עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 65

אשכול: לאן המס של הסיגריות בשטחים הולך

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של ofirus
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    לא מסוגל לשנורר, ולכן גם לא מצליח להפסיק.

מקווה שבזמן הקרוב יצלח העניין בידי.
    אני לפני שנים הייתי בהרצאה של אלן קאר והפסקתי לעשן מאז,
    לומר לך שכל מי שהיה שם הפסיק לעשן יהיה שקר,אבל מקבוצה של +20 איש בערך,הפסקנו לגמרי אני ועוד מישהו.
    מציע לך לנסות ,אם לא תצליח להפסיק יחזירו לך את הכסף,אבל אתה חייב להגיע לשם במצב של רצון אמיתי להפסיק, ולא במצב של ננסה ונראה איך ישפיע, אחרת זה לא יתפוס.
    בהצלחה

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אני קראתי את הספר שלו.
    לא התחלתי בכוונה להפסיק בכלל, התחלתי כי ערב אחד היה משעמם ולא היה מה לקרוא או לראות בטמבלוויזיה. כעבור שבועיים סיימתי אותו ומאותו רגע לא עישנתי בכלל שלושה+ חודשים.
    צריך קצת סבלנות לספר הזה כי הוא חופר וחוזר על דברים מיליון פעם, אבל להפתעתי הגמורה- זה עבד.

כאמור, האלכוהול מדרדר אותי חזרה

Senior Member
    נאור, ברוך הנגמל.

א', זה?
    https://www.aliexpress.com/item/32948572694.html

זה נראה שמנמן מדי ולא מגניב מספיק בשביל מומר טרי, למרות שסוללת אצבע זה כנראה להיט.

למה לא הדבקת כאן את המאמר, שיהיה גגיל? (אם אתה מרשה, אדביק)

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    .

א', זה?

כן. זה מאדה טבק (במקום icos אבל יותר טעים ופחות יקר לשימוש). ליתר המכשירים שניסיתי הייתה כורית קטנה מדי לטעמי (נגמר מהר) או שמחוממים ע"י אוויר חם (במקום בכורית) שזה לא מספיק לטבק. רוב המכשירים האלו מיועדים לגראס שדורש טמפרטורות נמוכות יותר וכמויות קטנות יותר.

אידוי נוזל דורש מכשיר אחר. יש המון. העניין הוא הנוזל, אותו אתה יכול לקנות או להכין לבד (כתוב לי בפרטי אם אתה רוצה).

זה נראה שמנמן מדי ולא מגניב מספיק בשביל מומר טרי, למרות שסוללת אצבע זה כנראה להיט.

למה לא הדבקת כאן את המאמר, שיהיה גגיל? (אם אתה מרשה, אדביק) זה המון טקסט בשביל פורום - לא רציתי לסתום אותו. אם יש לך דרך שזה יהיה גלוי לחיפוש בלי לשים את כל הטקסט - לך על זה - תודה.
    עניתי בגוף הפוסט שלך

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה

א', זה?

כן. זה מאדה טבק (במקום icos אבל יותר טעים ופחות יקר לשימוש). ליתר המכשירים שניסיתי הייתה כורית קטנה מדי לטעמי (נגמר מהר) או שמחוממים ע"י אוויר חם (במקום בכורית) שזה לא מספיק לטבק. רוב המכשירים האלו מיועדים לגראס שדורש טמפרטורות נמוכות יותר וכמויות קטנות יותר.

אידוי נוזל דורש מכשיר אחר. יש המון. העניין הוא הנוזל, אותו אתה יכול לקנות או להכין לבד (כתוב לי בפרטי אם אתה רוצה).

למה לא הדבקת כאן את המאמר, שיהיה גגיל? (אם אתה מרשה, אדביק) זה המון טקסט בשביל פורום - לא רציתי לסתום אותו. אם יש לך דרך שזה יהיה גלוי לחיפוש בלי לשים את כל הטקסט - לך על זה - תודה.

עניתי בגוף הפוסט שלך
    אלף. בזמנו מתו בארה"ב מוייפ. שמועה אומרת שאידו שמן קנאביס במקום נוזל ניקוטין.

תוכל לאושש/להפריך/לעשות סדר בדברים?

Senior Member הסמל האישי של mudale222

גם אני קראתי את הספר של אלן קאר, הוא מראה לך שם כמה מטומטם זה לעשן.

כרגע אני עדיין מעשן, ובגלל הספר, מרגיש מטומטם על כל סיגריה שאני מדליק .....

Banned
    לא קראתי את הספר. אני בכלל לא יודע לקרוא. רק לכתוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    גם אני קראתי את הספר של אלן קאר, הוא מראה לך שם כמה מטומטם זה לעשן.

כרגע אני עדיין מעשן, ובגלל הספר, מרגיש מטומטם על כל סיגריה שאני מדליק .....
    אל תתבלבל אפילו לרגע. זה לא "הרגל". או "טקס". או "עישון חברתי". אתה מכור. פיזית. יותר לכל החרא המזוקק שדוחפים לטבק מאשר הניקוטין.
    אין דבר כזה "רק סיגריה או שתיים ביום" . זה או כלום או קופסה וחצי.
    ככה זה אצלי. והיו לי שנים של הפסקת עישון.
    והגמילות... הגמילות עושות כאבים בגוף(!). סחרחורות עד כמעט עילפון. התפרצויות זעם בלתי נשלטות.
    בכל גמילה מעישון שעשיתי - כמו גמילה מסם התנתקתי ליום יומיים מהכל. אבל הכל. ונחתי במיטה.

לכן אני אומר אם להתנקות - אז להמשיך לצרוך ניקוטין בהתחלה אבל ניקוטין נקי. אני בחרתי בוויפ.
    רק אחר כך להיגמל מהניקוטין. אבל כמו שכתבתי הייתי מספיק אידיוט להגדיל את אחוז הניקוטין בנוזל לפני שהפסקתי.
    מה שהפך את עניין הגמילה לפי כמה יותר מיסר.

אגב שמתי לב שיש לי בנוסף התמכרות לקפה. אני זומבי על הבוקר בלי קפה.
    כמובן עם תוספים כמו MCT C8
    אבל בזה נטפל אחר כך
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 10-06-2021 בשעה 11:34.

Senior Member
    ממה שקראתי, אכן היו שהשתמשו בשמן קנביס, אבל רובם השתמשו בנוזל אידו (וייפ) שהכיל ויטמין E אצטאט.
    אני מנחש ממה שקראתי אבל לא בטוח בזה: הריאות שלנו יודעות לטפל בחומרים מסיסי מים (הידרופילים), אבל לא בחומרים שאינם מסיסי מים, כלומר, מסיסי שמן (הידרופוביים). כשהחומרים הללו מצטברים בריאות הם עלולים לגרום לדלקת ריאות שאינה חיידקית או ויראלית. אני מנחש שאם היו מערבבים שמן קנביס בנוזלי אידוי (פרופילן גליקול וגליצרול) בריכוזים נמוכים הם היו נספגים ולא מצטברים. כנ"ל - אם מכניסים שמן כזה לכורית של "מאדה עשבים" (רובם מגיעים עם אינסרט לנוזל) ריכוז האדים היה נמוך מספיק כדי לא לעשות נזק.

בכל מקרה, למיטב ידיעתי, הנושא לא נחקר לעומק, ואילו ניחושים שלי בהתבסס על מה שקראתי ועל ידע כללי בנושא.

Senior Member הסמל האישי של Tilbalisti
    מוכרים את המכשיר הזה אצל הערבים
    זה הגדול של 1200 שאיפות- 35 שקל
    יותר קטן של 600 שאיפות - 25 שקל
    בעיקרון זה לשימוש חד פעמי אבל סיימתי את זה ופתחתי ואני רואה שהבטריה פה נטענת + שאני יכול למלות את המיכל שוב..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tilbalisti צפיה בהודעה

נראה כמו מה שהעיף לעננים את הראש של יחיא עייאש

חחח לא זה דווקא עובד סבבה

הזקן,
    נכנסתי לפוסט שלך ועדיין לא הבנתי איך מכינים את הנוזל אידוי? מאיפה להזמין?
    דרך אגב כל הקישורים שלכם לאליאקספרס לא עובדים

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tilbalisti צפיה בהודעה
    ח
    הזקן,
    נכנסתי לפוסט שלך ועדיין לא הבנתי איך מכינים את הנוזל אידוי? מאיפה להזמין?
    דרך אגב כל הקישורים שלכם לאליאקספרס לא עובדים

אז ככה: כל הקישורים שאני נותן הם מהאתר של cig.co.il. אין לי שום אינטרס שם, אבל במהלך השנים הם היו בסדר+ מכל הבחינות – שירות ומחירים (יחסית לארץ).

