שלום,<br>אני מוציאה עכשיו רשיון לקטנוע 125 ס"מק מעוניינת לנסוע איתו בעיקר לעבודה וחזור מתל אביב לפתח תקווה.<br>1. תקציב לאופנוע עצמו עד 6000 שח<br>2. שימוש יומיומי לעבודה לנסיעה לבד בעיקר (אפשרות למנשא לגלשן יתרון)<br>3. האופנוע ישמש אותי לפחות לשנתיים הקרובות (עד שאצטרך להחליף מבחינה מכנית)<br>4. אני אטפל במוסך ואלמד בהמשך מה אני יכולה לעשות לבד<br>5.מבחינת מראה אני אוהבת את המראה המיושן סגנון וספה (לא חייב את החברה הזו- אבל מבחינת עיצוב)<br><br>אשמח לעזרה גם לגבי הביטוח איפה עושים? ואיך?<br>הפניה לאשכול שדובר עליו?<br><br>תודה רבה,<br>יהלום
לא מבין בקטנועים אבל יש לי ניסיון עשיר במנשאים ואריזות לגלשנים כולל רכיבה על אופנוע עם הליש בתלה צוואר.
אם את רוכבת חדשה את ממש לא רוצה לנסוע מפ"ת עד ת"א בפקקים עם מנשא גלשן צידי או אחורי. מסוכן נורא וכנראה לא חוקי כי הגלשן בולט מעל המותר בתקנות גם אם יש לך שורט במנשא אחורי. עזבי את הלא חוקי, - את יכולה לטעות בהערכת מרחק ממכוניות, נהגים עלולות לפגוע בך (כי לא רואים דברים שלא רואים בדרך כלל)- ובכל מכת רוח את והגלשן נמרחים על הכביש. גלשן שמקבל רוח במהירות 40 קמ"ש מעיף אותך ואת האופנוע בכוח שלא תוכלי להתנגד לו. מונית, אוטובוס או חברים לגלישה. מנשא על אופניים אם את טיפוס ספורטיבי ואמיץ. קטנוע? רעיון רע.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בסגנון של הוספה וב-6000 שקל אין הרבה אופציות.
וספה LX125 ישנה (2014 בערך). אם מחפשים היטב, אני מניח שאפשר למצוא קטנוע שמור.
דיאלים ארומה - קטנוע בסיסי, זול ואם נחרוג מהפוליטיקלי קורקט - אז כנראה שהוא די גרוע. עם זאת, הוא זול מאוד ואני בטוח שאפשר למצוא בתקציב הזה קטנוע כמעט חדש. לבינעירוני הוא לא מתאים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
[ לבינעירוני הוא לא מתאים.[/QUOTE]
לא מבין בקטנועים, אבל פ"ת - ת,א זה לא בינעירוני...זה 40 קמ"ש מקסימום, אפשר גם אופניים חשמליים טובים
אנחנו סתם מתכתבים כאן, פותחת הקישור בכלל לא כאן![]()
חחח קראתי את ההנחיות לאיך לכתוב את הבקשה וכתבו לכתוב כמה שיותר מידע![]()
אני כן![]()
תודה רבה