הייתי שואל איפה יש יותר תאונות על הכביש, אולי יש סיבה שבחלק זה יש יותר אכיפה/נוכחות. כרגיל הכתבות בימינו דיי שתוחות. הייתי גם רוצה לדעת האם בנוסף לעברות אלו הם גם נותנים דוחות על דברים יותר איכותיים ממהירות.
דרך אגב התירוץ של בקרת שיוט מקביל אצלי לאיתות. אם אתה נוהג אוטמתית על הכביש אתה יכול לצפות שתטעה איפה שהו.
בעברי אזהרה על אי עצירה בעצור (עצרתי), דוח פנייה שמאלה מנתיב לא נכון, מהירות על כביש 6 ונסיעה בנתיב אופניים.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
התגובה של המשטרה אומרת הכל
פשוט בדיחה, מזלזלים באינטליגנציה של אנשים
mt-07
לא טוען לרגע שהדוחות מוצדקים. אבל הכתבה נוקטת בדיוק באותן טקטיקות של אי הצגת האמת.
מחרשה מקורית של דוקאטי? הצחקתם. חפשו בגוגל איך זה באמת נראה. לגבי התמונה, קשה לשפוט כמה הלוחית פונה השמיימה.
עכשיו, רוב הסיכויים שהלוחית אכן קריאה כחוק, אבל אל תיפלו בפח שמאפיין את האיתונאות (טעות במקור) הישראלית.
פשוט ארגון חולה. כמו בהרבה ארגונים ממשלתיים אחרים הגיעו למעלה אנשים שידעו להתקדם במקום האנשים שאכפת להם ומתמקדים בלמלא את התפקיד. הארגון חולה כי כנופיה של בועלי כפופות ושקרנים מדופלמים הפכה לחזות הפיקוד הבכיר. דבר זה יכול להתרחש רק במקום עם תרבות ארגונית רקובה. לא מתפלא על אף דו"ח מופלץ רק שם דברים בפרופורציה- גם אם כל אחד מאיתנו היה מקבל את המפכ"לות מחר בבוקר או אפילו המנהל הכי כרזימטי ומוכשר שאתם מכירים- לא בטוח שעוד שנה או שנתיים המשטרה היה נראית ומתנהלת אחרת. זה שורשי החרא הזה.
אין רכיבה שבה אני לא עובר על החוק ועדיין, -מרוב פחד מכמות השוודים, הערסים, הדתיים והנשים שמנסים לרצוח אותי כל פעם, אני מקווה לראות שוטרי תנועה. הם פשוט לא נמצאים בשום מקום שצריך אותם באמת.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מוזר.
רכבתי אתמול מראשון לחיפה בשעות הבוקר.
חזרה בצהריים.
עברתי ליד שוטרים. שוטרים עברו לידי.
שום דבר.
אולי בגלל שאני רוכב על ציופר ולא אופנוע ספורט?
נגיד כך האגזוזים שלי לא בדיוק שקטים.
מספר בצד ולא בדיוק נקי.
גלגל אחורי 250 ( ברישיון אבל לא כולם יודעים).
ביררתי גם אצל חברים שלי רוכבי הארלי.
כלום.
מוזר לא?
רוכב כל יום ללב גוש דן, ובחצי מהשבוע גם תופר אותו הלוך ושוב במהלך היום.
לא נעצרתי (משתחל כמו כולם, אבל לא נוסע על הזברות- בלי קשר למבצע או לא מבצע).
* מנהלים בבקשה להוסיף אימוג'י שעושה אצבע משולשת למבחר-תודה!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אל תיפלו בפח שמאפיין את האיתונאות (טעות במקור) הישראלית!
https://www.facebook.com/fullgaz.co....4043266695611/