אף אחד לא יוכל לדעת מה ההשלכות, ניחוש שלי - אם בכלל.
למישהו יש נסיון עם קיצור דוד פליטה במערכת פול סיסטם (במקרה הזה טרמיניוני)?
קיצור הדוד ב 10סמ כרבע מאורכו המקורי, מה ההשפעה אם בכלל?
תודה!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death
אף אחד לא יוכל לדעת מה ההשלכות, ניחוש שלי - אם בכלל.
למה אתה רוצה לקצר את הדוד?
מסכים עם מה שאמרו מעליי. בגדול זה תלוי בכל מיני משתנים.
יכול לפגוע קצת בביצועים, כנראה יעשה יותר רעש ופצפוצים.
אני מנחש שלא יהיה שינוי קריטי לכאן או לכאן.
יש יצרנים שעושים כמה משתיקים לאופנוע אחד בכדי לתת סאונד\מראה או "התנהגות" שונה לאופנוע, תבדוק באתר של החברה אם יש לאופנוע שלך דגם קצר כמו שאתה מחפש ואם הוא מצריך כיוונון אחר ממה שיש לך כרגע (כלומר בהתאמה למערכת הקיימת). אם אין שוני סביר שקיצור לא יעשה בעיות.
בלי ועם קשר בכל מקרה שווה לבדוק עם מד חום את הטמפ' בסעפת פליטה ולוודא שהיא תקינה.
(יש מצבים שפול סיסטם ומשתיק פתוח יגרמו להתחממות יתר במנוע וזה מצריך העשרת תערובת בכדי למנוע נזק למנוע)
סביר להניח שתאבד כמה סוסים ובמקרה הגרוע נזק למנוע, לאורך יש חשיבות רבה, אגזוז קצר מכניס יותר חמצן לאיזור הפליטה וזה לא מה שהיצרן תכנן שהוא בנה את מפת ההזרקה וההצתה.
ידע ונסיון, לאורך מערכת הפליטה יש השפעה ישירה לביצועים.
יש באינטרנט אין ספור כתבות בנושא שהיית צריך לקרוא לפני ששאלת כאן ואז הייתה מגיע למסקנה הזאת לבד.
היו גם בדיקות של מגזין אופנועים שבדק על דיינו כמה אגזוזים על אותו אופנוע ומצא שרובם הורידו מכח הסוס, זרימה חופשית יותר היא לא ערובה ליותר ביצועים ולרוב להיפך, ברגע ששינית משהוא במערכת הפליטה ככל שהוא יותר דרסטי ככה הוא יוצא מהמסגרת שהיצרן תכנן את המנוע ונדרשים עוד שינויים כדי להתאים לשינוי במערכת הפליטה.
בתמונה בחור שהבין את הקשר בין אורך מערכת הפליטה וביצועים, נראה מוזר אבל סיפק את בסחורה
![]()
כן, סכ"ה הגיוני לשים ברכיים על הדוד פליטה.
אני בטוח שזה אופנוע מאוד שימושי ולא סתם תמונת קונספט.
תגיד, אנחנו מכירים, אתה מכיר אותי?
מהיכן ההנחה שלא נקרא חומר לפני?
או בכלל התייעצות עם מומחים בתחום ובכול זאת כדי להיות משוכנע ב1000% העליתי כאן את השאלה, כדי בכול זאת לכסות על סיכוי קטן שאולי פספסתי משהו…
האם כאן יש מצב של ״הפוסל במומו פוסל״?
תן קצת קרדית לפני שאתה מתנשא
Sent from my iPhone using Tapatalk
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death