קח אחד לנסיעת מבחן. יש מצב שתגיע לרצפה עם 2 רגליים.
גם אם לא, השד לא נורא. מתרגלים לעצור ושהאופנוע יישען על רגל אחת.
עדיף בהרבה לדעתי מאשר להנמיך את האופנוע.
שלום לכולם אשמח לקבל כיוון , אני בן 40 עברתי טסט לפני שבוע רישיון A1 , קראתי הרבה כתבות ותגובות והמון פה בפול גז אני ממש דלוק על cb500x בגלל שבשיעורי האופנוע לא אהבתי את הרוח ואני מחפש אופנוע עם מגן רוח , הבעיה שלי שאני 165 ס״מ ( איש קטן ) האם ניתן להנמיך את הCb500 מבלי לפגוע ביכולת או בטיחות האופנוע , ואם כן כמה זה צפוי לעלות לי כדי לדעת לשקלל עם הסכום שיש . או ללכת על cb500f ואשמח לשמוע על כלי אחר שאתם ממליצים בתור אופנוע ראשון לאדם נמוך
Sent from my iPhone using Tapatalk
קח אחד לנסיעת מבחן. יש מצב שתגיע לרצפה עם 2 רגליים.
גם אם לא, השד לא נורא. מתרגלים לעצור ושהאופנוע יישען על רגל אחת.
עדיף בהרבה לדעתי מאשר להנמיך את האופנוע.
קח בחשבון שבלימודים אתה רוכב עם קסדה פתוחה מעליאקספרס ואם תקנה קסדה סגורה אז אתה תחטוף הרבה פחות רוח (וזה מאוד, מאוד, מאוד מומלץ גם בלי קשר לרוח)
מעבר לזה, איזה סוג של נסיעות אתה מתכנן לעשות עם האופנוע?
רוצה המלצה?
תן כותרת אינפורמטיבית. כך גם מי שיכול לעזור לך ידע להכנס; גם מי שירצה לחפש מידע דומה בעתיד יוכל למצוא; וגם לא תדרוס ברגל גסה את חוקי הפורום.
לגבי ה500x, אני נמוך ממך ואין לי בעיה עם הגובה שלו. אבל התחלתי מאופנועי שטח גבוהים יותר אז אולי אני בא ממקום אחר.
היי,
קודם כל מזל טוב על הרישיון.
לי יש cb500x.
יש לך 2 אפשרויות כדי להנמיך את האופנוע:
1. קיט הנמכה - מעריך שיעלה כמה אלפי שקלים.
2. גילוח המושב ע"י רפד (אופציה שאני בחרתי) - יעלה לך 300 שח.
יתרון שזה זול, מהיר וגם יעשה להתאמתך ע"י הרפד.
אופציה נוספת זה לקחת cb500f שהוא נמוך יותר ולשים לו מגן רוח.
משהו חשוב..
אחרי שתקנה אופנוע, פנק אותנו עם מס' תמונות..
בהצלחה
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
יש הבדלי גובה בין השנתונים. עד 2019 גובה המושב
הוא 81 ס"מ . מ2019 הגובה עלה ל83 ס"מ.
וזאת כי הגלגל הקדמי 17 הוחלף ל 19.
אני נמוך ממך ( 159 ) ורכבתי שנתיים על
ה cb500x. מתרגלים. בכל מקרה חובה לעשות נסיעת מבחן.
בהצלחה.
תודה לכולם מבטיח לפרסם תמונות אחרי קניית האופנוע
Sent from my iPhone using Tapatalk
שלום, היה לי cb500x 2016, אני טיפה יותר גבוה- 170, למרות זאת לא הגעתי עם 2 הרגליים מלאות לרצפה, קניתי קיט הנמכה (2 לינקים מאלומיניום) בebay, עלה כ-100$, הרכבתי לבד- משחק ילדים אם יש לך קצת גישה, אם לא כל מוסך יעשה לך את זה. נדמה לי שפרסמתי פעם פוסט בנושא עם תמונות. הלינקים ניתנים לבחירה- 2,5 ס"מ עד 4 ס"מ הנמכה בגלגל האחורי, אחרכך מורידים גם את הבולמים הקידמיים באותו מרחק כמו מאחור. חוץ מזה אופנוע תענוג, תהנה.
יש פיתרון קצת יותר יקר- BMW F750GS מוגבל ל-A1 כבר מונמך מהמפעל.
הנמכת CB500X ב-4 ס"מ מקדימה ומאחורה?
סביר להניח שפגעת בעבודת המתלים (למיטב זכרוני, החלפת DOG BONES משנה את הפרוגרסיה של הבולם).
צמצמת את מרווח הגחון.
בעצם - קבלת CB500F עם משקף, רק ביותר כסף.
כמובן שכל אחד יעשה מה שהגיוני לו, אבל המלצתי לפותח השרשור היא או ללמוד להתמודד עם האופנוע +/- בגובה המקורי (אולי עם חיתוך הספוג של המושב), או מלכתחילה לקנות את האח הנמוך והזול יותר, ה-CB500F. חבל לקנות את האופנוע היותר-יקר כדי לגרום לו להתנהג כמו אופנוע זהה אך יותר זול, ועוד לשלם על זה מכספך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual