מה הסיכוי שהקאב באמת יגיע?
כשהגיע האינובה, הוא נמכר בכמויות נמוכות מאוד, וחבל... כנראה שזה קשור לתמחור שהיה לא תחרותי בעליל (כ-16 אלף ש"ח למיטב זכרוני).
אני אישית הייתי שמח לראות יותר קאבים בכבישי הארץ.
בהונדה מעדכנים את הסופר קאב 125 ואת המונקי 125 לשנת 2022, ואנחנו מקווים שהכלים החמודים האלה יגיעו ארצה (אל תעצרו את הנשימה...).
סופר קאב 125:
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...3%d7%9b%d7%9f/
מונקי 125:
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...3%d7%9b%d7%9f/
![]()
מה הסיכוי שהקאב באמת יגיע?
כשהגיע האינובה, הוא נמכר בכמויות נמוכות מאוד, וחבל... כנראה שזה קשור לתמחור שהיה לא תחרותי בעליל (כ-16 אלף ש"ח למיטב זכרוני).
אני אישית הייתי שמח לראות יותר קאבים בכבישי הארץ.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לצערי. במצב שיכרות מילמלתי לחבר שיש לו פייסבוק שהאינובה סתם תופסת מקום. אז הוא פירסם מודעה.
ביום למחרת הגיע לקוח מירוחם "רק לראות" ו"במקרה" הוא עם טנדר.
העמיס אותה AS IS (בלי טסט שלוש שנים) לפני שהספקתי למצמץ.
מה שאני מנסה לומר הוא שכמו שאני ידעתי בדיוק מה אני רוצה וקניתי את האינובה (2008) כך גם אחרים.
אינובה זה לא מובי או קטנוע. אינובה זה משהו שמחפשים ספציפית.
יחד עם זאת הסיבה שהיא תפסה מקום שלוש שנים היא שזה כבר הפך לא נעים בלשון המעטה לצאת איתה מהעיר.
לא הייתי קונה את הקאב 125
קטנוע בלי תא מטען.
צריך להיות מאוד מאוד זול כדי שיקנו אותו.
99 אחוז ממי שקונה קטנוע לא מתעניין בכמה פשוט לטפל לבד, אלא האם יש מקום לקניות או לקסדה.
אלו צעצועים,
כמו ההונדה גרום
זו רק שאלה של מחיר לפי דעתי...
צריכת דלק, אמינות ופשטות טיפולים לא נראה לי מעניינת את כל מי שקונה כלים בנפח הזה (או לפחות אלו בני ה-16 שמוציאים רישיונות לדברים האלו)
אלו שמעוניינים בכלי 125 ואם כל מה שכתבת יעדיפו גם מקום לתא מטען לפחות.
בדיוק מה שאני חושב,
אבל כמו שכתבתי למעלה, האם מי מי שרוצה זול גם ירצה את החוסר הזה? זה בדר"כ כל הקטע בקטנועים...
צעצוע.
צעצוע. צעצוע. צעצוע.
או לכל הפחות קטנוע-
ואם כבר צעצוע אז כזה בבקשה
תודה
זה לא אופנוע זה טוסטוס.
ואם הייתי מאיר חברה לרכב ולמשאיות לא הייתי מייבא את זה כי עם כל הכבוד לאייקוניות, צריך גם למכור.
אני מדבר על האינובה. קניתי אותה (חטפתי מיד 2) אחרי אלפי קילומטרים ניסיון על קאב 50 בגילגול קודם כשליח דומינוס. (כשהייתי בלונדיני שזוף)
עם האינובה הייתי מיערות הכרמל, הכינרת, ירושלים, קרית גת ועד נחל הבשור דרום אדום. כך שקטנוע בקושי לעיר זה לא היה.
אגב אני חותם על צריכת הדלק ההזויה המוזכרת בכתבה: יפו - נס הרים - מלחה - שושני - טיול בארמון הנציב - חזרה לעין כרם - מערת הנטיפים - יפו.
על 3.1 ליטר דלק.
רק שכנראה הזדקנתי והתעייפתי מלהתחרות במשאיות על הכביש המהיר בדרך לעבודה.