האם יש טיפים בשבילי כנהג מתחיל?
טעויות שעשיתם בהתחלה שאתם לא ממליצים לעשות?
האם צריך לתחזק את הרכב בעצמי חוץ מדלק? או לחכות לטיפול הגדול(כל 4000 קמש) או לטסט?
האם יש טיפים בשבילי כנהג מתחיל?
טעויות שעשיתם בהתחלה שאתם לא ממליצים לעשות?
האם צריך לתחזק את הרכב בעצמי חוץ מדלק? או לחכות לטיפול הגדול(כל 4000 קמש) או לטסט?
שמור מרחק. איזה אופנוע דורש טיפול כל 4000?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי בהוראות יצרן רשום(ימאהה טריסיטי)
טיפול אחרי 1000 קמש, אחרי 4000 ואז כל 4000 עושים טיפול
היי.
יש מלא טיפים, הייתי מרביץ חיפוש בפורום או סתם עובר על הפורום הזה ספציפית על כמה דפים.
לנהגים חדשים, קורס נהיגה מאד מומלץ (לפחות הבסיסי). בנושא התחזוקה הייתי עובר על הספרון ומבצע פעם ב- את הבדיקות שהם ממליצים שם (שמן, בלמים). טיפולים לפי היצרן (גם בספרון).
שני הסנט הנוספים שלי (נהג חדש בן חצי שנה):
* ציוד מיגון - כפפות, מעיל עם מיגון (נגיד D3O) רצוי מעור (החלקות) מאוורר, מגני ברכיים, נעליים (אם זה לא קטנוע).
* בשבוע הראשון סע כמו אוטו. על תנסה לנסוע בין מכוניות בלי שהשתלטת על הכלי, בטח לא תוך-כדי תנועה.
* אטמי אוזניים מומלץ ברגע שאתה מתחיל לצאת לבין-עירוני (80+ קמ״ש נשמע היטב גם בקסדות סגורות).
[עריכה] הייתי שוקל להשקיע עוד קצת ולהתקין את הזעקה האחרונה (או משהו בסגנון איתורן).
בשביל לישון בשקט הייתי לוקח את שני המנעולים, וכיסוי.
אם אתה משאיר את הכלי בחוץ הרבה זמן (סופ״ש למשל), לכסות ולחבר למשהו קבוע עם מנעול. אני גם שם דיסק בנוסף סתם כי זה כבר בקטנוע. הכיסוי נועד למנוע מחתולים ואנשים בעלי עץ משפחתי רקורסיבי מלהתעסק בכלי או בציוד שעליו (חלקים שאפשר לפרק).
בחניה בעבודה אפשר להשאיר עם דיסק, רק לפרק את מה שאפשר לפרק בקלות, לד׳ פקקי הגומיות של RAM Mount.
אגב, סטטיסטית כיסוי מונע כנראה יותר גניבה ממנעול, אז לא הייתי מתפרע יותר משצריך על זה (ראיתי דברים הזויים באלפי שקלים).
נערך לאחרונה על ידי DeeKay; 12-04-2021 בשעה 18:25. סיבה: מסתבר שהזעקה האלו מחירים.
רק אומר - ק"מ.
קמ"ש זה קילומטר לשעה, זו יחידת מהירות. אף אופנוע לא מגיע ל-4000 קמ"ש, אולי 400 וגם אז מדובר בבודדים.
תתחדש!