עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 31

אשכול: במאי: 16 הרוגים על דו-גלגלי

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

במאי: 16 הרוגים על דו-גלגלי

חודש מאי 2021 היה הקטלני ביותר אי-פעם לרוכבי דו-גלגלי על כבישי ישראל, ונהרגו בו 16 רוכבים - מהם 7 (!) נהרגו מפגיעה במעקה הבטיחות!; מתחילת שנת 2021 הקטלנית נהרגו 44 רוכבים!; הפרטים והנתונים בפנים.

http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%9e%d7...2%d7%9c%d7%99/

Member
    תודה רבה על העבודה הקשה!

על-פי העדויות, הרוכב ביצע תחרות האצה מהרמזור עם רוכב נוסף שרכב לצידו, בכביש עם שדה ראייה מוגבל, כשבשלב מסוים הוא ראה מולו פקק תנועה עומד. הרוכב לא הספיק לבלום, והתנגש ברכב האחרון שעמד בפקק. כתוצאה מההתנגשות הרוכב נהרג במקום, המורכבת שרכבה איתו נפצעה קשה, והאופנוע נשרף כליל.
    מקומם. רוכב חסר אחריות ועם אגו מנופח, מקווה שהרבה יילמדו מהמקרה הזה

Member
    חוסר אחראיות של הרוכבים, חבל אבל ככה זה כשלא לוקחים ברצינות את החיים שלהם.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    חוסר אחראיות של הרוכבים, חבל אבל ככה זה כשלא לוקחים ברצינות את החיים שלהם.
    זה קצת פחות מפריע לי.

כשאתה מרכיב- יש לך אחריות מוגברת לחיים של אחרים.
    יש עוד אדם חשוף כמוך, בלי שליטה כלל, ולא תמיד עם הבנה לסיכונים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofir צפיה בהודעה
    זה קצת פחות מפריע לי.

כשאתה מרכיב- יש לך אחריות מוגברת לחיים של אחרים.
    יש עוד אדם חשוף כמוך, בלי שליטה כלל, ולא תמיד עם הבנה לסיכונים.
    בטח ובטח, במיוחד שהסיכויים של המורכב לההרג גבוהים משל הרוכב.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    לתחושתי ומדובר בתחושה בלבד, מיד אחרי הסגרים ובהמשך להגבלות השתנה סגנון הנהיגה והרכיבה של משתמשי הכביש, משהו
    הפך ליותר אלים וסוג של מלחמה, לדעתי גם האווירה הציבורית והחלוקה של אנחנו והם לא עוזרת במיוחד, גדל כאן דור חדש של
    רוכבים מכל המגזרים וסוג חדש של משתמשי אופנוע ככלי חולץ פקקים שהגיעו/חזרו לתחום לא מתוך אהבת האופנוע אלה מטעמי
    נוחות.

כמו שהולך רגל יכול לחצות את הכביש מליון פעם בלי להיפגע ואחר יפגע בפעם הראשונה שיחצה, ככה גם באופנוע, אין שום מצב
    זהה למצב שאתה כבר מכיר ובכל יום יש אלף ואחד משתנים חדשים והפתעות.

מצב הכבישים במיוחד לנוכח עבודות הרכבת הקלה ושינויים חוסר סובלנות ואווירה של "מלחמה" לא באמת עוזרים.

זה לא יהיה יותר טוב לצערי אם לא יהיה שינוי מהותי...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    בשני בערב נהרגה רוכבת כבת 18 בדרך רמתיים בהוד השרון. הרוכבת הייתה מעורבת בתאונה עם אופניים חשמליים בדרך רמתיים בהוד השרון, וכתוצאה מהפגיעה היא נפצעה באורח אנוש, וצוותי רפואה שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה אחרי טיפול רפואי.

היום נהרגו רוכב ומורכב, בני 26 ו-23, בדרך השירות שבין כפר קרע לבין רגבים. הרוכבים התנגשו חזיתית בג'יפ שבא מולם, והם נהרגן במקום. הג'יפ התהפך על הגג והקטנוע נשקף כליל.

בחודש יוני נהרגו עד כה 3 רוכבים, כשמתחילת 2021 נהרגו 47 רוכבים - לעומת 29 בתקופה המקבילה ב-2020.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
    תודה רבה על העבודה הקשה!

