למי ששאל Hooters בפראג פתוחים ללא הגבלות קורונה
![]()
למי ששאל Hooters בפראג פתוחים ללא הגבלות קורונה
![]()
נמאס מהמראות הגבוהות שגם יוצרות מערבולות ובנוסף שדה הראיה בינוני, מראות על הכידון הורכבו, גם בקושי רואים אותם וגם שדה הראיה טוב יותר, עכשיו נשאר לראות איך הם עובדים עם ויברציות על הכביש.
המראות כמובן עם תקן.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Dresdner; 20-06-2021 בשעה 14:11.
אצלי בטרייסר (סוף 2018), המראות פשוט מתקפלות במהירות גבוהה. מאחר וזו בעיה מוכרת בשנתונים האלה, חלק
מהמראות הוחלפו בכלים תחת אחריות. קניתי את האופנוע חודש לאחר תום האחריות והבעיה החלה אחרי כמה חודשים.
אשמח לשמוע איך המראות שהתקנת מתפקדות ואם הן עושות את העבודה-שלח בבקשה קישור לקניה
בהחלט מראה 'נקי' יותר (חוץ מהארגז שם מאחור...).
האם הן באמת יציבות מספיק (ללא רעידות) על הכביש?
אשמח לשמוע את דעתך לאחר מספר נסיעות.
ד"א, אני לא מצאתי בעיה עם שדה הראייה המתקבל עם המראות ולא עם היציבות שלהן בנסיעה מהירה.
אני לגמרי מסכים לגבי מערבולות האויר שהן מייצרות כאשר הן מכוונות לשדה ראייה מיטבי.
תודה,
אלי
Yamaha Tracer 900
שדה הראייה לא רע במקוריות ואין תלונות אבל ששמתי את אלו ביחד עם המקוריות יש הבדל ניכר בשדה הראייה, אגב המקוריות רועדות ומציגות השתקפות מטושטשת ככה שאני מצפה מאלו שיהיו אותו הדבר לפחות אבל לא גרוע מזה.
המראות הם של חברת Shin-yo שנמכרים בלואיס.
הכי זולים שיש, המראות דורשות מתאם, ספייסרים וברגים ארוכים יותר שכבר היו לי במחסן, אין קיט לטרייסר שהוא פלאג אנד פליי
בטרייסר החדש לא הרגשתי בעייה עם שדה הראייה של המראות המקוריות.
הדבר היחיד שאולי קצת מפריע לי שהן קרובות לגוף ומצריך הסטת מבט כדי להביט בהן.
אני לא זוכר שזה היה בNC לצורך העניין.
בעקרון היצבתי אותן מלפנים ככל האפשר - המשקף גבוה ומגביל את היכולת להסיט אותן קדימה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הבחור מייצר ספייסר במדפסת 3D שמרים את מיכל הדלק כדי לאפשר הגבהה של המושבב מקדימה כדי לבטל את השיפוע קדימה אבל ניסיתי את זה עם ספייסרים רגילים וזה לוחץ את המיכל עם הפרינג מקדימה.
מצאתי פתרון יותר טוב של השמת המושב על המצב הגבוה מקדימה ועל המצב הנמוך מאחורה, צריך לעשות כמה שינויים קטנים בשביל זה
באירופה כמו באירופה, כמה ימים של מעל 35 מעלות ולחות מטורפת שהוציאו כל חשק מלרכב ואז ימים של גשם עם 20 וקצת מעלות.
עדיין לא יצא לי לרכב עם המראות החדשות.
סיבוב לצ׳כיה ואין מצב שאני רוכב שוב עם מראות אורגינליות, שקט יותר ונותן תחושה ספורטיבית, מה שכן מעל 6000 סל״ד רואים צלליות מרוב רעידות אבל עדיין רואים משהוא, עדיין שווה
![]()
מקנא. אבל עובד על זה![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast