בישראל רק ככה אנשים לומדים לצערי...
רק מלדבר עם אנשים בעבודה ששללו להם את הרישיון לחודש/נתנו קנס על זה שהם התעסקו עם הפלאפון והם עדיין עם הפלאפון בנהיגה אז אתה מבין שמשהו לא בסדר
לפי דעתי התשתיות פה הן יחסית בסדר גמור (אולי חוץ מהמעקות בטיחות שגם אותן מתחילים לשפר) אבל כן צריך לשפר את ההכשרה של רכיבה על אופנוע באלף אלפי מדרגות ודרכים.
דרך אגב, תראה על מה באמת שוטרים נטפלים בפוסט של פולגז בפייסבוק:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
אם היו מנסים באמת לתפוס את אלו שבאמצע הלילה עושים רייסים היה פה באמת טוב ויפה
תראה מה שכתבתי למעלה בנוגע לעונשים
אם אתה מתכוון שצריך להחרים להרבה יותר זמן אז אולי אני מסכים, אבל כרגע הענישה לא מרתיעה
ואני לא מסכים איתך בנוגע לעניין של ההורה, כי יש ילדים חרא היום שההורים שלהם דווקא בסדר ונכון שיש גם הורים חרא לילדים חרא אבל אי-אפשר להעניש הורה בדרך הזאת בגלל הילד שלו, אולי לתת להורה להוציא את הילד שלו בערבות מתא מעצר יעשה את העניין
ועוד סיפור שאני אוהב לספר וסיפרתי אותו כבר ואמשיך לספר:
כשלמדתי על האופנוע באחד השיעורים המורה לקח אותנו לבחוץ, באמצע אחת השכונות היה מלפנינו אוטובוס שנסע איטי והיה קו הפרדה לבן רצוף
המורה עקף את האוטובוס על הקו הפרדה והשאיר אותנו מאחור מאחורי האוטובוס,
כשנפגשנו ברמזור (הוא גם לא חיכה בצד הדרך, כן?) אז הוא צעק עלינו למה אנחנו לא עקפנו גם (מיותר לציין שכולנו לא רצינו להידרס ע"י אוטובוס ולא לצאת סתומים בטסט)
וגם קרה עם אותו מורה שאחרי טסט אני נתקעתי ברמזור והוא לא חיכה כדיי שאצטרף לקבוצה ויצא שחזרתי ממקווה ישראל דרך כיכר הדמעות לבד עד למגרש...
כשמתייחסים לאופנוע בזלזול שלא יתפלאו שיש הרבה מתים

ציטוט ההודעה בתגובה