תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: שארק Evojet, למי יש?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

שארק Evojet, למי יש?

לפני שנה שארק הוציאו קסדה קצת שונה מהעדר, המשקף הוא חלק אחד עם מגן הסנטר ורוב החלק הקידמי שקוף ביחד עם עיצוב אווירודינמי שאוזניים של המשקף שקועים בפנים.
    לא ממש איכפת לי מיזה שזאת קסדה נפתחת אבל התלהבתי מהעיצוב, הצביעה הכחולה שתתאים לאופנוע שלי והמשקף הפנורמי.

הבעיה היא שאין כמעט חוות דעת על הקסדה הזאת, אני ינסה אותה בחנות שבוע הבא אבל זה לא מספיק, חשוב לי לדעת איך היא בהשטקת רעשים, איורור ופאקים קטנים שלא מרגישים בחנות כמו למשל בשואי שהמשקף מיצר שריקה וכו

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    נראית מגניבה רצח.
    איזה שריקה יש בשואי? אני שומר להם נאמנות כבר למעלה מ10 שנים ללא שריקות וללא יבבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    האמת שזה תלוי אופנוע. אני כבר עם דגם שני של gt-air ולפני זה nxr ולפני זה עוד כל מיני דגמים שלהם, ואכן יש קטנועים מסוימים שבהם מופיעה מדי פעם שריקה שלא היתה בדגם הקודם. בnc בל אופן אין שום שריקה.
    עדיין, יחסית לקסדות אחרות (כולל דגמים של שארק וagv שניסיתי), הן שקטות.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    נראית מגניבה רצח.
    איזה שריקה יש בשואי? אני שומר להם נאמנות כבר למעלה מ10 שנים ללא שריקות וללא יבבות
    בGT AIR 1 יש שריקה מהמשקף, זה לא רק אני יש הרבה תלונות על זה באינטרנט, הצלחתי להעלים את זה אחרי כמה נסיונות של כיוון המשקף עם הברגים בצדדים אבל לפני כמה חודשים קניתי משקף חדש ועכשיו אני לא מצליח למצוא את הכיוון הדרוש.

הGT AIR 1 איכותיתית אבל יש בה כמה דברים מעצבנים חוץ מהשריקה כמו איורור שלא מצליח להגיע למצח, זה מגיע לפנים ולראש אבל לא למצח.
    האפון דורש הדבקה אחרת הוא יוצא החוצה בקלות.
    דברים קטנים אבל מקסדה כזאת ציפיתי ליותר.
    נראה בGT AIR 2 תיקנו את כל זה, ראיתי אפון שונה וגומיות שונות מסביב למשקף ובנוסף הם טוענים ששיפרו את האיורור.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני עברתי מ1 ל2.
    דווקא ה1 היתה יותר שקטה. לגבי אורור... דומה מאוד. ב1 יש אפשרות לסגור את הונטה האחורית דבר התורם לשקט. ב1 לא נתקלתי בשריקה. ב2 כאמור רק בכלים מסוימים ורק בזויות ראש מסוימות.
    לעניות דעתי ומנסיוני האישי, ה1 היתה יותר מוצלחת (לא נכנסתי לשיקולים של משקל).
    אה.
    דבר אחרון. ב2 הם הוסיפו את המיקום בילד אין לדיבורית הייעודית של שואי. מניח שאם יש לך אותה זה דבר אדיר. אבל פשוטי העם שבינינו, שלא מעוניינים לקנות דיבורית כל פעם שמחליפים קסדה סובלים. זה מקשה על התקנה נקיה, ואני גם די בטוח שמוסיף רעשי רוח (לפחות בהתקנה ללא הדבקה, כן מפרקים את הפאנל כיסוי כדי להתחבר כראוי).

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני עברתי מ1 ל2.
    דווקא ה1 היתה יותר שקטה. לגבי אורור... דומה מאוד. ב1 יש אפשרות לסגור את הונטה האחורית דבר התורם לשקט. ב1 לא נתקלתי בשריקה. ב2 כאמור רק בכלים מסוימים ורק בזויות ראש מסוימות.
    לעניות דעתי ומנסיוני האישי, ה1 היתה יותר מוצלחת (לא נכנסתי לשיקולים של משקל).
    אה.
    דבר אחרון. ב2 הם הוסיפו את המיקום בילד אין לדיבורית הייעודית של שואי. מניח שאם יש לך אותה זה דבר אדיר. אבל פשוטי העם שבינינו, שלא מעוניינים לקנות דיבורית כל פעם שמחליפים קסדה סובלים. זה מקשה על התקנה נקיה, ואני גם די בטוח שמוסיף רעשי רוח (לפחות בהתקנה ללא הדבקה, כן מפרקים את הפאנל כיסוי כדי להתחבר כראוי).
    קסדה טובה בסה״כ אבל מאכזב לשמוע שאין קפיצת מדרגה מ1 ל2.
    לגבי דיבורית אני רוכב עם אטמים ואם תיהיה לי דיבורית אז מהר מאד אני יעבוד תוך כדי רכיבה.

נבדוק את השארק אבל גם את הHJC rpha 70 להבנתי מקבילה לשואי.

בגלל שיש כמה קסדות שניתן לקנות להם משקף פוטוכרומטי זה מגדיל את האופציות שלי, הפלוס הוא שהרבה יותר קל ליצר קסדה עם איורור טוב בלי משקף שמש מובנה שמפריעה לקירור המצח.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO