האם יש מקום / מישהו שמתמחה בשיפוץ מנועים שעושה את זה ברמה יומית?
או שהכתובת הטובה ביותר היא מוסך היבואן?
האם יש מקום / מישהו שמתמחה בשיפוץ מנועים שעושה את זה ברמה יומית?
או שהכתובת הטובה ביותר היא מוסך היבואן?
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death
יש עסקים שמשפצים מנועי רכבים על בסיס יומי.
עבודות פירוק והרכבה אפשר לעשות בכל מוסך,החלפת תושבות שסתומים לדוגמה לא עושים במוסך.
אם תהיה יתר ספציפי לגבי מה צריך לשפץ אולי אוכל לכוון אותך.
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death
"דוקאטי 848"
כמות קטנה מאוד שיהיהו להם ניסיון בשיפוץ מנוע של דוקאטי. אחוז מאוד קטן. יהיה קשה למצוא. בהצלחה.
חשבת אולי לייבא מפירוק או אפילו למצוא מפירוק פה בארץ? הבעיה היא שאם המנוע מפורק מהגוף, אתה סומך על המילה של הבן אדם לגבי מצבה. אני אישית לא יקנה יותר מפירוק. אכלתי אותה פעמיים, הספיק לי.
תשקול אולי לקנות חלקים מחול ושמישהו יעשה את העבודה פה.
אם זה אותו דוקאטי שראיתי בלוחות (סטריטפייטר 848 עם "נקישות מהקראנק") אז המחיר המבוקש נראה לי לא משתלם בעליל.
שיפוץ מנוע זאת אמנם עבודה מורכבת, אבל יש מספיק מוסכים שיכולים לבצע אותה כמו שצריך. מניח שרוב המוסכים שהומלצו פה בפורום ידעו לתת מענה.
עלות החלקים (חדשים ומקוריים) למנוע של 848 תהיה גבוהה מאוד - זה מנוע קצה שיוצר בכמויות קטנות, ומחירי החלקים בהתאם. עלות העבודה תהיה כנראה בסדר גודל של כמה אלפי שקלים. כדי להיות יותר ספציפי, צריך לפתוח את המנוע לבדוק אילו רכיבים נפגעו או התבלו. לקבוע אילו רכיבים דורשים החלפה רק לפי שמיעה זאת חלטורה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual