אם הבולמים טובים והאמינות סבירה יכול להיות שיש לנו כוכב. זול קל חזק ומשוכלל.
באפריליה חושפים פרטים ראשונים, תמונות וסרטון קצר של הטוארג 660 החדש - אדוונצ'ר קרבי וטכנולוגי שיתחרה בימאהה טנרה 700 המוצלח והפופולרי; הפרטים, התמונות והסרטון - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%9b%d7%9a-%d...%a8%d7%92-660/
![]()
אם הבולמים טובים והאמינות סבירה יכול להיות שיש לנו כוכב. זול קל חזק ומשוכלל.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
טכנולוגי יותר מהטנרה 700, מנוע חזק יותר ועיצוב מודרני. נראה שהולכת להיות תחרות קשה בגזרת האדוונצ׳רים הבינוניים.
מעניין איזה קלף תוציא ימאהה מהשרוול ומי הבא להוציא אדוונצ׳ר 700 סמ״ק.
מחכה לשמוע מהונדה.
הקלף שימהה תוציא מהשרוול הוא כל האפריליות שיתקעו עם תקלות בצדי הדרכים, שיהוו קלפי קלפי אזהרה ללקוחות פוטנציאלים.
אני נשמע זקן שלא מצליח להשתחרר מדעות קדומות, אבל זה הנסיון האישי שלי עם החברה הארורה הזאת.
פי9 אומר שמנועים איטלקיים גורסים יותר מתכת
אגב בדיקות מעבדה לשמן הם דבר די נפוץ, אין צורך במעבדה סודית או לחכות 7 חודשים כמו ראיין.
כל אחד בארצות הברית וקנדה יכול לשלוח שמן למעבדה בעלות של 30 עד 50 דולר ולקבל תשובה תוך שבועיים, לכן כל ההצגה בסירטון לא מתיישבת עם ההגיון.
מצורף דו״ח בדיקת מעבדה ב30 דולר
![]()
נתחיל בזה שמשהו מסריח (כמעט) בכל ערוצי האופונעים המסחריים שעושים סקירות ציוד ודגמים.
ראיין לא מתבייש לקטול אופונעים שהוא בודק ולשבח דברים אזוטריים וגם מספק נתונים והסברים. אז חלק מההסברים לא הכי מדוייק וחלק כן. אני לא חושב שיש לו אג'נדה לשבח מותג כזה או אחר מלבד אולי טינה להארלי. הוא גם לא לוקח את עצמו ברצינות תהומית. מה שכן, ההפקה לוקחת בהליכה כל ערוץ אחר. הסקירה על 1290 אדוונצ'ר אחת הטובות שראיתי אי פעם.
KTM 790 Adventure S 2021
אני עדיין מחכה להסבר למה שאני יאמין לבדיקות מעבדה מסתורית שלקחו 7 חודשים במקום לשלוח למעבדה מקומית ולהראות דו״ח מפורט של אותה מעבדה שבועיים אחרי? בחייאת אתם עד כדי כך בולעים מה שמאכילים אותכם?
אתה יודע מתי סקירה של אופנוע נראת טוב מתי שהקורא לא ממש מבין, עוד דוגמא מבית F9 עשה סקירה על הניקן של ימאהה וכמובן התייחס רק למה שיביא לייקים שזה הגלגל השלישי ושהוא כן התייחס למשהוא חוץ מהגלגל השלישי הוא לקח בקבוק מים ושפך על ארגזי הצד כדי להראות שהם לא נגד מים וכמובן גיחך לו כאילו הוא מהנדס גדול בזמן שאם הוא היה קצת מתעניין באופנוע שהוא בחן הוא היה יודע שהם מגיעים במקור עם ליינר (פנימית) נגד מים.
הנ״ל חוזר על עצמו שוב ושוב, המקצועיות בעידן האינטרנט דועכת והוא עומד בראש.
מזל שזה עדיין לא הגיע לגרמניה ועדיין ניתן לקרוא מבחן לצמיגים שלקחו 6 אופנועים זהים עם 6 צמיגים שונים ויצאו לטיול של 2000 ק״מ, התוצאה כתבה טכנית ועניינית על כל צמיג ואיך הוא משתווה עם האחרים, ראיין לא מסוגל להגיע לרמה הזאת כי הוא איש תקשורת לא אופנוען.
אני חושב שהרוב לוקח את הדברים של ראיין עם קומץ מלח ושק הומור. בסה"כ ערוץ בידור כיפי ומלמד שלא מתיימר להיות משהו אחר. הם פשוט עושים את זה טוב ומשקיעים מכל הלב. יש כמה דברים שלקחתי מהערוץ וכמה דברים שלא. עדיין אצפה בכל סרטון שהוא יעלה.
ערוץ F1 מעולה (בלי הומור) אם אתה בעניין:
https://www.youtube.com/channel/UCtb...EpwUQhFUyPQU9Q
KTM 790 Adventure S 2021