דואר ישראל עשה מהפיכה בכמה שנים האחרונות ועם כמה שכולם אוהבים להתבכיין, הוא פשוט הפך לדואר טוב, לפחות לחבילות.
הבנתי שבמכתבים הוא יותר בעייתי כי לא מקדישים לזה כוח אדם.
בחבילות הוא פשוט מעולה, מאות חבילות שהזמנתי כולם הגיעו במדויק, לא חסר אחת, לרוב מרגע ההגעה לארץ תוך יומיים-3 כבר בסניף הדואר ליד הבית.
יש לדואר ישראל הסכמים עם מספר גורמים (לדוג' אמאזון ועליאקספרס) והחבילות שמגיעות מהם נקלטות ומטופלות מהר מאוד.
בנוסף, הרבה אתרים זרים שולחים לישראל באמצעות חברות שילוח אחרות (כולל אמאזון לאחרונה).
אבל מהנסיון שלי, חבילות גדולות מגרמניה ממשיכות להיות מטופלות באיטיות הישנה והרעה (נכון ללפני חודשיים/שלושה).
מה זה משנה? אם בפועל חבילה מfc מגיעה ללקוח אחרי חודשיים, גם אם זה באשמת דואר ישראל (הגיוני), אזי זה לא מקום טוב להזמין ממנו למי שצריך חבילה עכשיו (לי אישית זה פחות משנה, ולא אכפת לי לחכות).
לאחרונה חבילה שהזמנתי מגרמניה "נעלמה" בארץ למשך 3 חודשים. לפי איך שזה נראה הם השאירו חבילות בחוץ בגשם (היה איזה שרשור בפייס על זה) וחיקו שהם יתייבשו. כשסוף סוף קראו לי לאסוף את החבילה הצלחתי לצלם תמונה אחת של החבילה הרטובה לפני שהחביאו אותה כי סרבתי לחתום אליה. אני לא יודע על איזה שרות מדברים פה שחושבים שהשתפר, גם הפרונטלי וגם מאחורי הקלעים היה תת רמה ונשאר תת רמה.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk