תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: מורה נהיגה ל-A1 באזור ראשון לציון

Junior Member

מורה נהיגה ל-A1 באזור ראשון לציון

שלום,
    אני מתנצל אם זה לא בסדר לשאול שאלה כזאת אבל אני מחפש מורה נהיגה מומלץ ל-A1 באזור ראשון לציון והסביבה שמגיש על פחות מ-15 שיעורים לטסט עבור מי שאין לו A2. אני לא מתכוון לרכב על כביש בכלל ומתכוון לקחת קורס רכיבה בכל מקרה כי לרכב לא מלמדים בבתי ספר לנהיגה אלא רק לעבור טסט והמטרה שלי היא לעבור כמה שיותר מהר כדי לעבור וללמוד באמת איך לרכב ובמיוחד כשאני לא מתכוון לרכב על כביש כך שחוסר הניסיון שלי לא יהווה סיכון.
    אם מישהו מכיר מישהו כזה אני ממש אשמח אם יוכל להפנות אותי.
    תודה רבה.

Senior Member
    א.לימודי נהיגה מתבצעים במגרש בחולון.
    ב.חוקית אתה חייב 15 שיעורים.
    ג.לא מכיר מורה שיסכים לעבור על החוק עבור תלמיד רנדומלי.
    ד.למה שמישהו יאמין לשטות של "אני לא מתכוון לרכב על הכביש" וזה בכלל לא רלוונטי לשיעורי נהיגה.

אם אתה מעוניין לעבור טסט מהר פשוט תעשה שיעורים כפולים 5 פעמים בשבוע ותור שבוע וחצי אתה מוכן (מבחינה חוקית) לטסט.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    א.לימודי נהיגה מתבצעים במגרש בחולון.
    ב.חוקית אתה חייב 15 שיעורים.
    ג.לא מכיר מורה שיסכים לעבור על החוק עבור תלמיד רנדומלי.
    ד.למה שמישהו יאמין לשטות של "אני לא מתכוון לרכב על הכביש" וזה בכלל לא רלוונטי לשיעורי נהיגה.

אם אתה מעוניין לעבור טסט מהר פשוט תעשה שיעורים כפולים 5 פעמים בשבוע ותור שבוע וחצי אתה מוכן (מבחינה חוקית) לטסט.
    א. יש גם מגרשים ברחובות ולא אפכת לי להגיע לשם.
    ב. אני יודע, חוקית גם צריך 28 שיעורים לרכב ויש מורים שמגישים בפחות.
    ג. אולי מישהו אחר מכיר, זה נשמע דרמטי "עובר על החוק", נכון שזה עיגול פינות אבל זה לא משהו שלא עושים ובלי קשר זאת בעיה של הנבחן אם הוא מעוניין לגשת בפחות מ-15 שיעורים.
    ד. לא ביקשתי שאתה או אף מורה נהיגה תאמינו לי, למה זה נשמע לך כל כך מוזר שמישהו מוציא רישיון על אופנוע כדי לרכב בשטח ולא על כביש?

Member הסמל האישי של tree
    למה שמורה ירצה לקבל פחות כסף... אהה, אתה תשלם על 15 (ואפילו יותר על הסיבון) אבל תזרז את הזמנים. פעם אחרונה שניגשתי לקח זמן לקבוע בוחן ולפי החדשות, הזמנים לא השתפרו מאז. אז אם אתה כבר מחכה לבוחן למה שלא תתרגל בזמן הזה כדאי להגיע יותר מוכן, כי לחכות למועד נוסף זה עוד יותר זמן.

כל זה תחת הנחה שיצא לך להשאיל אופנוע ולהתאמן לא כחוק מראש כדאי להגיע מוכן כך שאתה לא צריך שעורים, אחרת אני לא מבין מאיפה הביטחון.

אני מקווה שאתה טרול, כי אני מעדיף את מהאפשרות השנייה.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Junior Member
    לא מבין מה הקטע של אנשים להטיף או לדבר בכזה זלזול.
    לא ביקשתי שיעבירו אותי טסט בזום, סך הכול שאלתי אם יש מורים גמישים שמגישים בפחות מ-15 שיעורים. זה לא משהו שלא עושים, בזמנו המורה שלי ל-B הגיש אותי על 23 שיעורים כי הוא אמר שלדעתו אני מוכן ואין צורך לגרור את השיעורים בלי שבכלל העליתי את הנושא ובאמת עברתי טסט ראשון.
    לא אמרתי שאני בטוח אעבור טסט ראשון גם לאופנוע בפחות מהמינימום, לא אמרתי שאני רוצה לגשת לטסט ישר בלי שיעורים, סך הכול שאלתי אם יש מורים גמישים שלא ימרחו אותי אם ארגיש מוכן לטסט.
    אם זה כל כך קשה פשוט לדלג על הפוסט אם לא מכירים מורה כזה או לפחות לא לקרוא טרול למי ששואל שאלה הגיונית סך הכול אז אני לפחות אודה לכם על תשומת הלב ואמשיך בחיפושיי, אשמח אם האשכול הזה יינעל.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    היה לפני איזה עשור 2 מורים בבאר שבע שעשו ב500 שקל, 2 שיעורים וטסט.
    הכל באותו יום. בטח כבר סיבכו אותם מאז על זה אבל אתה מוזמן לבדוק אתם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Doctor צפיה בהודעה
    א. יש גם מגרשים ברחובות ולא אפכת לי להגיע לשם.
    ב. אני יודע, חוקית גם צריך 28 שיעורים לרכב ויש מורים שמגישים בפחות.
    ג. אולי מישהו אחר מכיר, זה נשמע דרמטי "עובר על החוק", נכון שזה עיגול פינות אבל זה לא משהו שלא עושים ובלי קשר זאת בעיה של הנבחן אם הוא מעוניין לגשת בפחות מ-15 שיעורים.
    ד. לא ביקשתי שאתה או אף מורה נהיגה תאמינו לי, למה זה נשמע לך כל כך מוזר שמישהו מוציא רישיון על אופנוע כדי לרכב בשטח ולא על כביש?
    א. ציינת בראשון אז חולון כנראה יותר קרוב לך.
    ב. לא מכיר, מניח שיש.
    ג. זה לא לא נכון, המורה אחראי על התלמיד ואם הוא "עיגל פינות" והגיש תלמיד בפחות מ-15 שיעורים הוא זה שיספוג את העונש בנוסף לתלמיד.
    ד. זה לא נשמע מוזר שאתה מתכנן רק רכיבת שטח, זה נשמע מוזר שאתה מחפש מורה "שיעגל פינות" בטענה שאתה רוצה לרכב רק בשטח.

ובכנות, לא ממש ברור מה אתה מנסה לחסוך.
    מבחינת זמן, לימודי נהיגה על A1 יכולים להיות גם קצרים (כמו שאמרתי, שבוע וחצי של כפולות ואתה יכול לגשת לטסט).
    מבחינת כסף, הרי גם אם תמצא מורה שיסכים לזה הוא עדיין לא יגיש אותך אחרי 5 שיעורים אלא יותר לכיוון ה10-12 שיעורים, כלומר כמה מאות שקלים במקרה הטוב.

Junior Member
    לגבי מורה נהיגה, אז יש שלושה בראשון במגרש החניה של גן נחום, רחוב אבי האסירים.
    לא מאמין שיסכימו להגיש לטסט בפחות שיעורים משנקבע בחוק.