https://www.youtube.com/watch?v=5pcx7z_Wqlo
ביום שישי 14.5.21,בן זוגי ואני היינו מעורבים בתאונת דרכים. אנחנו היינו על אופנוע בצבע כחול-שחור,סופרטנרה 2018 .שנינו היינו לבושים בשחור. קסדות ומעילים שחורים.אחרי ביקור אצל הרופאה,נסענו בחיפה בכביש דורי בנתיב הימני לאורך כל הכביש.לא עקפנו ולא נכנסנו בין התחבורה.רק בנתיב הימני ככל רכב אחר במהירות המותרת בחוק . פתאום רכב העיף אותנו מאחור. הרבה אנשים טובים,אמבלנס מד"א,בית חולים . בין זוגי עם ארבע צלעות שבורות בחזה ומכות בכל הגוף . אני עם קרע ברגל שמאל,ניתוח,ומכות יבשות בכל הגוף . אחרי שלושה ימים של אישפוז נאמר לנו שחובה להביא אישור תאונה מהמשטרה ... וכך עשינו.נכנסנו לתחנה בזחילה וביקשנו את האישור . אז נאמר לבן זוגי שהוא יזומן לחקירה על התנהגות הגורמת נזק,נהיגה בקלות ראש,סטייה מקו הנסיעה . ואז אמרנו להם שיש לנו סרטון תיעוד התאונה . קבלנו את האישור המיוחל ונשלחנו לדרכנו בהסכמה שבעוד שבוע נחזור לבדוק מה קורה עם התיק .
שבוע אחרי חזרנו לתחנת המשטרה ולהפתעתנו נאמר לנו שהתיק נגנז ונסגר משום שאין נפגעים !!! אנחנו עד היום בין בדיקות להחלפת תחבושות לפיזותרפיה.בצד בא אלינו חוקר תנועה ובשקט אמר לנו לעלות לקומה השניה ולעשות בלגאן "אתם לא אשמים" .
הנהג הפוגע נסע במהירות מטורפת והעיף אותנו בדרך בין עירונית ועדיין הוא נוסע על הכביש בלי מי שישאל ! יש לנו ביטוח חובה של הפול.יש לנו העתק של התיק המשטרתי והעדות של הנהג הפוגע . יש לנו סרטון התאונה .
אנא,עורך דין טוב.
בתאונה רצו אלינו הרבה אנשים טובים ואני בטוחה שהיו ביניהם אופנוענים. תודה רבה לכם .
בבקשה הפיצו כמה שיותר את הפוסט,כדי שאגיע לאותם האנשים.