נסגרה הפינה.
החלטתי להתייעץ עם איש מקצוע, והלכתי לאחד המוסכים החביבים עלי בירושלים, היה נשמע לו מוזר, בדקנו במחשב היסטוריה של הכלי.
בקיצור, לא רשום שום טיפול חוץ מהטיפול האחרון (שזה אומר שלפחות בשום מוסך שמחובר לרשת של מטרו הוא לא עבר טיפול).
והטיפול היחידי שהוא עבר, היה במוסך הזה, וזה היה כמה ימים אחרי הטסט.
עכשיו מי שדיברתי אתו, נזכר שהבן אדם שבא עם האופנוע לא התעניין בכלום חוץ מאם הטיפול יופיע לו בהיסטוריה של הטיפולים ברשת.
לא המחיר, לא מה עושים כלום.
אז כבר נשמע דפוק ומוזר. ואז גילינו עוד משהו, שבשלב כלשהוא הכלי היה שייך לאופנועי מטלון.
עכשיו אני לא הייתי אף פעם במקום, אבל קראתי עליו לא מעט ביקורות שטוענים שהם קומבינוטורים מהחלומות, עוד משהו שאני יודע זה שהאופנוע האחרון שלי שמונית נכנסה בו ויצא לו המנוע מהצד השני (הלכה שלדה ומנוע) נמכר לטוטלוס שממה הבנתי היו איתם בדיבור בטלפון למכור להם.
בקיצור, אנחנו חופרים איזה חצי שעה אם בכלל שווה לקחת את הכלי לבדיקה, פתאום הוא אומר לי, רגע יש לי כאן וורסיס בול בשבילך.
אותה שנה, אפילו אותו חודש ייצור, עם ארגז סבל ומגיני מנוע.
המחיר: 1500 יותר. ק"מ 13,000 במקום 39,000, יד 1 במקום שלישית, היסטוריית טיפולים מהיום שעלה לכביש, הכול בזמן, מרופא (אמיתי) בן 60.
בדקתי קצת את האופנוע, אשכרה חדש, בלי שריטה, וסגרתי. בגלל שצריך לקבוע תור לדואר, האופנוע עבר אליי רק היום.
עשיתי איתו כבר איזה 100 ק"מ. קצת נס הרים ועוד קצת כבישים מהירים.
אז זהו, מעדיף לשלם עוד 2,000 שקל ולקבל שקט נפשי ולא אופנועי מטאלון ולא 100K וסיפורים ואגדות.
קצת תמונות של הטרקטור:
create image url