ציטוט נכתב במקור על ידי Tilbalisti צפיה בהודעה
ח
הזקן,
נכנסתי לפוסט שלך ועדיין לא הבנתי איך מכינים את הנוזל אידוי? מאיפה להזמין?
דרך אגב כל הקישורים שלכם לאליאקספרס לא עובדים

Sent from my iPhone using Tapatalk
אז ככה: כל הקישורים שאני נותן הם מהאתר של cig.co.il. אין לי שום אינטרס שם, אבל במהלך השנים הם היו בסדר+ מכל הבחינות – שירות ומחירים (יחסית לארץ).

המכשיר שהראית קודם נותן כמות קטנה של אדים. לדוגמה המכשירים כאן: מערכות פודים :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il) או החד-פעמיים חד פעמיות :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il)

המכשירים הללו נותנים כמות קטנה של אדים ולכן אם אתה מעוניין בניקוטין (במקום לעשן סיגריה) צריך להשתמש במלח ניקוטין בריכוזים של 20-30 מיליגרם למילילטר.

קצת הסבר: ניקוטין הוא חומר בסיסי, צורב בגרון ולכן לא ניתן להשתמש בניקוטין בריכוזים גבוהים בנוזלי האידוי. כשצריכים ריכוזים גבוהים יותר (כמו במכשיר שלך או בג'ול) משתמשים במלח ניקוטין שאותו מכינים בעיקרון מניקוטין עם חומצה – החומצה היא סוד מסחרי. המלח נאטרלי (אינו בסיסי), לא צורב בגרון ומתפרק בריאות לניקוטין ולחומצה. לכן בעיקרון זה פחות סימפטי – הריאות צריכות לטפל בחומצה שמשתחררת. מכיוון שזה סוד מסחרי, אפשר רק לסמוך (או לא) על היצרן שאומר שזה לא מזיק.

כדי להשתמש בניקוטין צריך מכשיר שנותן כמות גדולה של אדים. אפשר לבחור מכשיר קומפלט (כמו כאן קיטים מלאים :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il)) או להרכיב לבד מהמודים (מודים וסוללות :: סיגריות אלקטרוניות - סיג (cig.co.il)) וטנקים (טנקים SUB OHM :: אטומייזרים וטנקים - סיג (cig.co.il)). מודים וטנקים (וסלילים להחלפה) אפשר לקנות גם בעליאקפרס במחירים זולים בהרבה. אישית אני משתמש כבר תקופה ארוכה במוד של castle ובטנק של freemax ומאוד מרוצה, אבל יש לא מעט אחרים שגם טובים – צריך לנסות.

לגבי נוזלי אידוי: נוזלי אידוי מכילים בעיקרון ארבעה מרכיבים: תערובת של גליצרין צמחי (50-70%), פרופילן גליקול (30-50%) תמצית טעם וניקוטין. אם משתמשים בניקוטין נקי, כדאי לא לעלות על ריכוז של 6 מיליגרם למיליליטר.
את הפרופילן גליקול והגליצרין אני קונה כאן. נוזלי בסיס :: נוזלים בהכנה עצמית - סיג (cig.co.il). אפשר לקנות אותם עם ריכוזים של עד 20 מיליגרם למיליליטר ניקוטין ולמהול. תמציות אפשר לקנות (תסתכל בעמוד הראשי של האתר תחת "נוזלים בהכנה עצמית". יש המון – אם תתקשר יעזרו לך לבחור) ולהשתמש לפי ההוראות – בד"כ ריכוז של 3-5%. וזהו.
אם אתה יודע לערבב, אפשר לקנות באתרים בחו"ל ניקוטין בריכוזים גבוהים בהרבה ותמציות טעם. אבל צריך להיות מאוד זהיר – זה רעל וצריך לדעת לעבוד עם זה. אתה גם יכול להכין לבד תמציות טעם, אבל זה מסובך בלי שיש לך מעבדה. מצד שני, זה מוזיל משמעותית את מחירי נוזלי האידוי.
בהצלחה.