אולי כדאי שתתן מעט יותר פרטים , קסדה סגורה., נפתחת , לשטח , לכביש.
אם הציעו לך של הארלי , אולי אתה מחפש קסדה 3/4 , ואז לדעתי ממש לא משנה התקן.
כמו כן מומלץ לתת תקציב.
Sent from my Nokia
אשמח לקבל מידע היכן ניתן להשיג קסדה איכותית (פונה למי שעשה סקר שוק) כמו כן הציעו לי קסדות של הארלי דוידסון האם יש להם תקן? האם שווים משהו?
אולי כדאי שתתן מעט יותר פרטים , קסדה סגורה., נפתחת , לשטח , לכביש.
אם הציעו לך של הארלי , אולי אתה מחפש קסדה 3/4 , ואז לדעתי ממש לא משנה התקן.
כמו כן מומלץ לתת תקציב.
Sent from my Nokia
אני פחות בעיניין של תקציב משאר כ 2000 אך כן מעוניין לדעת האם הם טובות?
מומלצות?
האם עדיפות על פני מתחרים או שזה בפועל קסדה טובה זה קסדה טובה ולא משנה הארלי או לא.
כפי שכולם יודעים מותג לפעמים משלמים יותר בידיעה שמותג לא הארלי הוא עדיף.
נ.ב
כביש בלבד
ב 2000 שקל כל הקסדות שתמצא בחנויות בארץ יהיו בעלות תקן
מה שחשוב שהן תתאמנה לראש שלך ולשימוש המיועד. וכן, קסדה טובה זה קסדה טובה ובלשון עדינה, ההתמחות של הארלי זה לא קסדות גם אם יש קסדות תוצרת הארלי.
קסדות מותג איכותיות זה SHOEI , ARAI, שוברט, אייקון, agv, ועוד, לא חסר וכולן טובות ועונות על הצרכים של מרבית הרוכבים.
לקסדה של יצרן אופנוע ספציפי יש להתייחס בזהירות ולבחון אם יש לגביהם המלצות ברשת. לרוב חברות האופנועים יש מותגים משלהם כולל להארלי שחלק גדול מהשוק שלו פונה לאוכלוסיית רוכבים מסוימת ולהם כן חשוב לוגו המותג על הקסדה וכלל האביזרים. בארץ זה פחות נפוץ ולכן אני מניח שתמצא מיעוט קסדות איכותיות של המותג ( ואני מניח שיש כמה), אלא אם תזמין מחו"ל או תבקש מיבואן הארלי או חנות מתמחה שיזמינו עבורך.
תלך למדוד, ותראה מה הכי נוח, חשוב שהקסדה תלחץ טיפה באיזור הלחיים. את הקסדות שלי קניתי עד היום בכלבוטקס, והייתי מבסוט מהשירות של ערן ומשה והמחיר המפתיע.