טוב אז אחרי כמה שנים טובות של רכיבה יום יום על כלים גדולים עם הרבה אקשן ומהירות הגעתי למצב כלכלי שאני לא הייתי יכול להחזיק את האופנוע שהיה לי
Z900 לא מוגבל כמובן אני רגיל לנסוע איתו יום יום לעבודה 40 קילומטר כול צד קצת יותר כמובן במהירויות גבוהות.
זה החיים שלי וזה הדבר שאני הכי אוהב אין צורך לפרט את זה כי כולם כאן מבינים את הנושא
בגלל בעיה כלכלית הייתי צריך להחליף את האופנוע שלי ולכן הלכתי לסוכנות (מטרו) והחלטתי ליבחור ב גוי מקס היה לי אופציה ל 250 או 300
לקחתי את ה 300 כמובן למרות שה 29 סמק האלה יותר לא ישפיעו יותר מידי אבל הוא מגיע עם בקרת החלקה וחשבתי על הבטיחות שלי ליפני הכל. joumax z+ 300
אני צריך לקבל את הקטנוע שבוע הבא.
רציתי לדעת כמה דברים
1) עלויות תחזוקה של קטנוע במיוחד מה שלקחתי הבנתי שהם הרבה יותר נמוכות יחסית לאופנוע
2) ראיתי באינטרנט שהם מגיעים רק ל 127 שלדעתי זה בדיחה זה היה הילוך שני באופנוע הקודם שלי כמובן שאי אפשר להשוות אבל ל "300" סמק רק 127?
3) צריכת דלק הבנתי הם עושים בערך 1 ל 30 בנסיעה רגילה
4) אני מרגשי שקטנוע לא בטיחותי מספיק יחסית לאופנוע מבכינת אחיזה בכביש מרחק בלימה, וכמובן רעש אפחד לא שומע אותכם עוברים. באופנוע קילומטר ליפני כבר היו מפנים לי את הדרך.
5) איזה צמיגים אתם ממליצים לי לשים עליו?
6)באופנועים יש קבוצות רכיבה פרטיות שממש כל שבוע החברה לומדים אחד מהשני איך לרכב כמו שצריך האם יש קבוצות כאלה גם לקטנועים ללמו לשלוט על ה"כלי" שלך כמו שצריך?
האם לדעתכם עשיתי בחירה נכונה עלמנת לחסוך את הכסף שלי?
והאם בחרתי בקטנוע הנכון? כמובן שיש עוד מלא קטנועים אבל מבחינת עלויות תחזוקה צריכת דלק ונסיע היומ יומית לקילומטרים האלה
ביבי Z900
Kawasaki-2020-Z900-850x560.jpg
שלום z+ 300
download.jpg