עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
תוצאות 76 עד 89 מ 89

אשכול: רוכבי ישראל הנהדרים, חפשו את עצמכם ב-RoadShamer

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    מה זה עיניינך?
    המספר שלך לא מקופל? יופי, כל הכבוד, המשך כך.
    כמו שהאמריקאים אומרים - Mind your own business. שמעתי, שזה מתכון לחיים ארוכים ובריאות מופלגת.
    הבעיה היא שכשאני רוצה to mind my own business ועוצר אותי שוטר, סתם ככה כי אני "אופנוען", הרבה מההתעלקות שלו עליי נובעת מהעובדה שאני "אופנוען", וזו סטיגמה שהדביקו לי אידיוטים כאלה שנוסעים עם המספר מקופל, לא מכבדים אחרים על הכביש, דורשים שיכבדו אותם ומתבכיינים שלא שמים עליהם אבל עושים הכל בשביל להדביק יותר חזק את הסטיגמה.
    בדיוק כמו שכמה אידיוטים יצרו את הסטיגמה "אתיופי" ובהפגנות שלהם ממשיכים לשבור שמשות של מכוניות ולהפיל אופנועים, ללכת מכות עם שוטרים ולבוא בטענות שסתם נתפלים אליהם.
    בדיוק כמו שכל מיני כוכבים, חלקם גם מגיבים פה בדיון, דואגים לשמר את הסטיגמה "ישראלי מצוי", ומתגאים בזה.
    אז קקטוס, I'll mind my own fucking business and make sure that my actions wouldn't disgrace an entire group of riders, and you make sure that your actions do the same.
    Kif?
    ולישראלי המצוי שרוצה שלא יתלוננו למה הוא מזגזג, נאה דורש נאה מקיים, אני לא רוצה לשמוע ממך מילה על הנהגים ש"לא רואים אותך", "לא סופרים אותך", "כמעט הרגו אותך" וכיוצא באלה.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
    הבעיה היא שכשאני רוצה to mind my own business ועוצר אותי שוטר, סתם ככה כי אני "אופנוען", הרבה מההתעלקות שלו עליי נובעת מהעובדה שאני "אופנוען", וזו סטיגמה שהדביקו לי אידיוטים כאלה שנוסעים עם המספר מקופל, לא מכבדים אחרים על הכביש, דורשים שיכבדו אותם ומתבכיינים שלא שמים עליהם אבל עושים הכל בשביל להדביק יותר חזק את הסטיגמה.
    בדיוק כמו שכמה אידיוטים יצרו את הסטיגמה "אתיופי" ובהפגנות שלהם ממשיכים לשבור שמשות של מכוניות ולהפיל אופנועים, ללכת מכות עם שוטרים ולבוא בטענות שסתם נתפלים אליהם.
    בדיוק כמו שכל מיני כוכבים, חלקם גם מגיבים פה בדיון, דואגים לשמר את הסטיגמה "ישראלי מצוי", ומתגאים בזה.
    אז קקטוס, I'll mind my own fucking business and make sure that my actions wouldn't disgrace an entire group of riders, and you make sure that your actions do the same.
    Kif?
    ולישראלי המצוי שרוצה שלא יתלוננו למה הוא מזגזג, נאה דורש נאה מקיים, אני לא רוצה לשמוע ממך מילה על הנהגים ש"לא רואים אותך", "לא סופרים אותך", "כמעט הרגו אותך" וכיוצא באלה.
    קודם כל, כמו שאומרים ברוסית - אתה אל תגיד לי מה לעשות, ואני לא אגיד לך לאן ללכת.
    בנוסף הניק שלי זה KKATKOV, ולא קקטוס - ואתה תעשה את המאמץ הכביר שנדרש ממך כדי לא לעוות אותו.
    אציין גם, שראיתי כבר בפורומים אנשים אם אף ארוך מידי, שמצדיקים את הנטיה שלהם לדחוף אותו לעיניינים של אחרים, בכך שאותם אחרים פוגעים להם בתדמית/ מעלים להם את מחירי הביטוח/ אוכלים להם - שותים להם בכל דרך אחרת. התירוץ הזה לא משכנע, כי אם נאמץ את הגישה הזאת, אז נגלה שבעצם, שכל מעשה של כל אדם בעולם, עלול בעקיפין להביא לתוצאות משמעותיות עבור אנשים אחרים ("אפקט הפרפר"). לכן, בגישה שאתה נוקט, שלפיה, פוטנציאל שהמעשה ישליך על חיי אנשים אחרים, זה בסיס מספיק כדי לייצר לגיטימציה להתערבות בחיי האדם - לכל אחד, יש זכות להיכנס לכל אספקט בחיי האחר, אפילו האינטימי ביותר - שכן תמיד קיים הסיכוי, שתהיה לאספקט הזה השפעה עקיפה על חיי המתערב.
    ולבסוף, אני כמובן מאושר שאתה יודע אנגלית (כנראה זה חלק מהחינוך המושלם שקיבלת, בניגוד גמור לברברים בפורום) - אבל ה-Kif, ככל הידוע לי, אינו מילה באנגלית. אם התכוונת להפגין את כישורי הערבית שלך באותה הזדמנות, אז משמעות המילה "כיף" הינה "איך", וגם זה לא עוזר לי להבין מה רצית להגיד.

