תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: אופנוע ראשון, נסיעות קצרות וארוכות, 1.68, A1

צפייה משולבת

Junior Member

אופנוע ראשון, נסיעות קצרות וארוכות, 1.68, A1

שלום לכולם,
    עברתי טסט לa1 ואני חושב איזה אופנוע יתאים לי
    קצת פרטים:
    בן 23
    1.68 מטר
    מתכוון לנסוע במשך השבוע מתל אביב לחולון (נסיעות קצרות) ובסופי שבוע מתל אביב לגולן (נסיעות ארוכות)
    תקציב בסביבות ה25 אלף לאופנוע. אם נשמע לכם הגיוני לצמצם ל20 ולמצוא דברים טובים אז גם אופציה
    מחפש אופנוע שיהיה קל להיכנס איתו לתחום, להרגיש יחסית בטוח ולהנות מהדרך
    חשבתי על הcb500x כמו שאני רואה שהרבה אחרים עושים אבל הבנתי גם שהוא גבוה ולא בטוח שיתאים לי

מה דעתכם?
    תודה.

Senior Member
    כן, סיכוי טוב שהCB500X יהיה לך גבוה (תבדוק). אתה רוצה להיות מסוגל לשבת עם שתי רגליים שטוחות על הרצפה, בטח באופנוע ראשון.
    אפנועי אדוונצ'ר נוטים להגיע עם מושבים גבוהים יחסית. אפשר למצוא נייקדים עם מושבים נמוכים יותר ואם צריך, אז להוסיף להם מיגון רוח.
    ויש גם קרוזרים (למשל, הרבל 500 של הונדה). אם הסגנון מדבר אליך אז גובה המושב לא יהיה שום בעיה.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    כן, תפור לצרכים.
    רכבתי על אחד אתמול, המושב מאוד נמוך, הגעתי עם 2 רגליים לרצפה בקלי קלות (הפתיע אותי, עם הוורסיס אני מגיע רק עם קצה הרגל).
    אני חושב שזה אולי בגלל שהבולמים שלו שוקעים יותר כי הוא נראה בערך באותו גובה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    sv אופנוע נמוך עם מנוע טוב אך לא מאיים.
    בזמנו נמכר במחירים נמוכים מאוד. אם הצלחת להתגבר על המראה הכעור, במיוחד אחרי הוספת מגן רוח (אם מתוכננות נסיעות ארוכות, ובמיוחד בחורף), הוא עלול להתגלות כאחלה פרטנר למתחילים.
    שווה לבדוק את נוחות הכסא ברכיבת מבחן. היו שהתלוננו עליו ועל תנוחת הרכיבה. לדעתי הבעיה היתה רק לרוכבים גבוהים.
    אם כי, נסיעות מבחן שעשיתי בעבר הציפו אי נוחות בדגמים מסוימים, שאליהם התרגלתי במהלך ההסתגלות לאופנוע (בnc הכסא הציק לי במבחן וגם שבוע הראשון, אבל בהמשך- דבש) לעומת אופנועים אחרים, בהם לא שמתי לב למשהו מיוחד במהלך רכיבת מבחן, אבל בהמשך התגלו כמאוד לא נוחים.
    בכל מקרה, לא הייתי פוסל אופנוע על כסא. את זה תמיד ניתן לרפד די בזול (מעולם לא עשיתי זאת, אבל הרבה אחרים כן).

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    אם הצלחת להתגבר על המראה הכעור, במיוחד אחרי הוספת מגן רוח (אם מתוכננות נסיעות ארוכות, ובמיוחד בחורף), הוא עלול להתגלות כאחלה פרטנר למתחילים.
    בעיניי זה אחד האופנועים הכי יפים שניתן לרכוש היום בישראל. ומגן רוח קדמי מוסיף המון למראה שלו.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני 1.70 מ' ביום שימשי, ורוכב על cb500x משנתון 2014. זהו האופנוע הראשון שלי וכמוך, חששתי מבעיית הגובה. למרות שהאופנוע שעשיתי עליו רכיבת מבחן היה חדש יותר משלי, וכנראה גם טיפה גבוה יותר, אחרי רכיבה קצרצרה (שבח נתנו לי חצי שעת רכיבת מבחן $##&%) הבנתי שהשד לא גדול כ"כ (או גבוה). לא חושב שרוכב, חדש או ותיק, חייב שתי רגליים מלאות על הרצפה, מספיקה רגל אחת יציבה. בכל מקרה אני מגיע עם רגל מלאה לרצפה או עם שתי הרגליים על קצות האצבעות.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Naor80 צפיה בהודעה
    שלום לכולם,
    עברתי טסט לa1 ואני חושב איזה אופנוע יתאים לי
    קצת פרטים:
    בן 23
    1.68 מטר
    מתכוון לנסוע במשך השבוע מתל אביב לחולון (נסיעות קצרות) ובסופי שבוע מתל אביב לגולן (נסיעות ארוכות)
    תקציב בסביבות ה25 אלף לאופנוע. אם נשמע לכם הגיוני לצמצם ל20 ולמצוא דברים טובים אז גם אופציה
    מחפש אופנוע שיהיה קל להיכנס איתו לתחום, להרגיש יחסית בטוח ולהנות מהדרך
    חשבתי על הcb500x כמו שאני רואה שהרבה אחרים עושים אבל הבנתי גם שהוא גבוה ולא בטוח שיתאים לי

מה דעתכם?
    תודה.
    CB500X או ורסיס 300 הם המענה ה"קלאסי". כתבתי לא מעט על שניהם, אם תרצה תוכל לחפש שרשורים ישנים שבהם אנשים התלבטו בין שני הכלים.
    יש היום בשוק מבחר עצום של כלים שיתאימו למטרה, הן בתצורת אדוונצ'ר והן בתצורת כביש - נייקד או ספורט-טורינג.
    לכן אני מציע לך לעשות סיבוב אצל היבואנים ובסוכנויות הטרייד-אין, על מנת להתרשם ממגוון דגמים. כשתחליט אילו מהדגמים מוצאים חן בעינך יותר, תוכל לחפש אותם כמשומשים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    תודה רבה לכולם על התגובות!
    אז אחרי שקראתי, אלך לבדוק בשטח כמו שהמלצתם
    בנוגע לקניה יד 2, אני, כמו כולם, שואף לבקר במוסכים וכו' כמה שפחות אחרי שאקנה את האופנוע, האם הייתם ממליצים להסתכל על שנתונים מסויימים גם אם זה אומר להשקיע טיפה יותר כסף בקניה במטרה להוציא כמה שפחות על תקלות עתידיות?
    על מה כדאי להסתכל בקנית אופנוע יד שניה?

שוב תודה.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי Naor80 צפיה בהודעה
    תודה רבה לכולם על התגובות!
    אז אחרי שקראתי, אלך לבדוק בשטח כמו שהמלצתם
    בנוגע לקניה יד 2, אני, כמו כולם, שואף לבקר במוסכים וכו' כמה שפחות אחרי שאקנה את האופנוע, האם הייתם ממליצים להסתכל על שנתונים מסויימים גם אם זה אומר להשקיע טיפה יותר כסף בקניה במטרה להוציא כמה שפחות על תקלות עתידיות?
    על מה כדאי להסתכל בקנית אופנוע יד שניה?

שוב תודה.
    כמה שפחות ק"מ, כמה שפחות ידיים, שנה כמה שיותר גבוהה, תיעוד טיפולים עם יש, מצב חיצוני כמה שיותר מושלם, תוספות זה מבורך.. וכו'.
    https://fullgaz.co.il/%D7%9E%D7%93%D...9%D7%99%D7%94/