אין בעיה, בעד.
אבל שהמדינה תממן.
הרי שאני קונה רכב אני לא משלם בנפרד על כרית מתנפחת, נכון?
בקרוב בספרד - חובת לבישת אפוד כרית אוויר מתנפח, וכן עטיית כפפות; בקצב שבו חובת הציוד מתקדמת באירופה - לא מן הנמנע שתקנות כאלה יגיעו גם אלינו; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%a7%d7...1%d7%a1%d7%a4/
אין בעיה, בעד.
אבל שהמדינה תממן.
הרי שאני קונה רכב אני לא משלם בנפרד על כרית מתנפחת, נכון?
בכללי אני בעד. אחרי שנתיים עם אפוד מתנפח נדיר שאני יוצא לרכוב בלעדיו. מצד שני זה הופך את האופנוע לפחות פרקטי כי אם רוכבים למקום שהוא לא טיול או למשרד אין מה לעשות איתו כשמגיעים ליעד...
בעד
שיתנו 80% מימון
mt-07
אל תמתינו שייחיבו אתכם - החיים שלכם לא מספיק חשובים לכם?
מוצר חובה.
עוד נבואה שלא תתגשם, כל כמה זמן יוצאת איזה כתבה על אירופה ואיזה חוק משונה ובסוף זה לא מתקיים.
ספרד מוכת הבטלה וכלכלה לא יציבה שמסתמכת על תיירות בחלקה, האופנוע הוא כלי תחבורה פופולארי שם להגיע ממקום למקום, חוק כזה אחרי הקורונה יהיה מכה קשה להרבה וזה יצא משליטה מהר מאד, לכן סיכוי נמוך אם בכלל שזה יקרה, מי יודע אולי עוד 5 עד 10 שנים העלות תגיע ל100 יורו ואז אולי יהיה אפשר לדבר.
עוד חוקים מעניינים שהתפרסמו בקול תרועה
איסור על משלוח והתקנת מצברים בבית, זה התגלה כבולשיט כי החוק התכוון רק למצברים ישנים שכמעט לא בשימוש, אלו עם הפקקים שפותחים להוסיף נוזל, כל השאר נמכרים באינטרנט כרגיל ואין שום פגיעה באזרח כמו שתואר בכתבה ההיא (לא של פול גז)
גם היה את חוק ההגבלת המהירות האלקטרונית שאמור להיכנס ב2022, לפי מה שבדקתי זה לא עומד לקרות גם כן.
אז לנשום עמוק and carry on
קודם כל שמישהו יעשה מחקר ויוכיח שיש לזה תועלת משמעותית יותר גבוהה מציוד רגיל או בלי ציוד בכלל, בקיצור שיוכיחו שזה מציל חיים.
לפני ציוד חירום מתנפח עדיף להשקיע בקורס רכיבה. כמו לחייב גלגל הצלה בסירה במקום קורס שחיה.
בעצם, אם זה אותו טמטום שקיים בחוקי הפלגה אז להגיון הפשוט אין מה להתערב בנושא.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
גם וגם. זה לא אמור לבוא אחד על חשבון השני. מי שמוציא רישיון יצטרך לדעת שחלק מההכשרה וכתנאי לקבלת הרישיון יהיה עליו לעבור קורס רכיבה שילמד אותו איך לתפעל את האופנוע.