מכונית משטרה יכולה להתחרות עם H2 ולעצור אותו? (אני בכוונה מגזים כי אתה יודע איך ישראלים פועלים אחרי שמוצאים חוק נגד משהו שהם אוהבים לעשות)
עזוב אותך זה, תראה איך הבדואים בנגב חוגגים ועוד מתעדים הכל ולא עושים להם כלום...
וגם איך שזה נראה, אפילו עכשיו כשיש אכיפה משמעותית נגד נהגים שנתפסים עם פלאפון ביד בזמן נהיגה, נראה לך שהם מפסיקים?!
הדרך היחידה להתמודד עם זה זה פשוט חינוך על איך להיות בן-אדם וזה כבר יחלחל לכל תחום בחיים שהבן-אדם עושה;
כמו למשל לדעת שלצפור לפני שהרמזור הופך לירוק זה לא בסדר, שלנסוע על 70 קמ"ש בשטח עירוני זה לא נקרא "לצאת גבר", שקריוקי באמצע הלילה זה מעשה אגואיסטי (ראית איך השחלתי גם משהו שלא קשור לכביש?

) וכו' וכו'...
בנוגע לפתיחות אני על עצמי יכול להעיד שלא עם המכונית ולא עם האופנוע אני עושה את הדברים האלו ולא אכפת לי שייראו אותי כחנבץ,
אני נוהג/רוכב ככה שלא אגיע למצב של שיתוק או למצב של עוגמת נפש מול בן-אדם אחר. (אני לא אומר שמדיי פעם אני מעז ורוכב ממש טיפה מעל המהירות המותרת כשאני מוצא לנכון, אבל גם זה במידה ועם טאקט)
אנשים צריכים להיות פחות אגואיסטים, לתת כבוד, לסמפת, להיות סבלניים ולדעת שלא משנה מה כולם בסוף מגיעים לאותו רמזור אדום או לאותו הפקק