מקומם. רוכב חסר אחריות ועם אגו מנופח, מקווה שהרבה יילמדו מהמקרה הזה
    הדרך שילמדו זה עונש כבד למי שנתפס מתחרה בכביש באופן מתוכנן או ספונטני.
    בגרמניה בגלל כמה מקרי מוות בעקבות ״פתיחות״ בין שני רכבים או אופנועים יש חוק יחסית חדש בן כמה שנים שמאפשר להכניס את המשתתפים לעד 3 שנים בכלא.
    תארו לעצמכם שרוכב כל שהוא מהפורום נתפס ויושב עכשיו בכלא, מישהוא ממכם יחשוב על לעשות פתיחות?

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בגרמניה בגלל כמה מקרי מוות בעקבות ״פתיחות״ בין שני רכבים או אופנועים יש חוק יחסית חדש בן כמה שנים שמאפשר להכניס את המשתתפים לעד 3 שנים בכלא.
    תארו לעצמכם שרוכב כל שהוא מהפורום נתפס ויושב עכשיו בכלא, מישהוא ממכם יחשוב על לעשות פתיחות?
    יש דבר כזה שנקרא מדרג ענישה.
    אם נותנים על דבר כזה עד 3 שנים בכלא, אז נהיגה בשכרות צריכה להיות עד 15 שנה בכלא ונהיגה בשלילה מאסר עולם....
    אתה מבין לאן זה הולך.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    יש דבר כזה שנקרא מדרג ענישה.
    אם נותנים על דבר כזה עד 3 שנים בכלא, אז נהיגה בשכרות צריכה להיות עד 15 שנה בכלא ונהיגה בשלילה מאסר עולם....
    אתה מבין לאן זה הולך.
    הייתה בעיה, פתאום הרחובות הפכו לקטע מfast and furios, פצועים והרוגים במה שנראה כמו איבוד שליטה של המשטרה בשטח.
    נהיגה בשיכרות או בפסילה נמצאת בשליטה וזה ההבדל.
    אזרחים שנוסעים ברכב עם המשפחה ונעקפים מימין ומשמאל ע״י רכבים שעסוקים במירוץ מרגישים יותר מאויימים מזה מאשר שיכור על ההגה, בקיצור טופל.

Member
    מכונית משטרה יכולה להתחרות עם H2 ולעצור אותו? (אני בכוונה מגזים כי אתה יודע איך ישראלים פועלים אחרי שמוצאים חוק נגד משהו שהם אוהבים לעשות)
    עזוב אותך זה, תראה איך הבדואים בנגב חוגגים ועוד מתעדים הכל ולא עושים להם כלום...
    וגם איך שזה נראה, אפילו עכשיו כשיש אכיפה משמעותית נגד נהגים שנתפסים עם פלאפון ביד בזמן נהיגה, נראה לך שהם מפסיקים?!
    הדרך היחידה להתמודד עם זה זה פשוט חינוך על איך להיות בן-אדם וזה כבר יחלחל לכל תחום בחיים שהבן-אדם עושה;
    כמו למשל לדעת שלצפור לפני שהרמזור הופך לירוק זה לא בסדר, שלנסוע על 70 קמ"ש בשטח עירוני זה לא נקרא "לצאת גבר", שקריוקי באמצע הלילה זה מעשה אגואיסטי (ראית איך השחלתי גם משהו שלא קשור לכביש? ) וכו' וכו'...
    בנוגע לפתיחות אני על עצמי יכול להעיד שלא עם המכונית ולא עם האופנוע אני עושה את הדברים האלו ולא אכפת לי שייראו אותי כחנבץ,
    אני נוהג/רוכב ככה שלא אגיע למצב של שיתוק או למצב של עוגמת נפש מול בן-אדם אחר. (אני לא אומר שמדיי פעם אני מעז ורוכב ממש טיפה מעל המהירות המותרת כשאני מוצא לנכון, אבל גם זה במידה ועם טאקט)
    אנשים צריכים להיות פחות אגואיסטים, לתת כבוד, לסמפת, להיות סבלניים ולדעת שלא משנה מה כולם בסוף מגיעים לאותו רמזור אדום או לאותו הפקק

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    מספיק שנתיים שלילה.
    תראו מה קרה לעבירה של נהיגה בשכרות

ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
    מכונית משטרה יכולה להתחרות עם H2 ולעצור אותו? (אני בכוונה מגזים כי אתה יודע איך ישראלים פועלים אחרי שמוצאים חוק נגד משהו שהם אוהבים לעשות)
    עזוב אותך זה, תראה איך הבדואים בנגב חוגגים ועוד מתעדים הכל ולא עושים להם כלום...
    וגם איך שזה נראה, אפילו עכשיו כשיש אכיפה משמעותית נגד נהגים שנתפסים עם פלאפון ביד בזמן נהיגה, נראה לך שהם מפסיקים?!
    הדרך היחידה להתמודד עם זה זה פשוט חינוך על איך להיות בן-אדם וזה כבר יחלחל לכל תחום בחיים שהבן-אדם עושה;
    כמו למשל לדעת שלצפור לפני שהרמזור הופך לירוק זה לא בסדר, שלנסוע על 70 קמ"ש בשטח עירוני זה לא נקרא "לצאת גבר", שקריוקי באמצע הלילה זה מעשה אגואיסטי (ראית איך השחלתי גם משהו שלא קשור לכביש? ) וכו' וכו'...
    בנוגע לפתיחות אני על עצמי יכול להעיד שלא עם המכונית ולא עם האופנוע אני עושה את הדברים האלו ולא אכפת לי שייראו אותי כחנבץ,
    אני נוהג/רוכב ככה שלא אגיע למצב של שיתוק או למצב של עוגמת נפש מול בן-אדם אחר. (אני לא אומר שמדיי פעם אני מעז ורוכב ממש טיפה מעל המהירות המותרת כשאני מוצא לנכון, אבל גם זה במידה ועם טאקט)
    אנשים צריכים להיות פחות אגואיסטים, לתת כבוד, לסמפת, להיות סבלניים ולדעת שלא משנה מה כולם בסוף מגיעים לאותו רמזור אדום או לאותו הפקק
    זה העניין, העונש מרתיע, לא צריך לרדוף אחרי אותו H2 למרות שקל לתפוס אותו וכבר תפסו אינספור אופנוענים במנוסה.
    המחשבה על מאסר בפועל עושה לרוכבים סוויטש במוח, רובם חושבים שקצת לחיצות עם פורשה בכביש ולשחק תופסת זה לכל היותר עבירת תנועה של מהירות מופרזת אבל שנכנס עונש מאסר מבינים שזה פלילי.
    אכיפה זה נחמד אבל אם לא מוגבה בעונש רציני אנשים ימשיכו לעשות את זה.
    אם אני עובר על המהירות המותרת אני דואג להיות בתחום שאני יכול להרשות לעצמי אם אני יתפס.

בשוויץ ובאוסטריה האכיפה של המהירות הכי מטורפת באירופה ומתחילה מהקמ״ש הראשון, פגשתי בחור עם פורשה ישנה שלוח השעונים לא מראה את המהירות ברזולוציה מספקת וגם המספרים קטנים אז הוא הרכיב על הדאשבורד מד מהירות ברור וקריא וזה רק מהפחד להיתפס על מהירות אז כנראה עונשים כבדים עושים את העבודה

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    זה העניין, העונש מרתיע, לא צריך לרדוף אחרי אותו H2 למרות שקל לתפוס אותו וכבר תפסו אינספור אופנוענים במנוסה.
    המחשבה על מאסר בפועל עושה לרוכבים סוויטש במוח, רובם חושבים שקצת לחיצות עם פורשה בכביש ולשחק תופסת זה לכל היותר עבירת תנועה של מהירות מופרזת אבל שנכנס עונש מאסר מבינים שזה פלילי.
    אכיפה זה נחמד אבל אם לא מוגבה בעונש רציני אנשים ימשיכו לעשות את זה.
    אם אני עובר על המהירות המותרת אני דואג להיות בתחום שאני יכול להרשות לעצמי אם אני יתפס.

בשוויץ ובאוסטריה האכיפה של המהירות הכי מטורפת באירופה ומתחילה מהקמ״ש הראשון, פגשתי בחור עם פורשה ישנה שלוח השעונים לא מראה את המהירות ברזולוציה מספקת וגם המספרים קטנים אז הוא הרכיב על הדאשבורד מד מהירות ברור וקריא וזה רק מהפחד להיתפס על מהירות אז כנראה עונשים כבדים עושים את העבודה
    איזה מזל שאני גר בישראל.
    וואלה, אני מעדיף שימשיכו להיהרג אנשים בכביש מאשר בטיחות במחיר כזה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    איזה מזל שאני גר בישראל.
    וואלה, אני מעדיף שימשיכו להיהרג אנשים בכביש מאשר בטיחות במחיר כזה.
    אבל מצד שני כמעט אין שוטרים על הכביש ולא עוצרים אותך סתם לבדיקת רשיונות וחיפוש מתחת לפנס, 20 שנה ולא נעצרת לבדיקה פעם אחת, לא בגרמניה, לא בשוויץ ולא באוסטריה.

שאני בביקור בישראל נעצרתי כמה פעמים עם יחס מגעיל מצד השוטרים שנראה שזה ברור שמנסים למלא מכסה כל שהיא.