למה?
אתה מתחרה?
אתה מתכוון לעשות שינוי במפות ולקחת את האופנוע לדיינו?
או שאתה מחפש "רעש"
ה אין רעש של האופנוע המקסים שלך מתאים לאופנוע שלך בול (ככה הונדה חושבים). הוא הכי פחות מזהם. הכי שומר על צמו עם אגזוז מקורי . חוסך הורדות מהכביש ועוד.
ה "רעש" הסופר מגניב(לדעתך) שיצא מאגוז שקר אפטר מרקט מסתבר שבעיקר אתה הרוכב נהנה מהרעש
פגועי נפש הלומי קרב נכנסים להיסטריה כששומעים את היללה הנוראית של אגזוז צורח, אני ראיתי את זה קורה בעניים שלי!!! (התנדבתי בהוסטל).
לא דיברנו על הורים צעירים שרוצים להשכיב את הרך שרק נרדם. הזקן שבדיוק הספיק להרדם אחרי הרבה לילות ללא שינה. וסתם מישהו שרוצה לשבת במרפסת\סלון של ביתו בשקט.
ואז מגיע ה CBR650R עם האגזוז הפתוח-- אם אפשרי על המנתק בברןאאוט נכנס לרחוב כולם יוצאים ומשתחווים לפני הגבר גבר שהגיע.
אין הבדל בין "רעש" של צופר אוויר של משאית.. לבין אופנוע עם אגזוז פתוח. רעש שאנחנו רואים כמגניב יש כאלה שרואים בו קללה כמו הצופר האוויר של המשאית.
לא יתכן שטובתו של אחד תבוא על חשבונם של כל כך הרבה אחרים. יש חוק הגנת הרעש . וכולנו זכאים לקצת שקט. גם ככה הכל כל כך קאוטי
בחודש האחרון מספר חברים שלי שרכבו עם אגזוז פתוח קיבלו הורדה מהכביש. מעולה !!!! שימשיכו כך. די לאגזוזנים