ציטוט נכתב במקור על ידי vitalik.t צפיה בהודעה
נראה לי שלא הייתי מספיק ברור בכמות השיעורים, באשדוד השיעור הוא 1.5 שיעורים בפועל: שיעור של שעה. מורה הגדיר אותי מוכן לטסט בשיעור 12, שזה שיעור 18 לפי 40 דק' לשיעור. ועשיתי 27 שיעורים בסה"כ, שזה כמו 40 שיעורים. שתבינו, את המסלול בצורה שעשיתי אותו בטסט, כך עשיתי במהלך 15 שיעורים של שעה או 22 שיעורים של 40 דק'. השתפרתי כל הזמן מבחינת חדות ומהירות לביצוע מסלול. אני תמיד פתוח לביקורת, ולא קיבלתי שום הערות מהמורה. שיעור שלי נראה כך: עושה 3 פעמים מסלול (5 דק') ו-3 פעמים תרגול מעבר נתיבים (סלאלום) עם היגוי הפוך בהלוך ותרגול בלימה בחזור ממהירות 60 קמ"ש למרחק בלימה מינימלי (3-4 דק') ושוב פעם מסלול וכך זה חוזר. לפעמים מורה, מוציא אותי מהמגרש מוקדם יותר כדי להגיע למקום אחר לתרגל זינוק בעליה או לצפון העיר כדי לנסוע 5 קמ' בכביש של 70 קמ"ש. בסה"כ שאלתי אותו איך אני, והוא אמר לי שאני בסדר, ולא "תשמע עם איך שאתה עושה שמיניות, אתה לא תעבור טסט". ואם זה אכן המצב אז הוא היה צריך להגיד את זה.
לא יודע איך זה אצל המורה שלך, אני למשל כל פעם הייתי לוקח כפולות וזה בערך היה שעה
לכל אחד הקצב שלו ויכול להיות שאתה באמת בסדר ויכול להיות שכשתיגש שוב לטסט אז בוחן אחר כן יעביר אותך עם איך שאתה עושה ברגיל,
נשמע שיש לך מורה שהוא בסדר ולא עוד אחד מטומטם, אז תשאל אותו אם הוא מכיר את הבוחן ותשאל אותו אם מה שעשית היה בסדר או לא,
אם אתה רוצה להיות ממש בטוח אז תתרגל גם שמיניות על הילוך ראשון, לא ייקרה לך כלום ואם כבר רק תרוויח מזה! תתאמן כמה שאתה יכול עכשיו!
תבוא ממוקד לשיעורים, עם ביטחון ועם הרבה מצב רוח וסיבולת ואתה תראה שתצליח, אחרי שיעור או שתיים אני מאמין שתצליח