אני לא זוכר שאי פעם הוא כתב משהו שרלוונטי לאופנוע.
אני לא זוכר שאי פעם הוא כתב משהו שרלוונטי לאופנוע.
לאחר שהודעתי על ההחלטה שלא להאכיל את הטרול הוא ממשיך מדי פעם לנסות לקושש תגובה. מבחינתי עד שהדבר הזה לא מתנצל על כל השטויות שהוא כתב למעטים שעוד כותבים כאן הוא נשאר בבאן.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הי לכם,
אני רוצה להחליף את הקטנוע שברשותי לקטנוע חדש. ברשותי קטנוע מסוג קימקו אקסיטינג 400 שנת 2019, יד ראשונה, מטופל ונראה טוב, עם קרוב ל 100000 ק"מ, המחירון המשוקלל ₪14770
במקום אחד רצו לתת לי על הכלי שלי 48% מהשווי שלו ובמקום אחר רצו לתת רק 34%, כמה נהוג להוריד על הכלי הישן מבחינת האחוזים, בעיסקת טרייד אין?
אשמח לעזרתכם ותודה מראש על תשובתכם 🙏
לטרייד יש את היתרונות והחסרונות שלו.
1. בקניה מסוחר, לא כולם יודעים, אבל אתה מוגן חוקית יותר מאשר בקניה מאדם פרטי.
2. תמיד עדיף למכור אופנוע בשוק הפרטי לבד גם אם זה אומר להוריד קצת ממחיר המחירון, תמיד ההפסד יהיה נמוך יותר.
3. להגיע לסוכנות עם כסף ביד תמיד העמדה של הקונה טובה יותר.
4. בטרייד נמצאים אנשי מכירות מנוסים במו"מ, יש להם שפיל שנגזר מלמעלה אבל לקונה תמיד נדמה שהוא מרוויח בעוד במציאות זה פחות.
5. המבצעים הטובים ביותר מתגלים בסוף השנה כשהסוחרים נתקעים עם מלאי מת לפני החלפת שנת מודל או החלפת דגם. (ראה BMW 1250)
6. הסר כל לחץ או חוסר סבלנות מהמשוואה וקנה בנחת, לפעמים עדיף לחכות כמה שבועות לכלי טוב ולא לקנות את הכלי הראשון שמצעים לך.
7. טריק ידוע שבעת ההכנה למכירה ללקוח של כלי יד 2 מפרקים ארגזים וציוד יקר, ואח"כ מנסים למכור אותם כתוספות, או בנפרד. בקניה מפרטי לא.
8. בטרייד יש עסקאות קומבינציה, חלק במזומן חלק הוא מחיר האופנוע שלך וחלק בהלוואה, וודא שאתה מבין היטב את הפרטים ולא נופל במלכודת.
9. לא כל "הטבה" היא באמת כזאת, לפעמים זה מראית עין, הנחה על "אביזרים" שמתומחרים יקר מאד מול אותם אביזרים בחנות אחרת זולה.
10. לסוחרים יש הרבה טריקים להציג את האופנוע כטוב הרבה יותר ממה שהוא באמת לבדוק כל כלי בשבע עיניים.
תמיד עדיף לקנות כלי שמור ויפה בקצת יותר כסף, מאשר כלי פחות שמור במעט כסף. - בהצלחה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!