זה יקר מידי ל"שירות ללא ערך"- לחפש מודעות שנראות טוב ולהגיד ללקוח "הנה, אלו נראות לי טוב" לא אומר כלום.בפניה לקהל דל אמצעים, אלה שמחפשים כלים זולים עד כ-25 אש"ח - שירות של שיחת יעוץ, עם המלצות על מודעות של כלים ספציפיים ששווים בדיקה. זה פלח שוק שבו קשה יותר למצוא כלי במצב טוב מאוד ומעלה מחד, כך שיש המון ערך ליעוץ - מאידך, אלה אנשים שלא מוכנים לשלם על שירות "עד הדלת", אחרת הם היו פשוט מחפשים כלי יקר יותר. המחיר השירות צריך להיות בטווח של 1000-1500 ש"ח - פחות מזה לא משתלם לקחת לקוח, יותר מזה כבר יקר מדי עבור קהל היעד.
זה יקר מידי, אף אחד לא יישלם 10% מעלות הכלי על שירות כזה שהוא יכול לקחת לבדיקה ב-650 ש"ח.בפניה לקהל עמיד יותר, שמחפש אופנוע משומש בתקציב של 30+ אפשר להציע בנוסף שירות "עד הדלת": לאחר הבנת הצרכים, אני מוצא אופנוע מעולה שעונה על הצרכים/רצונות/גחמות. בודק כמה אופנועים, את הטוב ביותר לוקח לבדיקה במוסך מורשה. במידה ונמצאים ריג'קטים משמעותיים, אני נושא בעלות הבדיקה (לא מצב שאמור לקרות - אני יודע לבדוק את רוב מה שהמוסך בודק). במידה ולא - הלקוח רק צריך להתייצב עם כסף להעברת הבעלות. עלות של שירות כזה צריכה להיות כ-3000 ש"ח ללא קשר למחיר האופנוע (בפועל - ככל שהתקציב גבוה יותר, כך העבודה שלי קלה יותר).
אני יכול להגיד לך שאתה יכול לנסות "בשחור" ולהבין את השוק אבל:
1. יש סיכון מסויים מבחינת מס הכנסה וכו'.
2. אתה מציין שאתה לא ממש ברשתות חברתיות, כלומר היכולת שלך לפרסם את עצמך היא בעצם אפסית.
לדעתי, שירות כזה יכול להתאים לפלח מסוים של אנשים וכן להיות רווחי (כי בכל זאת אין לך עלויות חוץ מהזמן שלך).
עכשיו בשביל להפוך אותו לרווחי תצטרך להשקיע זמן וכסף ולא נראה לי שזה משהו שאתה מוכן להשקיע (או יכול לצורך העניין).