תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: קניית אופנוע שטח אינדורו שנתון 19 ומעלה

Junior Member

קניית אופנוע שטח אינדורו שנתון 19 ומעלה

היי

אני רוצה לקנות שרקו או בטא כי הם זולים יחסית לקטמ והוסקוורנה השאלה אם זה שהם זולים זה לא חסרון גדול בביצועים ובחלקים ובשירות של החברה.
    עכשיו אני באמת צריך את החוות דעת שלכם כל שני הכלים האלה כי אין לי מושג עליהם בכלל.
    מפחינת שוק חלקים ביצועים ואמינות כל מה שאתם רק יודעים אשמח לשמוע ותודה רבה על העזרה
    התקציב הוא 45 אלף

Member
    הי ליאור,
    קודם כל לא ציינת איזה דגמים אתה מדבר?
    שתי פעימות או 4 פעימות
    איזה נפח וכו..
    בכל אופן ביצועים ואמינות לא מכיר בעיות מיוחדות בכלים שרשמת
    לבטא היו מס' בעיות של כשל במיסב קראנק אם אני לא טועה בדגמי 2018-2019 ורובם נתפרו ע"י החברה במסגרת האחריות,
    שרקו אופנוע מצוין כנ"ל, לשניהם יש יבואן סדיר בארץ,
    שני חסרונות.. אחת עלויות החלקים אצל היבואן יחסית יקרים משל קטמ/האסקי לדוגמא קיט בוכנה בדו"פ קטמ עולה כ 700 ש"ח ובבטא כ 900 ש"ח או אולי יותר..
    חסרון שני ירידת ערך גבוהה בשלב המכירה, וזה תלוי גם בכמה אתה קונה את הכלי שלך.
    שירות של בטא ממה שאני שמעתי אחד הטובים שיש (במוטוריקה אצל איציק קלנר.. משמועות בלבד)
    מצד שני ב 45 אלף אתה יכול להביא גם קטמ/האסקי 2019 ויש הרבה מציאות וכאלו שלחוצים למכור ומוכנים להתפשר במחיר!
    ולקטמ/האסקי יש שפע חלקים במחירים נורמליים גם בשוק האפטרמרקט שזה פלוס ענק!
    בהצלחה!!

Junior Member
    תודה רבה
    אני כן יכול למצוא גם קטמ והוסקוורנה במחירים האלה אבל עם שעות מנוע יחסית גבוהות נניח שבטא ושרקו 2020 יעלה 45 עם 80-100 שעות מנוע
    לאומת זאת קטמ והוסקוורנה באותו מחיר שנתון 19 עם 150-200 שעות מנוע מה שאומר שהאופנוע עבד יותר מה שיכול להוביל ליותר בעיות זה גם תלוי באיך רכבו עליו אבל רוב הסיכויים שאם הוא עשה יותר שעות הוא פחות שמור
    אז לפי דעתי נחכה לעונה ועד אז נארגן עוד 10 ונביא קטמ או הוסקוורנה בשנתון גבוה יותר עם פחות שעות מנוע

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lior242 צפיה בהודעה
    תודה רבה
    אני כן יכול למצוא גם קטמ והוסקוורנה במחירים האלה אבל עם שעות מנוע יחסית גבוהות נניח שבטא ושרקו 2020 יעלה 45 עם 80-100 שעות מנוע
    לאומת זאת קטמ והוסקוורנה באותו מחיר שנתון 19 עם 150-200 שעות מנוע מה שאומר שהאופנוע עבד יותר מה שיכול להוביל ליותר בעיות זה גם תלוי באיך רכבו עליו אבל רוב הסיכויים שאם הוא עשה יותר שעות הוא פחות שמור
    אז לפי דעתי נחכה לעונה ועד אז נארגן עוד 10 ונביא קטמ או הוסקוורנה בשנתון גבוה יותר עם פחות שעות מנוע

אתה לא בהכרח צודק. יכול להיות רוכב שבמשך 100 שעות לא החליף שמן גיר, לא ניקה פילטר, לא טיפל בבולמים, התרסק כל סופש, לא עשה בוכנה וכו', ומנגד רוכב שהחזיק אופנוע במשך 200 שעות ועשה טיפולים בזמן, כולל בוכנה. פרמטר נוסף הוא עניין הידיים... אופנוע עם 80 שעות שהחליף 3 ידיים לעומת אופנוע עם 160 שעות יד ראשונה - רוב הסיכויים שמי שהחזיק אופנוע למשך זמן הקפיד לטפל בו (אבל אין בו ערובות).