מנסה להבין מה לעשות עם חלקים גנריים ממקורות שונים על אופנוע שלא יועד שיחברו לו מגינים, זה לגמרי מאולתר כרגע..
יצא לי לרכב היום, היה קצת קר/גשום אז היתה הזדמנות לבדוק את ה-setup הנוכחי, 2 מתוך 4 מגינים סינים שיש לי -
רכבתי בלי כפפות. מימין לא הרגיש שיש הגנה מרוח כ"כ (למרות שלא היה מקור להשוואה), משמאל הרגיש קצת יותר מסוכך אבל עדיין הרגשתי רוח. שניהם בצבצו לי במראות, ומגן הרוח ויברץ בצורה ברורה ביותר (פחות ככל שנסעתי מהר יותר, מניח שבגלל לחץ הרוח).
השמאלי באמת ענק ולא נראה משהו, ועדיין נתקע במגן הרוח בקצה הטווח. הוא גם לא נותן לתמרן כרגיל כשעומדים לצד האופנוע, היד נתקעת בו.
אפשרי לחתוך מהפלסטיק שלו עם מסור קטן בצורת כ' שיש בטמבוריה, עם המשורית שאפשר להחליף?
אם כן אז אולי אפשר לחבר את החלק שירד מלמטה, שיהיה 50-50 ואז אולי אשכרה יחסום רוח כמו שצריך?
מבחינת היתקעות במגן הקדמי, חושב שאפשר אולי לעשות עוד חור במעלה החלק הדק שמתחבר לקצה הידית ולחבר משם, שהוא יבצבץ קדימה פחות?
לזכות המגן - הפלסטיק עבה וטוב. חושב שיש גם אפשרות להפוך אותו לחד צידי, לקצץ אותו שיהיה מחובר רק לתושבת, ואז גם לא יבצבץ לי במראה.
הימני לא נתקע במגן, אבל בסיס המתכת שלו בזווית שלא יכלתי לחבר לתושבת מהצד המיועד, יצא pertachois כזה -
אבל בעיקר לא הרגשתי שהוא מגן מרוח.
tl;dr - כמו שאומרים בגמרא, couldn't get no satisfaction.
מגן הרוח הקדמי לא כזה יעיל. על ה-NC רכבתי קומנדו, אני שוקל לעשות אותו דבר כאן, בגלל זה גם לא חבל לי לכופף אותו קצת (זה גם לא מגן מקורי, משהו שהבעלים הקודם שם).
לגבי אוזני פיל - רציתי לפגבק את מגיני הידיים גם בשביל לחבר שם משקולות. על המתכת של הימני למשל אפשר להדביק מלא עופרת.. (למרות שאני חושב שגם על הפלסטיק אפשר, יש למשל סרט עופרת למקלות גולף שראיתי באמזון). zx - לא שמתי לב לויברציות היום, אבל גם לא רכבתי מהר מדי..
Fun fact - השייבה שבתוך משקולת הצד (שאיבדתי כשהוצאתי את המשקולת) היא הדבר היחיד שמונע ממנה להיצמד לפלסטיק של צינור המצערת, מה שגיליתי כשכבר עליתי על האופנוע. גם גרמנים יכולים לפרטש כשבא להם

(או - באיזה דבק משתמשים כדי להדביק אותה למשקולת אם/כשאני מוצא אותה?)