מזל טוב דרז לעוד מאה כעשרים קילומטר בשעה
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מזל טוב דרז לעוד מאה כעשרים קילומטר בשעה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
חחח (מותר לי אני מנהל סתאם חד םעמי לכבודך).
אל תשאל למה אצלי קיבלתי אישור (חמישי הבא אני חוגג ) מוציא גם משהו כמו 10,000 יורו
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כתבתי את זה פחות או יותר בקבוצת הפייסבוק של הטרייסר וכמו שציפיתי עדת משפרי השיפורים לא אהבה את זה אז כנראה לפי מה שהם כותבים הייתי צריך לבזבז 1200 יורו כדי להרגיש שיפור רציני 670 כנראה לא מספיק לאפקט הפסיכולוגי.
דווקא נתתי ביקורת טובה ואמרת שהאוהלינס יותר טוב מהמקורי, בימים האחרונים גיליתי שאותו סיבוב באותה מהירות הרגליות לא משתפשפות בריצפה כמו עם הבולם המקורי מה שמראה שהבולם לא קורס תחת עומס אבל זה לא מספיק, זה חייב להיות wow ואם זה לא ככה אז הבולם שקניתי לא טוב או שעכשיו אני צריך לזרוק על קאטרידג׳ מקדימה עוד 700 יורו.
בקיצור אחרי עוד כמה ימים באוכף הבולם של אוהלינס מתפקד טוב אבל זה לא רד בול והאופנוע לא הצמיח כנפיים ולאנשים קשה לקבל את זה בגלל זה אני אומר שהיכולות של אופנוע סטוק ישארו איתו לכל חייו, וכל התוספות זה פיין טיוניג אבל לא משהוא שפתאום יהפוך אותו למשהוא אחר.
אני מאד מרוצה מהסט אפ הנוכחי של האופנוע אני לא חושב שאפשר להוציא עוד מהבולמים בשימוש כביש, האופנוע משכך בורות, נכנס בביטחון לפניות בלי שמץ של חוסר יציבות וצולל בבלימה חזקה בצורה שאמורה להיות מבולם עם מהלך ארוך.
דרזנר ה-GT שלך הגיע עם מאחז יד כמו זה שבתמונה?
אני מחפש פתרון ארגז שמתחבר למסגרת המקורית והשאלה אם יש הבדל בחיבורים בין 2020 ל-2021
20210430_100021.jpg
20210430_095946.jpg
אנחנו מחפשים
אני והוא
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
דומה אבל לא במידות האלו, הסבל שקניתי מSW MOTECH דורש הסרה של זה אבל הוא גם משמש ידיות למורכב
המקורי
![]()
הסתכלתי עכשיו על הסבל המקורי לטרייסר שלי וגם שם צריך להוציא את הידיות לידיים/סבל אבל זה מגיע בחתיכה אחת ולא שתיים
![]()
זה לא מגיע במקור. במקור מקבלים ידיות אחיזה. מה שאתה רואה בתמונה זה סבל שהידיות שלו מחליפות את המקוריות באותו המבנה.
וזה לא מתאים לדגם 2021
אגב גם לארגזי הצד המקוריים ישנן תושבות שצריך להתקין.
למעלה וכנראה סוג של תושבת "צפה" בחלקו התחתון של הארגז.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
נראה שSW MOTECH כבר עובדים על אביזרים ל9, יש כבר את הסבלים לארגזי צד
https://sw-motech.com/cgi-bin/cosmos...griff=Tracer+9