ילד בן 21 שגר עם ההורים אין לו הוצאות ממשיות כך שאם הוא חדור מטרה הוא מסוגל לחסוך לא מעט כסף.
תוסיף לזה אם הוא בא ממשפחה עמידה אז בכלל אין דאגות בחיים ( פות"ש זה לא ביקורת חלילה מפרגן לכלל עשירי העולם )
ולבסוף יתכן שעבד מגיל צעיר
הבת שלי כיום בת 15.5 והספיקה לעבוד מזה שלוש וחצי שנים מתוכן שנה וחצי בייביסיטר והשאר במסעדה ( עובדת במסעדה בימי שישי חופשים וימים שאין לימודים- כולל בקורונה כי הוציאו משלוחים) ויאמר לזכותה שהיא מתנהלת נכון וכמעט ולא מבקשת כסף מאיתנו ואפילו מלווה לנו בריבית ( חייב לומר שאני ממש גאה בה )
אז להגיע ל70K זה אפשרי לפי ממוצע של כ1500 שקל בחודש שזה בערך מה שהיא משתכרת בממוצע שנתי.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 25-03-2021 בשעה 07:46.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
70K לגיל 21 זה נדיר. אני קניתי רכב 3 חודשים אחרי השחרור ב30K אחרי שטחנתי שעות בעבודה, אבל 70K זה קשוח.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
1- תתחדש.
2- לרכוב בהתחשבות וזהירות (למרות חוסר ההתחייבויות בגיל כזה).
3- אל תיקח ללב, כל מה שרשמו פה לך זה או מדאגה, או סתם מקינאה (גמני בגיך לא חלמתי על חצי מהסכום שיש לך, קיבוצניק תפרן אחרי שירות סדיר קרבי..)
4- כמו שאומרת הבדיחה: למה יהודי לא מז**ן ברחוב?.... שלא ייתנו לו הצעות! (אגלה לך בסוד - אני אף פעם לא שאלתי ולא אשאל אפילו חברים טובים רוכבים מה לרכוש, על אחת כמה וכמה בפורום באינטרטנט)
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
תתחדש זיו יקירי, כמו שאמרו לך כמה חברים, תקח רק את הדברים הטובים ממה שכתבו לך, תהנה מהכלי ואל תשכח שאמא מחכה בבית, ואולי נפגש בהזדמנות
תודה רבה חברים
מיכאל צור אישי קשר בווצאפ אם עדיין יש לך את המספר שלי
ושוב, לא לקחתי ללב, וביקשתי סהכ התייעצות לגבי האופנוע כביש הבא שלי אחרי פגרה ארוכה מהכביש ורכיבת שטח וקיבלתי במקום התערבות בחיי האישיים,טיפים לא רלוונטיים ואפילו לעג וכינוי גנאי. לכן התעצבנתי..
שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום![]()
חייב לומר שהתאכזבתי מכולם.
זה לא רלוונטי מאיפה הכסף, את הסקרנות אני יכול להבין אבל יש דרך לשאול את פותח האשכול מאשר לקיים דיון על גבול הזלזול בבנאדם.
לצורך הדוגמה אני השתחררתי מהצבא כשאני נושק לגיל 22, תוך חצי שנה של עבודה קשה באבטחה הגעתי ל70K(כולל חסכון מהצד,וויתרתי על טיול אחרי צבא) ,הוצאתי A1 וקניתי MT07 יד ראשונה מוגבל(ונשאר ככה עד למכירה),לאחר שנה עברתי לS1000 שעוד היה באחריות בזמנו. . קפיצה של 47 כ"ס ל160. ועדיין חי(יש האומרים יותר מבעבר).
בשורה התחתונה, עניין של בגרות ,הבנה איפה הגבול ואימונים במגרש סטרילי.
פות"ש - תתחדש וסע בזהירות.