מהיכן אדוני
שלום חברים, יש לי נזילת שמן שאני לא מוצא היכן היא, לכן אני צריך לפרק את האמבטיה.
השמן נוזל בין הגלגל האחורי לבין הבלוק מנוע ונוזל ישירות על הג'ק אמצע.
לא הצלחתי לאתר גם דרך המכסה שבתוך המושב, ולא מצאתי שום סרטון ברשת שמסביר איך לעשות את זה.
האם מישהו כאן עשה זאת בעבר? ויכול להסביר לי כאן.
יש לי את כל הכלים וזוג ידיים עובדות.
תודה רבה,
יוסי.
מתגורר ברמת גן
יש לא מעט פירוק בכדי שהבלוק יהיה נגיש,
צריך לפרק את החזית שיהיה אפשר להוריד את החלק של מכסה הדלק כי הוא מסתיר שני ברגים שמחזיקים את האמבטיה.
אחר כך עוברים לחלק האחורי, מסירים את הפלסטיק עם הנורה למספר הרישוי, אחרי זה בתא האחורי יש שני ברגים פנימיים שמחזיקים את הפנס האמצעי, ושני ברגים בתוך האמבטיה בתקרה שמחזיקים את משענת הגב.
משם כבר תמצא ותדע להתקדם.
תבדוק את מקור נזילה או הזעת השמן לפני הפירוק כי לקטנוע הזה יש מחלה ידוע של הזעות מאטם ראש מנוע והבנתי שמיותר להחליף אטם כי יחזור לעצמו מהר מאוד .
נסעתי עם נהזעה כזאת עד היום בו מכרתי את הקטנוע עם שישים ומשהו אלף קמ. הוא מעולם לא התלונן. אבל! אם זאת נזילה של ממש, כזאת שעושה שלולית, לא הייתי מזניח.
תודה על העזרה, זו לא הזעה זו נזילה של ממש בוא נגיד שכל יומיים אני צריך למלא רבע כוס חד"פ.
בטוח שהשמן מוצא את דרכו החוצה מהמערכת ולא נשרף? כמה המנוע נסע? יכול להיות שצריך להתאים כבר רינגים למרות שאני הייתי מעדיף למשוך לפני ההתעסקות עם פתיחת מנוע עליון.
אם כבר מדברים על המחלות של האקס איבו, מה הסיפור עם ההנעות, זה ה bendix שלא משתלב כראוי במהלך ניסיונות ההתנעה? אם לא מניע את הקטנוע כמה ימים לוקח לא מעט ניסיונות עד שהוא מניע.
הBENDIX הוחלף לחדש לא מזמן, הקודם נשחק בדיסקות הקטנות.
הסטרטר ב 250 לא בנוי אותו דבר כמו ב 125.
אולי השיניים של המניפה החיצונית שחוקןת.
קודם כל טוב לדעת, זה יכול לפעמים להציק העניין הזה עם ההנעה.
לפחות כשהמנוע חם הוא מניע ממש בקלות..
באקסבו 99% מהפעמים זה אטם מכסה שסתומים שלא מוחלף אף פעם כי אף פעם לא עושים לו כיוון
אפשר לקנות סט אטמים מלא בכמה שקלים באינטרנט
בארץ ירצו כמה אלפים על עבודה כזו
יכול (אתה או כל אחד אחר) להפנות לקישור לסט אטמים GASKETS כזה ? מה שאני מוצא עולה כמה מאות שקלים, וזה מתאים לדגם X8 אירופאי שאיני בטוח אם זהה בדיוק ליצור של XEVO
כל מה שפיאג'יו 125 מקורר מים (כמובן לא 2 פעימות) מתאים לך