תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: ראיתם את השוטר הזה?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של mudale222

ראיתם את השוטר הזה?

פשוט מרתיח.
    https://www.facebook.com/lan2lan.sta...59682755667176
    לא מכיר את הבן אדם אישית, אבל רק מהסרטון וההודעה פשוט התחלתי להתעצבן.
    מה אפשר לעשות נגד שוטר כזה? כאילו אפילו אם מזכים בבית משפט..
    אין משהו שאפשר להתלונן עליו, שיחטוף משהו?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    להערכתי הוא יוכל לטעון להתעמרות ולתבוע פיצויים ( בייחוד אם האופנוע מקורי וסתם הורד מהכביש).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    מה יותר מעצבן? השוטר או תגובת המשטרה?

כלל הדוחות נרשמו כדין, בהתאם להוראות החוק והסמכות, בהיבטי תעבורה והנחיות הקורונה.
    שוטרים שהיו בפעילות בקרבת מקום הבחינו ברוכב האופנוע משתולל. בדיקה שנעשתה ע"י סייר בוחן, העלתה ליקויים רבים באופנוע, בין היתר, רעש מהאגזוז המטריד לסביבה. כמו כן, עלה כי הפר את התקנות ויצא מביתו שלא לצורך חיוני. על כן, ניתנו דוחות בהתאם. ככל שבעל האופנוע סבור שנפלה טעות, שמורה לו הזכות לערער.
    mt-07

Member הסמל האישי של tree
    היציאה ללא צורך מתרידה אותי. כבר החלפתי מצבר אחד השנה. סיבוב טעינה זה קביל?!
    בקשר למקרה אני הייתי מנסה להראות תמונה מאתר החברה שהאופנוע מקורי. אבל תמיד יש אפשרות שהוא הוציא את המשתיק מהאגזוז.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    זה אופנוע בן שבוע עם אגוז מקורי של אוסקוורנה. אין לו משתיק שאפשר לשלוף.
    אפשר להרוס את האגזוז, לקדוח בו וכאלה שיעשה יותר רעש אבל הסיכוי לדבר כזה פשוט אפסי עד לא קיים.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    מציע לא הסתמך על סרטון אחד של המתלונן, אלה גם על סרטון מצלמת הגוף של השוטר והנסיבות שהביאו
    לבדיקת הרוכב.

ככלל לא ייתן שוטר יותר מדו"ח אחד גם במקרה של כמה עבירות אלה את העבירה העיקרית.

עבירה של הפרת סגר אינה נכללת במסגרת עבירות תעבורה, אולם על המתלונן להוכיח את טענותיו
    שהיה בדרך הביתה וסיבת היציאה ממנו.

תגובת המשטרה מרמזת כי המתלונן נעצר כיוון שהשתולל או רכב בחוסר זהירות חובת ההוכחה היא
    על השוטר במידה ורשם דו"ח כזה.

במידה ונעשה בכלי הרכב שינוי מבני על כל סעיפיו או מצא השוטר כי המשך נסיעה בכלי כזה עלולה לסכן
    את הנהג או משתתפי הכביש יכול להפסיק את העבירה ולהזמין בוחן רכב לצורך הורדה מהכביש.

דו"ח תנועה לא ייתן כאמצעי ענישה על התנהגות אחרת פסולה, או כנקמנות.

ממליץ לקרוא את כללי ההתנהגות שכתבתי בעבר בעת מפגש עם שוטר להערכתי המתלונן עבר על כמה מהדברים
    וחטף. אגב המראות שהורכבו על האופנוע ונראות בסרטון אינן המראות המקוריות ככל הידוע לי וגם לגבי האגזוז אני
    לא בטוח.
    https://kruvi.net/2020/08/28/%d7%98%...7%d7%95%d7%a7/

https://kruvi.net/2020/06/28/%d7%a8%...8%d7%a8%d7%94/
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 28-01-2021 בשעה 13:49.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    זה די ברור שהשוטר איבד את העשתונות בגלל פרובוקציה של האזרח שלא מופיעה בסירטון אבל שוטר זה מקצוע והוא צריך לעבוד במקצועיות ולנתק את הרגש ממה שהוא עושה.
    אני עובד עם לקוחות שחלקם סופר מעצבנים ואני יודע שהם מנסים לעשות לי תרגיל אבל אני שומ ר על קור רוח כי זה התפקיד שלי

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    זה די ברור שהשוטר איבד את העשתונות בגלל פרובוקציה של האזרח שלא מופיעה בסירטון אבל שוטר זה מקצוע והוא צריך לעבוד במקצועיות ולנתק את הרגש ממה שהוא עושה.
    אני עובד עם לקוחות שחלקם סופר מעצבנים ואני יודע שהם מנסים לעשות לי תרגיל אבל אני שומ ר על קור רוח כי זה התפקיד שלי
    אכן עבודה עם לקוחות עלולה להיות מעצבנת אבל עבודה עם אזרח (נסיך של אימא) שמסרב לזכות העיכוב/מעצר או להזדהות
    בפני השוטר מונעת אוטומטית את היכולת של השוטר להמשיך לעבוד "לפי הספר".

מעצר/ עיכוב או שימוש בכוח, לעולם לא יצטלם יפה, מה גם שרוב השוטרים לא מיומנים מספיק בקרב מגע או יכולת לבצע איזוק מהיר
    והצורך בשימוש בכוח הופך מהר מדי לקטטת רחוב.

גם השוטרים הם פרצופה של המדינה בדיוק מאותו החומר של האזרחים והדמיון ברור, הוסף על כך את איבוד המשילות חוסר הגיבוי
    וחוסר ההרתעה ותקבל לא פעם שוטר שמגיע מעמדה נחותה אל מול האזרח. (אגב גם בצה"ל רואים דברים דומים)

כשאתה מתמודד מול עבריין שני הצדדים מכירים את המשחק ולשניהם יש מה להפסיד, כשבצד השני עומד חכמולוג שבטוח שהצדק איתו
    ולא מבין את הכללים יש מצב שדווקא הוא יפגע יותר בגלל שלא שיחק נכון.

בארה"ב שאתה נעצר על עבירת תנועה השוטר יעצור אותך עם נשק שלוף, רוב הסיכוי שתהיה מנומס מאד, הסיכוי שלך במיוחד אם אתה
    שחור לחטוף כדור או להיעצר על פי חוק, הוא גבוה ולכן אף אחד כמעט לא מתחכם עם השוטר.

האם השוטר היה בסדר בסרטון? אני לא בטוח. האם היה יכול לפעול אחרת? כן. הייתי שמח לראות את הסיטואציה מההתחלה ואז להגיב.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!