נ.ב.
    אני שמתי לב, שאתה מאוד אוהב את הביטוי "ישראלי מצוי" כתיאור שלילי.
    אז אם הישראלי המצוי (משמע - הנפוץ) כל-כך לא מוצא חן בעיניך, אני לא מבין מדוע אתה עדיין כאן.
    מה גם, שמניסיוני - מי שמדבר הכי הרבה על הישראלי ה"מצוי" וה"מכוער", הם לא דווקא אנשים שמתאפיינים בעודף סבלנות, טאקט או התחשבות. על הדרך, אזכיר שהנטיה להיכנס לעיניינים של אחרים, בשילוב עם מחסור קל בטאקט, דווקא מאפיינת ישראלים - לטובה ולרעה. במקרה שאנחנו דנים בו, אני חושב שזה המקרה של ה"לרעה", מה שלא עושה את זה פחות ישראלי.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 30-06-2015 בשעה 14:56.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member הסמל האישי של אמיר
    איי... איפה הימים שאנשים נחסמו על "אווטינג"?
    ציטוט נכתב במקור על ידי קונילמל
    אומרים כי אני אינני אני
    על כן אני נבהל,
    כי אם אני אינני אני
    אז מי אני בכלל...

Member
    קודם כל, כמו שאומרים ברוסית - אתה אל תגיד לי מה לעשות, ואני לא אגיד לך לאן ללכת.
    בנוסף הניק שלי זה KKATKOV, ולא קקטוס - ואתה תעשה את המאמץ הכביר שנדרש ממך כדי לא לעוות אותו.
    אציין גם, שראיתי כבר בפורומים אנשים אם אף ארוך מידי, שמצדיקים את הנטיה שלהם לדחוף אותו לעיניינים של אחרים, בכך שאותם אחרים פוגעים להם בתדמית/ מעלים להם את מחירי הביטוח/ אוכלים להם - שותים להם בכל דרך אחרת. התירוץ הזה לא משכנע, כי אם נאמץ את הגישה הזאת, אז נגלה שבעצם, שכל מעשה של כל אדם בעולם, עלול בעקיפין להביא לתוצאות משמעותיות עבור אנשים אחרים ("אפקט הפרפר"). לכן, בגישה שאתה נוקט, שלפיה, פוטנציאל שהמעשה ישליך על חיי אנשים אחרים, זה בסיס מספיק כדי לייצר לגיטימציה להתערבות בחיי האדם - לכל אחד, יש זכות להיכנס לכל אספקט בחיי האחר, אפילו האינטימי ביותר - שכן תמיד קיים הסיכוי, שתהיה לאספקט הזה השפעה עקיפה על חיי המתערב.
    ולבסוף, אני כמובן מאושר שאתה יודע אנגלית (כנראה זה חלק מהחינוך המושלם שקיבלת, בניגוד גמור לברברים בפורום) - אבל ה-Kif, ככל הידוע לי, אינו מילה באנגלית. אם התכוונת להפגין את כישורי הערבית שלך באותה הזדמנות, אז משמעות המילה "כיף" הינה "איך", וגם זה לא עוזר לי להבין מה רצית להגיד.

נ.ב.
    אני שמתי לב, שאתה מאוד אוהב את הביטוי "ישראלי מצוי" כתיאור שלילי.
    אז אם הישראלי המצוי (משמע - הנפוץ) כל-כך לא מוצא חן בעיניך, אני לא מבין מדוע אתה עדיין כאן.
    מה גם, שמניסיוני - מי שמדבר הכי הרבה על הישראלי ה"מצוי" וה"מכוער", הם לא דווקא אנשים שמתאפיינים בעודף סבלנות, טאקט או התחשבות. על הדרך, אזכיר שהנטיה להיכנס לעיניינים של אחרים, בשילוב עם מחסור קל בטאקט, דווקא מאפיינת ישראלים - לטובה ולרעה. במקרה שאנחנו דנים בו, אני חושב שזה המקרה של ה"לרעה", מה שלא עושה את זה פחות ישראלי.
    למה אתה עוד פה? Go mind your own business "כמו שאומרים"
    או שאתה צריך את זה בתרגום לרוסית?
    петух

ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
    למה אתה עוד פה? Go mind your own business "כמו שאומרים"
    או שאתה צריך את זה בתרגום לרוסית?
    ׀¿׀µׁ‚ׁƒׁ…
    קודם כל, מר אזרח שומר חוק, אני ממליץ לך לבדוק את חוקי הפורום שבו אתה כותב.
    במידה והחוקים עברו מהגילגול הקודם (פולגז), אז כרגע זאת פעם שניה שעברת על חוקי הפורום - עיוות שם משתמש, ועכשיו גם שימוש במילות גנאי.
    חוץ מזה, שים לב שאתה שוב אומר לי מה לעשות. נראה לי, שאתה זקוק להכוונה בנוגע לכיוון ההתקדמות שלך.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    גם דיון סוער בעד ונגד בנושאים רגישים אפשר לעשות בגבולות הטעם הטוב, ואפשר שלא.

מה שהולך כאן - זה לא. למען הסר ספק - Aprilia, זה בעיקר מכוון אליך.

אני עוד לא מחלק אזהרות, אבל זה לא אומר שהן לא יחולקו ואנשים לא ילכו לנוח - וכאן (עוד) אין פורום חסומים.

Member
    כמו שהאמריקאים אומרים - Mind your own business. שמעתי, שזה מתכון לחיים ארוכים ובריאות מופלגת.
    קודם כל, מר אזרח שומר חוק, אני ממליץ לך לבדוק את חוקי הפורום שבו אתה כותב.
    במידה והחוקים עברו מהגילגול הקודם (פולגז), אז כרגע זאת פעם שניה שעברת על חוקי הפורום - עיוות שם משתמש, ועכשיו גם שימוש במילות גנאי.
    חוץ מזה, שים לב שאתה שוב אומר לי מה לעשות. נראה לי, שאתה זקוק להכוונה בנוגע לכיוון ההתקדמות שלך.

takes one to know one

Senior Member
    אפריליה כשאני אראה אותך פה באזור אני אסביר לך מקרוב מה זה הישראלי המצוי.
    ומי שבא לו לקפל מספר שיקפל, וגם יסע בלי.
    בור ואנטיפת, בוא נתחיל מזה שאתה אולי יהודי (אולי אתה סתם גר פה)
    עכשיו גם בבתי מלון אתה מצלם ישראלים יהודים שגונבים מגבות ומעלה לאינטרנט?
    מחשש לפגיעה בך אישית כי אתה ישראלי יהודי?
    שחרר אותנו מהחפירות שלך ותן לנו לרכב בשקט עם לוחית או בלי יא חפרן.
    הרגת אותנו.

אתה מהאנשים האלה שבסוף יקבלו מכות\דקירה ממישהו כי אתה דוחף את האף ומלשין.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
    אפריליה כשאני אראה אותך פה באזור אני אסביר לך מקרוב מה זה הישראלי המצוי.
    ומי שבא לו לקפל מספר שיקפל, וגם יסע בלי.
    בור ואנטיפת, בוא נתחיל מזה שאתה אולי יהודי (אולי אתה סתם גר פה)
    עכשיו גם בבתי מלון אתה מצלם ישראלים יהודים שגונבים מגבות ומעלה לאינטרנט?
    מחשש לפגיעה בך אישית כי אתה ישראלי יהודי?
    שחרר אותנו מהחפירות שלך ותן לנו לרכב בשקט עם לוחית או בלי יא חפרן.
    הרגת אותנו.

אתה מהאנשים האלה שבסוף יקבלו מכות\דקירה ממישהו כי אתה דוחף את האף ומלשין.
    יש לי מה להגיב לך, אבל תגובתך מייצגת באופן כ"כ מושלם את החתך הזה באוכלוסיה שאין טעם להשקותו מפני שגבעולו קמל.
    אנא, חסוך מאיתנו את איומי הסרק ופסע לעבר האשכול הבא.

באמת, ג'וני?
    אתה, נציג לחתך כלשהו באוכלוסייה, ישראליס וולגריס (יעני, ישראלי מצוי) - בדקת שאתה לא מדבר במקרה עם בן של שופט, נכד של מנכ"ל חברת ביטוח או עוד משיהו בסגנון הזה, לפני שהעזת להגיב בצורה כזאת?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    הלו יהודים למה שנאת חינם?
    תשאירו את זה בתור דיון, דווקא מעניין לשמוע דעות שונות גם אם שונות בקיצוניות.
    חבל המעבר הזה לפסים אישיים ולא רלבנטיים לנושא.

"ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה"

ישראל

Banned
    הנגיוס התקשר שטחנתם לhd ת'מוח.

Senior Member
    קוסטה אני יו"ר ועדת הישראלי הערס המצוי..
    אפריליה זה הבן של מפכל המשטרה.
    הוא לא עושה עבירות תנועה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    הדיון הזה לא הולך לשום מקום טוב.
    לא מפתיע.