מה עם אופנוע Sam 300 Ed?
מסכים וגם חולק עליך (קקטקוב)
היה לחבר שרכב איתי כשלוש שנים AJPPR5 שנת 2016 בתור אופנוע ראשון שלו
ולאחר כחודש וחצי לאחר שלמד לרכב(ממש כך) התחלתי להכנס איתו לשבילי סינגלים פשוטים ולאחר כחצי שנה עשה עם הקבוצה סינגלים וסלעים מול כלים דופים מקצועיים!
החולשה של האופנוע שזה המנוע החלש יחסית זה התברר כגדולה בתוך הסלעים!
במקום להיכנס בסלע ואם לא עבדת נכון עם הקלאצ' או הגז כל כלי אחר היה מעיף אותך לאחור האייגייפי הרים קצת את האף ונתן לך זמן רגוע להגיב עם הקלאצ או הברקס.
אבל בשום מקום ולא בעליות הכי קשוחות שהיינו המנוע לא "לא יכל" לעלות אותה בגלל חוסר בכ"ס..
מעבר לזה יש לו מתלים איכותיים סטרטר וגם מבחינת שרידות (נפילות) הראה אמינות יחסית די טובה..(שוב תלוי איך ועל מה נפלת..)
שוב זה לא אופנוע יפני אבל מול עלות תועלת יש לו הרבה יתרונות.
לדעתי זה אופנוע מצוין למתחילים וגם טיפה אחרי גם לטכני וגם לשבילים.
מה עם אופנוע Sam 300 Ed?
אני לא מכיר..
Swm 300 תיקון אוטומטי של האיפון שינה את השם
אם אתה רוצה לדעת לרכב כמו שצריך תתחיל ב 125 דופ. יצריך ממך הרבה עבודת גוף ודיוק עם הקלאצ. ה 250 ארבע פעימות יעשה בשבילך הרבה מהעבודה. באופן אישי חושב ש 250 ארבע פעימות קל יותר לרכיבה מ 125 שתי פעימות (רכבתי במשך שנים על שניהם, התחלתי על 125 דופ ולא מתחרט). לומר ש 200 דופ הוא סלחן... לא יודע מאיפה ההצהרה הזו מגיעה, זה אחד האופנועים הכי עצבניים שרכבתי עליהם (מה גם שהוא די נדיר אז ממילא נראה לי שזו לא המלצה רלוונטית כל כך). 125 זול יותר לתחזוקה, וקל יותר להרמה. לסיכום - 125 דופ כאופנוע ראשון. נכון שלחברים שלך עם 250 ארבע פעימות יהיה יתרון עלייך בהתחלה, אבל מהר מאד אתה תהיה רוכב טוב יותר מהם![]()
או לחילופין, הוא יהיה מתוסכל, עם יקומת למידה שטוחה וינטוש את התחום.
הנחת העבודה צריכה להיות כמה שיותר חדש ותקין לכסף שלך.
1. קטמ אם טופל היטב רוכבים איתי אנשים עם 700 שעות מנוע והכל תקין. אז אפשרי מודלים ישנים מעט אבל לבחור אחד טוב שטופל ורוכבים איתו בסדיר.
2. אני התחלתי דווקא עם טריאל. זה אופנוע קטן שמצליח ללמד את הטכניקה בצורה הטובה ביותר לדעתי. (אפשר בסכום שציינת להשיג יופי של כלים)
3. יש את BETA ששמעתי רק דברים טובים עליהם. יש להם את XTRAINER נמכר כזה ב 23 אלף שח לאחרונה.
4. המלצה שלי לקנות 250 דו"פ ולהכנס כמו שצריך לעולם השטח. בקניה ובמכירה תפסיד כמו אופנוע של 20 אלף.
5. תשאיר כסף למיגון. המיגון בשטח בשימוש וכל הזמן. מגפיים -גרביים -ברייסים- חליפה- קסדה- שלוקר- צביצב- מגיני ידיים -כפפות .ותמיד טוב סט כלים. המיגון לא מחזיק שנים כמו בכביש אז חייבים להתחדש כל הזמן.
הכלל פשוט! בשטח הכלים נשברים. אנחנו מתקנים זה עולה $$$ אם אתה לא מוכן להשקעה התמידית בתחביב תמצא תחביב חדש (מקרמה נגיד).
אנחנו מוצאים אלפי שקלים בשנה על התחביב ירידת ערך היסטרית, ביטוח, צמיגים,מוסים.שמנים,בוכנות,משאבות שמן ועוד מרעין העיקר שנקבל את ה 3 שעות "שקט" כשיוצאים לרכיבה.