מחכה לאופניים החשמליות האוטונומיות כדי שיתחיל הכיף האמיתי.
מנפלאות המזעור. נראה שאינמלשות, העולם צועד במהירות האור לכיוון בלאגן אטומי.
אם יעשו זאת נכון (מיסוי), מחיר קטנוע 50 סמ"ק יכול להיות די קרוב לאופניים חשמליים. אני מעריך שללא שינוי במיסוי, המחיר של קטנוע 50 סמ"ק יהיה סביב ה-8500-9000 שקלים (אם היו מיובאים כיום). מיסוי נמוך יותר, בהחלט יקרב אותו לזוג אופנים חדשים. כמובן שגם צריך פוליסת ביטוח מוזלת כדי להשאיר זאת אטרקטיבי.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מחכה לאופניים החשמליות האוטונומיות כדי שיתחיל הכיף האמיתי.
מנפלאות המזעור. נראה שאינמלשות, העולם צועד במהירות האור לכיוון בלאגן אטומי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
פחות מתייחס לפיתרון שלו, הוא חיי בקנדה, השוק\מחירים אחר לגמרי והכלכליות פחות מעניינת אותי, אם כבר אני יותר מתייחס לכיכוב שלנו בכתבה יחד עם הסברים לגיטימיים לאשליית הביטחון (לא צריך מיגון כולה אופניים ו\או נוחות) לעומת המצב בשטח (נמצאים בשטח מת יותר מאופנועים, יכולות פציעה חמורה גבוהות), לא כל "רוכבי" האופניים מבינים את זה. + שלא לדבר על התעלמות גורפת מחוקי תנועה ו\או אי שליטה מלאה בכלי.. המצבים הללו מביאים לפגיעה בגוף או הרג ובתכלס על זה חבל.
כל הקטע שזה לא יהיה אטרקטיבי
95% מרוכבי האופניים החשמליים (הגברים) שאני נתקל בהם הם כאלו שעוד לא גדולים מספיק בשביל לעבור לטימקס שהם חושקים בו
100% מהם לא ממוגנים כראוי לכלי, לא מצייתים לחוקי הדרך ואם חשקה נפשך לשמוע יש לי סיפורים ממש טובים על ההתנהגות שלהם
הסיבה שצריך להפוך את זה לקטגוריה זה דבר ראשון כדיי שאני לא אצטרך להיכנס לכלא בגלל שמטומטם כזה עבר על החוקים ולא היה ממוגן,
סיבה שנייה זה כדיי שיהיה אפשר לאכוף את המטומטמים האלו ולתת להם קנסות כמו שצריך שיכללו נקודות ושלילה ולא סתם איזה דו"ח מעפן פעם ב...
לסיכום: כמו שלאף אחד לא אכפת מרוכבי אופנוע לאף אחד גם לא צריך להיות אכפת מרוכבי אופניים חשמליים; כי הם ההוכחה הנצחית לברירה טבעית