המכשיר שהראית קודם נותן כמות קטנה של אדים. לדוגמה המכשירים כאן: מערכות פודים :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il) או החד-פעמיים חד פעמיות :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il)

המכשירים הללו נותנים כמות קטנה של אדים ולכן אם אתה מעוניין בניקוטין (במקום לעשן סיגריה) צריך להשתמש במלח ניקוטין בריכוזים של 20-30 מיליגרם למילילטר.

קצת הסבר: ניקוטין הוא חומר בסיסי, צורב בגרון ולכן לא ניתן להשתמש בניקוטין בריכוזים גבוהים בנוזלי האידוי. כשצריכים ריכוזים גבוהים יותר (כמו במכשיר שלך או בג'ול) משתמשים במלח ניקוטין שאותו מכינים בעיקרון מניקוטין עם חומצה – החומצה היא סוד מסחרי. המלח נאטרלי (אינו בסיסי), לא צורב בגרון ומתפרק בריאות לניקוטין ולחומצה. לכן בעיקרון זה פחות סימפטי – הריאות צריכות לטפל בחומצה שמשתחררת. מכיוון שזה סוד מסחרי, אפשר רק לסמוך (או לא) על היצרן שאומר שזה לא מזיק.

כדי להשתמש בניקוטין צריך מכשיר שנותן כמות גדולה של אדים. אפשר לבחור מכשיר קומפלט (כמו כאן קיטים מלאים :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il)) או להרכיב לבד מהמודים (מודים וסוללות :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il)) וטנקים (טנקים SUB OHM :: אטומייזרים וטנקים - סיג (cig.co.il)). מודים וטנקים (וסלילים להחלפה) אפשר לקנות גם בעליאקפרס במחירים זולים בהרבה. אישית אני משתמש כבר תקופה ארוכה במוד של castle ובטנק של freemax ומאוד מרוצה, אבל יש לא מעט אחרים שגם טובים – צריך לנסות.

לגבי נוזלי אידוי: נוזלי אידוי מכילים בעיקרון ארבעה מרכיבים: תערובת של גליצרין צמחי (50-70%), פרופילן גליקול (30-50%) תמצית טעם וניקוטין. אם משתמשים בניקוטין נקי, כדאי לא לעלות על ריכוז של 6 מיליגרם למיליליטר.
    את הפרופילן גליקול והגליצרין אני קונה כאן. נוזלי בסיס :: נוזלים בהכנה עצמית - סיג (cig.co.il). אפשר לקנות אותם עם ריכוזים של עד 20 מיליגרם למיליליטר ניקוטין ולמהול. תמציות אפשר לקנות (תסתכל בעמוד הראשי של האתר תחת "נוזלים בהכנה עצמית". יש המון – אם תתקשר יעזרו לך לבחור) ולהשתמש לפי ההוראות – בד"כ ריכוז של 3-5%. וזהו.
    אם אתה יודע לערבב, אפשר לקנות באתרים בחו"ל ניקוטין בריכוזים גבוהים בהרבה ותמציות טעם. אבל צריך להיות מאוד זהיר – זה רעל וצריך לדעת לעבוד עם זה. אתה גם יכול להכין לבד תמציות טעם, אבל זה מסובך בלי שיש לך מעבדה. מצד שני, זה מוזיל משמעותית את מחירי נוזלי האידוי.
    בהצלחה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תתחיל בזה שבחיים לא מטעינים על משהו שעלול להידלק.
    ושלא תעיז להשאיר את הסוללה הזאת בהטענה בלי השגחה.
    תוודא גם שהמתח והזרם מתאימים.
    אחרת הפוסט הבא עלול להיות "שרפתי את הבית, האם קל להחלים משאיפת עשן?".

כן חיפשתי בנרות מטען 4.2 וולט שמתאים לבטריה 3.7
    בסוף מצאתי המטען של המכונת תספורת מתאים
    תודה על העצה אני פעם הבאה אטעין על הרצפה