תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: תאונת דרכים. גניזת תיק שלא כצדק

Junior Member

תאונת דרכים. גניזת תיק שלא כצדק

https://www.youtube.com/watch?v=5pcx7z_Wqlo
    ביום שישי 14.5.21,בן זוגי ואני היינו מעורבים בתאונת דרכים. אנחנו היינו על אופנוע בצבע כחול-שחור,סופרטנרה 2018 .שנינו היינו לבושים בשחור. קסדות ומעילים שחורים.אחרי ביקור אצל הרופאה,נסענו בחיפה בכביש דורי בנתיב הימני לאורך כל הכביש.לא עקפנו ולא נכנסנו בין התחבורה.רק בנתיב הימני ככל רכב אחר במהירות המותרת בחוק . פתאום רכב העיף אותנו מאחור. הרבה אנשים טובים,אמבלנס מד"א,בית חולים . בין זוגי עם ארבע צלעות שבורות בחזה ומכות בכל הגוף . אני עם קרע ברגל שמאל,ניתוח,ומכות יבשות בכל הגוף . אחרי שלושה ימים של אישפוז נאמר לנו שחובה להביא אישור תאונה מהמשטרה ... וכך עשינו.נכנסנו לתחנה בזחילה וביקשנו את האישור . אז נאמר לבן זוגי שהוא יזומן לחקירה על התנהגות הגורמת נזק,נהיגה בקלות ראש,סטייה מקו הנסיעה . ואז אמרנו להם שיש לנו סרטון תיעוד התאונה . קבלנו את האישור המיוחל ונשלחנו לדרכנו בהסכמה שבעוד שבוע נחזור לבדוק מה קורה עם התיק .
    שבוע אחרי חזרנו לתחנת המשטרה ולהפתעתנו נאמר לנו שהתיק נגנז ונסגר משום שאין נפגעים !!! אנחנו עד היום בין בדיקות להחלפת תחבושות לפיזותרפיה.בצד בא אלינו חוקר תנועה ובשקט אמר לנו לעלות לקומה השניה ולעשות בלגאן "אתם לא אשמים" .
    הנהג הפוגע נסע במהירות מטורפת והעיף אותנו בדרך בין עירונית ועדיין הוא נוסע על הכביש בלי מי שישאל ! יש לנו ביטוח חובה של הפול.יש לנו העתק של התיק המשטרתי והעדות של הנהג הפוגע . יש לנו סרטון התאונה .
    אנא,עורך דין טוב.
    בתאונה רצו אלינו הרבה אנשים טובים ואני בטוחה שהיו ביניהם אופנוענים. תודה רבה לכם .
    בבקשה הפיצו כמה שיותר את הפוסט,כדי שאגיע לאותם האנשים.

ראשית מקווה ששלומכם טוב ומאחל לכם החלמה מהירה.

תמוהה בעיני מאוד ההחלטה הנמהרת והזריזה של משטרת ישראל, לרוב לוקח להם מספר שבועות בשל עומס להורות על סגירת תיקים.

באפשרותך עומדת אפשרות חוקתית תוך 60 יום מהמועד שבו נמסרה לך ההודעה על ההחלטה שלא להעמיד לדין וסגירת התיק להגיש ערר על החלטת המשטרה.

הגשת הערר היא באמצעות שליחת מכתב מפורט עם הנסיבות והראיות שיש לך מדוע כן יש להגיש כתב אישום נגד הפוגע.

המלצתי היא להסתייע בעו"ד בהגשת הבקשה.

בהצלחה.
    בברכה,
    עו"ד אדם אבישר
    מצדה 7, בני ברק - מגדל ב.ס.ר 4
    פל': 054-5543493
    https://www.amadv.co.il/

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    השאלה הראשונה שקופצת לי בראש למי הנהג הפוגע מקורב???
    אחרת למה הם מיהרו לסגור הכל?

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    זאת הסיבה שאני תמיד עוקף ועסוק ברכבים מאחור במראות. כואב לי רק מלהסתכל על זה.
    רכבתם בימני, הראות טובה ובמהירות סבירה וזה פשוט ניסיון לרצח.
    תתעדו את השיחות עם המשטרה. פשוט לא סביר העסק הזה. האדם הזה צריך להיכנס לכלא.
    החלמה מהירה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021