פלייר פטנט(ג'בקה )יעשה את העבודה
תפוס טוב על השיניים של החלק המוברג וסובב שמאלה,זה אמור להשתחרר
בהצלחה
מנסה לחבר שוטף חורישבן מאליאקספרס.
הצד של צינור מיכל השטיפה שהולך לקיר לא משתחרר -
IMG_20210707_161822.jpg
ניסיתי לסובב עם פלייר דק שיש לי, לחתוך את החלק הזה בעדינות, לקדוח בו בקטנה, בינתיים לא זז.
עצות איך לשחרר בלי לפגוע/לרופף את הברזון שהולך לקיר?
פלייר פטנט(ג'בקה )יעשה את העבודה
תפוס טוב על השיניים של החלק המוברג וסובב שמאלה,זה אמור להשתחרר
בהצלחה
אני מפחד לרופף את החלק המתכתי כי מרגיש שצינור הפלסטיק מודבק (כנראה בטעות) עם חומר בניין כלשהו, וחלק המתכת שהולך לקיר לא מרגיש מעוגן הכי סולידי - יש חור כמעט בגודל החלק הכחול שמכסה את הקיר.
יישמע מטופש אבל חייב לשאול:
ייתכן ובגלל שהצינור מגיע מלמטה ואתה מסתכל עליו "הפוך" ניסית לסגור במקום לפתוח?
הכלי הכי נוח למשימה הוא פלייר תרנגול. או מפתח צינורות עגול- אבל האחרון פחות פרקטי לשימושים אחרים, אז עדיף כבר לקנות תרנגול.
אני מעיד שפעם (ואולי גם היום) חושבים אותי הוגה שירשורי האסלות אולם לא כך היא (זה דרד פיירט רוברטס)
אם המופה של צינור הפלסטיק זו הבעיה תיכנס ברבאה כמו שהציעו כאן אפילו עם גבקה. הפלסטיק יתפורר לזבל
לונג ליב פרוסקה
צינור פלסטי כזה עולה גרושים. לך קנה חדש, תוריד את הישן איך שתוכל (למשל, לחמם עם אקדח חום ולחתוך את הפלסטיק, או ג'בקה אם זה לא יפגע בחיבורים של המתכת בקיר) ובא לציון גואל.
וואלאק kaz, סתם צחקתי עם נאור על הניאגרה בשרשיר הפלאטה חשמלית.. הבנת שננתי דוגמא?לא היית חייב להתעלל בניאגרה שלך
לענייננו - אם קדחת עמוק מדי במוטרת הפלסטיק של צינור המים זה פגע גם בהברגה של ברז הניל/NILL.. ולגבי הברז הזה - אם כבר אתה מחליף/משפר, תחליף אותו באחד מקורי (של NILL מייד אין ג'רמני מך שמם) חדש, כי זה בתמונה שיש לך סיני ומתחיל לטפטף מההברגה אחרי כמה שנים שסוגרים~פותחים אותו אחרי תקופה שעומד סטטי עם כל האבנית במים. ברז כזה ניל מקורי עולה כ 25~30ש"ח כולה, אם אתה כבר בשוונג, מומלץ.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מפתח צינורות יעשה את העבודה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
פלייר תרנגול קטן שהיה לי (לא ידעתי שקוראים לו ככה) עשה את העבודה, תודה לכולם!
IMG_20210708_140830.jpg
ערני, נראה לא מסובך
אבל אם זה עובד בינתיים, למה להחליף בעצם? יהיה יותר קשה לשחרר אותו בהמשך?
אגב, מה ההבדל בברזים המקוריים של nil כך שמונע מהם לטפטף כשמצטברת אבנית?
them bungholes ain't gonna wash themselves
+ לשטוף חול מהרגליים, למלא דלי, האפשרויות בלתי מוגבלות
IMG_20210709_070853.jpg
All is possible in the land of bunghole washers
www.aliexpress.com/item/32822548662.html
עובד תקין נסגר נפתח בלי נזילות?.. טוב, אל תיגע.
הסינים חרא - אחרי כמה שנים הם מתחילים להזיע מהראש/ההברגה שלהם כשאתה סוגר/פותח כשמבצע החלפת גומיות או צינור לניאגרה. לאידע אם זה האטימה של ההברגה או הגומייה שם בפנים עם האבנית בארץ.
הניל המקורי יותר עמיד.
הבית שלי נבנה ב 2005, האינסטלטור שהוא תותח כן.. אבל שם לנקודות המים ברזי ניל סיניים. כבר החלפתי בשנתיים האחרונות את שלושת הברזים של הניאגרות במקוריים. ובכיוון של להחליף גם לאט לאט את שאר ברזי הניל של ברזי הפרח והברז במטבח.
כשהחלפתי ברז גם במטבח וגם ביחידת ההורים לפחות אחד מזוג הנילים הסיניים בארון התחיל לטפטף קלות/להזיע אחרי שסגרתי ופתחתי אח"כ (מיותר לציין שאחרי הרבה שנים במצב סטטי הייתי צריך עזרה של ג'בקה כדי לסגור את הברזים), כרגע שקט תעשייתי - הברזים מפסיקים אחרי כמה זמן לטפטף, ואם לא סוגרים/פותחים יותר אז אין בעיה.. Till next time
נערך לאחרונה על ידי erani99; 13-07-2021 בשעה 13:37.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
ואם כבר החלפתם את הניל. תחליפו גם את נצינור פלדה שזורה למשהו איכותי.
קרוב משפחה נכנס לדירה שקנה (בנין בן כמה שנים טובות). שבוע אחרי, קיבל טלפון בצהריים מהשכנה מלמטה שמטפטפים מים.
הצינור השזור מתחת לכיור מטבח פרץ. הדירה היתה מוצפת משך שעות במים והנזק (שולם ע"י הביטוח) הגיע להרבה מעל 100,000 ש"ח.