אני גם אשמח לשמוע איך מצלר נחשבים.
שלי למשל הגיע עם ספורטק m5, וראייןפ9 אומר שרואדטק זה אחלוש (לינק מכוון לזמן) -
בד"כ ממליצים על מישלן כביש 5 או פרילי מלאך 2, והבנתי שדאנלופ זה פח. מה דינם של מצלר?
מבקש חוות דעת על צמיד קדמי ואחורי של חברת metzeler m9
מיועד ל yamaha mt 09
רכיבה יום יומית, יחסית קצרות
כרגע רוכב עם בריגסטון
אני גם אשמח לשמוע איך מצלר נחשבים.
שלי למשל הגיע עם ספורטק m5, וראייןפ9 אומר שרואדטק זה אחלוש (לינק מכוון לזמן) -
בד"כ ממליצים על מישלן כביש 5 או פרילי מלאך 2, והבנתי שדאנלופ זה פח. מה דינם של מצלר?
אם הסכום זהה לך על האנג'ל GT2 בלי היסוס ההבדלים מדהימים האנג'ל מעולה, רק שים לב לתאריך היצור.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אתה בכח רוצה לעצבן? מה זה המבחן הזה? נשמע כמו גיבוב של דפי מסרים של היצרנים, הוא כנראה לא בדק אף צמיג שם, הרף היום מאד נמוך לצערי אבל עדיין יש כמה ששומרים על הגחלת של המקצוענות.
בו, הנה מבחן אמיתי, מגזין מוטורט לקח כמה אופנועי במוו xr900 והרכיב עליהם צמגים שונים למשך 2000 קילומטר, איך על יבש, איך על רטוב וכמה מהפרופיל הם איבדו ב2000 ק״מ האלו.
מהמבחן יוצא שברידסטון ודאנלופ ככה ככה ומצלר, פירלי, מישלין וקונטיננטל טובים מאד אבל עם הבדלים קלים בין ביצועים ליבש ורטוב.
תכין גוגל טרנסלט ותלמד איך מבחן צמיגים אמור להראות
https://www.motorradonline.de/zubeho...e-rollt-heran/
אני משתמש בהם כבר מעל 2000 קילומטר (z900), ואני ממש מרוצה.
אוחזים ממש טוב בהטיות חדות ובבלימות.
כבר כמה שנים שאני רק על ספורט תיור ולא על צמיגי ספורט, לא מצאתי שום הצדקה לקבל ביצועים די זהים אבל אורך חיים קצר יותר.
המלצה שלי אם אתה רוצה מצלר אז הROADTEC 01 SE (sport edition) יספק את כל הצרכים שלך ומתאים לאופי האופנוע שלך
כמובן שגם האנג'ל 2, רוד אטאק 3 ורוד 5 GT שהיה מורכב על הXR900 שהיה לי מעולים
הוא משתמש בנוסחאות ודיאגרמות עם חצים
אז כבישטק SE לעמידות וכביש 5 לרטוב, בארץ לא רטוב אז..
לא רואה אבל שמוכרים את ה-SE בקפריסין או בארץ, והקונטי יקרים יותר, זה אולי מסביר למה חוזרים למישלן/פירלי.
אגב יש מבצע 1+1 (להלן "המחיר היקר הפרופורציוני לחו"ל שלא הזוי לגמרי") על sport force של מיטאס, תוהה אם לקנות זוג ולהשאיר במזגן בעבודה.
הספורט פורס של מיטאס עכשיו ב-820 לזוג (120/70 + 180/55). זה פחות ממה שעולה פירולו/מישלן בודד. השאלה - האם מי מהם הוא פי 2 צמיג מהמיטאס?
לחסוך זה סבבה אבל יכול גם לחרבן לך את הכיף ברכיבה, אתה יודע, גם קסדה אפשר לקנות בזול ועם תקן אבל מי שהחליף כמה קסדות בחייו יודע בדיוק שהוא מקבל את מה שהוא שילם.
איך בדיוק אפשר לשים מספר? פי שניים, פי אחד וחצי או פי 1.1 זה לא משנה אם בסופו של יום אתה לא ממש מרוצה מהתנהגות הכלי.
זה לא אומר שזה יהיה על פנים אבל מספיק שמשהוא קטן חסר לך שם ואתה תשלם כפול שניים בפעם הבאה.
בצמיגי כביש לפחות אין למיטס בשורות גדולות, לרוב הם בתחתית הטבלה