמנים ונוזלים, לא?
המון תודה לכולכם!!! מקסימים אתם! ממש מחמם את הלב :-)
שמנים ונוזלים שלא באריזה האטומה והמקורית מתחמצנים וסופחים מים.
לדוגמא רוב היצרנים אומרים להחליף נוזל בלם לאחר שנתיים ללא קשר לקילומטרז'.
גם לבקבוק שמן מנוע לאחר שנפתח יש חיי מדף קצרים יותר מאשר אם היה נשאר סגור.
למיטב ידעתי אופנועים מגיעים עם נוזלים כדי למנוע טעויות במוסכי המסירה ובגלל שהאופנוע נבדק על דיינו או ברכיבה קצרה לפני המשלוח ככה שלא הגיוני שירוקנו אותו שוב מנוזלים.
סתם מסקרנות - באיזה דגם מדובר?
אולי.
אבל אם אני הייתי קונה כלי כזה, אני מגיע מעמדת כוח.
ליבואן יש שצי אופציות:
1. למכור בפחות רווח (כי הוא בטח לא מפסיד).
2. להשאיר את הכלי אצלו ומתישהו לרשום אותו בדו"ח רווח והפסד כהפסד מלא (כי כמה אנשים כבר יסכימו לקנות כלי בן 4 שנים).
זה עניין של כוח מיקוח, וכרגע הכוח נמצא אצל הקונה.
אפשר פירוט?
מה זה "החלפת גומיות"?
האם זה כולל אורינגים שיש בקרבורטור/מזרק? האם זה כולל גומיות שסתומים? אורינגים וגומיות שנמצאים בבולמים? ידיות אחיזה? הגומי שעוטף את הקפיץ של הג'ק?
קיצור, אף אחד לא יחליף שום גומיות. המקסימום זה טיפול גדול שכולל שמן, נוזל קירור, נוזל בלם, רצועה חדשה לוריאטור, ושמן גיר.
גם צמיגים לא יחליפו.
עם זאת, אין דין קטנוע של 10,000₪ כדין קטנוע של 50. ופותחת שרשור חוסכת פרטים משום מה.
בדוק דיאלים, יש להם s3ים שלא נמכרו מ2018
ובכלל יש כאן חברה שמאוד מחמירים למרות שלדעתי הכל תלוי בתמחור וברמה של האופנוע
אתם לא מצפים מיבואן שיתחיל להחליף כל גומיה צמיגים ושמנים בשביל קטנוע של 10 אלף
מצד שני כן אם זה איזה niken אז זה אולי סביר יותר
בכל אופן כשאני קניתי קטנוע שעמד יותר משנה (אבל לא הרבה יותר) נתנו לי אחריות על המצבר + שובר טיפולים והנחה על צמיגים שהחלפתי לאחר לא הרבה זמן ויצא לי מאוד מתשלם כי ההנחה הייתה גבוהה
שוב בשורה התחתונה הכל עניין של תמחור הכלי