ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
תודה שכתבת את זה.
אני מגדיר את עצמי כחילוני שמרן, ואני מסכים עם כל מילה - הן בגישה לחרדים (נטולת שנאה, אבל עם הבנה שהציבור הזה צריך לעשות שינוי, בראש ובראשונה לטובתו) - והן בכך שהתקשורת שמנהולת ע"י חבורה של תל-אביבים מנותקים מדברת בשמי (כאדם חילוני) - ומנסה לדחוף כאן מודל מוסר אירופי (שאימוצו במזה"ת הוא בגדר התאבדות בעיניי).
מצחיק שמבחינת אותה תקשורת, אם להתייחס לפאן אחר בחיי - אני "מתנחל" שגר ב"התנחלות" - ואז אני יכול להפוך לנציג של עוד קבוצה שנואה. משעשע
וזה בדיוק מה שהתקשורת יוצרת ומעודדת- פוליטיקת הזהויות. כל סגמנט לעצמו וכל השאר אויבים. אישתי שאלה אותי 5 פעמים בטיול הקודם, רגע- אנחנו בשטחים? רק בזכות האופונוע חזרתי להסתובב ביהודה ושומרון אחרת הייתי מגיב כמוה בדיוק. ולמה לא טיילתי? בגלל התקשורת שיצרה הלך רוח ותפיסה שהשטחים זה בעיות ומסוכן.

ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
זה בכלל לא משנה אם נהרגו שם חרדים או לא. מי שנהרג שם הלך על פארש. היו לנו את האסון בערד ואת הפלקל בי-ם, האם זה באמת משנה מהי אמונתו של הילד שמת? או האבא שנמחץ?
המנהיגים שלהם צריכים לשלם ולצערי הם לא ישלמו. אבל מי שמת - חארם עליו, הוא לא הביא את זה על עצמו, והוא לא חשב שהוא הולך למקום שיש סיכוי שהוא לא יחזור ממנו.
בדיוק.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
חלוקה לשתי מדינות, חרדית וחילונית כל מדינה תחייה מהתל"ג שלה ותגן על עצמה.

בעוד עשרים שנה הילדים והנכדים שלכם יצטרכו לממן חצי מהעם שלא למד לימודי ליבה לא מפרנס את עצמו
לא נושא בנטל המיסים והשירות הלאומי וחי על חשבונם.

המעשה צריך להיעשות היום כואב ככל שיהיה וזה רק לטובתם כי משאבי המדינה מדוללים נמכרו לתשובה בעל
התספורת שמכר אותם זה לדובאי. אנחנו נשארנו עם האבק ושאריות התספורת שלו.
למה רק חרדים וחילונים? בוא נחלק את המדינה לכפריים- עירוניים, ימנים-שמאלנים או מזרחים אשכנזים. זה קו מחשבה שיכול רק להזיק כי אין לו היתכנות והוא מסוכן לכולם. במיוחד לערבים.

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
קודם כל- מאיפה לך שאני יהודי, ומה זה בכלל מעניין מאיזה דת אני?

שנית- אני לא כתבתי את הכתבה. אני רק שמתי את זה פה. וכשעשיתי את זה חשבתי דווקא על דרזדנר, שיראה שהתחושות שלנו, שאותן הוא לא מבין, לא שמורות לאיזה חמישה אנשים במרתפי האוף טופיק של איזה פורום על סף הכחדה. התחושות האלה (מסתבר), שותפים להן חלקים נכבדים מהאוכלוסייה.

סתם חומר למחשבה.
אותי מעניין מאוד באיזה תרבות אדם גדל ופחות כמה פעמים ביקר בבית כנסת. התרבות היהודית מועדפת עלי מכל התרבויות בגלל העומק, ההיסטוריה וההומאניות. יהודים לא יבצעו או יתמכו ברצח עם בניגוד לבני תרבויות אחרות כי המוסר בתרבות שלנו עובד.

הליברלים דמיקולו מאירופה (שמניפים את דגל ההומאניות בתרבות המערבית) הם אלה שמקבלים את השונה רק אם הוא שונה שמתאים לתפיסתם...הפכו את שטוקהולם השלווה לבירת האונס העולמית כי הנשים שלהם לא מספיק שונות. הנבובים מארה"ב הולכים אחריהם וכורעים ברך לשחורים כחלק מפוליטיקת הזהויות.

החרדים צריך להצטרף אלינו, להיפתח, להשתתף יותר בנטל, להכיר וגם להסביר על עולמם.
החילונים צריכים להחרים את כלי התקשורת הגדולים, לחשוד ולתעב את מהנדסי התודעה ולהתחבר לציונות להיסטוריה ולשורשים.
אין שום ברירה אחרת.
לעולם לא נהפוך למדינת הלכה ולעולם לא נהפוך לנהנתנים שטחיים חסרי חיים שמאמינים שמועדון גייז הוא פיסגת האנושות.
אם לא נבין עכשיו, אז בני עמים ותרבויות אחרות ידאגו להזכיר לנו את הצורך.