אלבר מוטו מתחילה בשיווק אופנועי טריומף בישראל ומפרסמת הבוקר מחירון רשמי לכל דגמי טריומף; המחירים: החל מ-75 אלף ש"ח לטרידנט 660 ועד 250 אלף ש"ח לרוקט 3 בגרסת GT; המחירון המלא בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%95%d7...8%d7%90%d7%9c/
אלבר מוטו מתחילה בשיווק אופנועי טריומף בישראל ומפרסמת הבוקר מחירון רשמי לכל דגמי טריומף; המחירים: החל מ-75 אלף ש"ח לטרידנט 660 ועד 250 אלף ש"ח לרוקט 3 בגרסת GT; המחירון המלא בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%95%d7...8%d7%90%d7%9c/
לא יודע באיזה סרט הם חיים, אבל שיהיה להם בהצלחה.
במחירים כאלה, חסר רק שיתגלו התקלות בחשמל/גימור/גיר שמדווחים עליהן בעולם...הצרכן הישראלי ישרוף את המותג מהר מאוד (כמה שנותר לשרוף אחרי תמחורים כאלה. אלבר נתנו פה חתיכת גול עצמי)
זה מהלך מעט מוזר.
הקונים לא טיפשים. רוכש שיכול להרשות לעצמו ורוצה את אחד הכלים ימצא את עצמו רוכב במועדון מצומצם ותמיכה מועטת של מוסכים וחלפים בגלל היקף מכירות נמוך או שעוד מספר חודשים היבואן יבין את הטעות ותהיה צניחה מטורפת במחיר.
אף אחד מאלו לא נראה כמו אפיק חיובי, לא לרוכבים ולא לאלבר.
מישהו יכול להסביר? אני מרגיש שאני מפספס משהו.
במדינות שיש מיסים גבוהים היבואן מקבל מהיצרן מחירים נמוכים יותר.
אני יתן לך גם דוגמא מעולם הרכב, רכב של VW בארצות הברית עלול להיות זול יותר מאותו מודל שנמכר בעיר היצור שלו בגרמניה וזה מהסיבה שכדי להיות תחרותי בסגמנט מסויים אתה צריך לפחות להיות קרוב במחיר לרכבים מקבילים.
הטרידנט הוא אופנוע תקציב למתחילים, לשים אותו מעל ההונדה או הימאהה במחיר זאת טעות גדולה (שדאגו לא לעשות אותה באירופה), הסיכוי היחיד זה אם הם יצליחו לשכנע עוברים ושבים שזה פרימיום (למרות שזה לא).
אף אחד לא מצפה שמישהוא ימכור בהפסדים אבל אין יהלומים וזהב משובצים באופנועי טריומף, אין טכנולוגיה מיוחדת והאופנועים מיוצרים בתאילנד לכן אין אף סיבה שהאופנועים יעלו יותר מאחרים באותו סגמנט.
"יבואן לא קובע המחיר" כן בטח. בגלל זה בבריטניה טרידנט 660 עולה 300 ליש"ט יותר מMT-07 ובארץ הקודש 20,000 (עשרים-אלף!) ש"ח יותר.
או שאולי אדוני חושב שטריומף מוכרים את הכלים האלה בבריטניה בהפסד להעלאת המורל הלאומי?
Yamaha Tracer 9GT
זה כנראה גם וגם.
מו"מ + מיסוי מקומי + מיצוב ע"י מחיר.
אני לא חושב שהחברים מטריומף רואים בישראל את הפוטנציאל העיקרי לגידול במכירות ולכן לא הם ולא היבואן ינסו למכור בהפסד כדי לחדור לשוק.
ישראל היא שוק מקומי קטן עם מבחר גדול של מותגים בכל הסגמנטים.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אתה מתווכח עם טיעון שלא העליתי. התייחסתי רק לסבירות המהלך כחלק מחדירת טריומף לשוק הישראלי.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021