מסתכל על זה -
https://www.shomera.co.il/Pages/ביטו...ע-שומרה-Z.aspx
מישהו מכיר / יש ניסיון?
אגב, יש סיבה לא לעשות את החובה ישירות מול הפול? פעם שעברה עשיתי דרך ישיר, לא זוכר כבר מה הנציגה אמרה לי שהיתרון, לדעתי משהו לגבי התשלומים.
מסתכל על זה -
https://www.shomera.co.il/Pages/ביטו...ע-שומרה-Z.aspx
מישהו מכיר / יש ניסיון?
אגב, יש סיבה לא לעשות את החובה ישירות מול הפול? פעם שעברה עשיתי דרך ישיר, לא זוכר כבר מה הנציגה אמרה לי שהיתרון, לדעתי משהו לגבי התשלומים.
לגבי הלינק- אני לא מומחה אבל לא נראה לי מציאה.
כיסוי משפטי עד 10,000 ₪? נשמע לי קצת.
לגבי השאלה השנייה- בפול לא ניתן לפרוס לתשלומים. ביטוח ע"י חברה אחרת (שבה ניתן לפרוס לתשלומים) מותנה בד"כ בזה שתעשה אצלם צד ג'. זה בעצם הקופון שהם גוזרים על זה שהם משדכים בינך לבין הפול ומאפשרים לך פריסת תשלומים.
הביטוח עצמו (החובה) הוא אותו ביטוח.
בישיר נראה שאין כיסוי משפטי בכלל, אבל הכיסוי לנזקי צד ג' הוא 750K.
שיחה עם הפול, נראה שפורשים לתשלומים (אפשר 1, 3 או 12), אם כי הקרדיט מהכרטיס כביכול נחסם מראש, וסיבות הביטול הלגיטימיות היחידות הן גניבה, תאונה או מכירה.
חוץ מזה התברר שגרסת הביטוח שבה לא מקבלים דמי כאב, לא מכסה את 7 ימי העבודה הראשונים, אז לזכור לא להישאר עם פחות מ-7 ימי מחלה (למי שעובד)
קיבלתי 2 הצעות.
ביטוח ישיר:
- כיסוי עד 750K.
- השתתפות עצמית 500, גרר (שגריר) 40
- 2 רוכבים בגיל / וותק שלי
- 580 ש"ח
שומרה:
- כיסוי עד 350K.
- השתתפות עצמית 750, גרר (שגריר) 40
- כיסוי משפטי 10K
- כל רוכב בגיל / וותק שלי
- 504 ש"ח
בישיר אפשר לשלוח מייל אבל תמיד חוזרים בטלפון. בשומרה התכתבתי עם הפקידה במייל / ווטסאפ, מרגיש כמו יתרון בשבילי.
מחשבות / תובנות / הצעות על חברות אחרות? אני בד"כ מתרחק מה"וותיקים" אם יש שחקנים חדשים יותר, אבל פתוח לשמוע אם יש משהו טוב.
משהו השתנה בשומרה. פעם היו עובדים עם מייל והייתי מדבר ישירות עם הסוכנת במייל או בטלפון, עכשיו הם פשוט מפנים לסוכנות מתאימה - במקרה של אופנועים דואן.
בדואן הציעו לי 710 כולל גרר. לפני כן בישיר הציעו 800 עם גרר, 590 בלי. חזרתי אליהם, עשתה לי "הנחה מקסימלית", 705 כולל גרר.
* שנה הבאה להגיד שבדואן הציעו 660, לראות אם עובד.
עשיתי בסוף עם ביטוח ישיר, 705 ש"ח עם גרירה.
השנה זה 700 עם / 550 בלי גרירה. כשיש עם גרירה זה 46 ש"ח השתתפות עצמית.
אם נתקלתם במחיר יותר טוב, שתפו את הכיתה.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 31-07-2025 בשעה 08:23. סיבה: לבקשת פות"ש