עם קונספירטור לא מתווכחים. הוא תמיד יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם.
אז רגע, אתה מאמין שכדור הארץ שטוח?
ושוב הדיליי בין הירח לכדור הארץ הוא 1.3 שניות את התמונות מהירח לא יכלו לעבד במחשב לכן היו צריכים לעשות אותם באולפן וזה הרבה יותר קל לבדוק אם אמיתי או לא, הטיעונים שמסבירים למה התמונות לא פייק חזקים בהרבה מאלו שאומרים שהם פייק.
עם קונספירטור לא מתווכחים. הוא תמיד יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם.
אתה רציני? מכל סירטוני העולם השטוח אתה מביא חבורה חובבנית שנראית כמו פארודיה לסירטוני העולם השטוח?
אז אתה אומר שכל הכוכבים סביבנו כולל הירח והשמש הם עגולים ורק כדור הארץ שטוח?
ושעל הירח יש צל עגול זה איזה קונניה ועושים את זה עם פנס לד גדול?
צפיתי בדקומנטרי מושקע של העולם השטוח עם כל ה"עדויות״ ויש להם הרבה חורים בתאוריה זאת, הם לא הצליחו לשכנע ולא הצליחו להסביר כמה דברים בסיסיים.
עוד מעט שתיירות החלל תתחיל להיות נפוצה יותר ככה התאוריה הזאת תעלם יותר ויותר
בנושא ההתחממות או שינוי האקלים אין כאן עניין של אמונה, אני גר בגרמניה 20 שנה וכמעט כל שנה הקיץ חם יותר וזה הגיע למצב שהשנה קניתי מזגן שעד עכשיו לא היה נחוץ בגלל בידוד טוב של הבית וטמפרטורות נוחות יותר בשנים עברו.
העניין הוא מה הגורם לזה והאם אפשר לעשות משהוא בנידון, אני נוטה יותר לתאוריה שהאקלים מאז ומתמיד היה דינמי ולא משהוא קבוע, בשנות השמונים ראו התקררות ועכשיו התחממות, בנוסף כל אסונות הטבע היו שם תמיד רק שעכשיו זה מקבל פוקוס במדיה.
האמזונס למשל בוער כל שנה כבר מאות שנים ודווקא בשנים האחרונות היקף השריפות קטן יותר מבעבר.
השריפות בקליפורניה גדלו אבל זה בגלל שהפסיקו לדלל את היערות כמו בשנים עברו.
לגבי חלב, קולסטרול וקרינה אלקטרומגנטית אין כאן קונספירציה אלה מומחים שלא מסוגלים להגיע למסקנה אחידה, אישית אני חושב שהעליה במקרי הסרטן (נתון בדוק) קשורה לעליה בשימוש בגלים אלקטרו מגנטיים.
לא מדויק, נאור השתכנע שפלואוריד זה לא לשליטה מוחית כשהובא מניע יותר פשוט (חמדנות).
באותו אופן - איזה מניע/רווח יש לאילומינטי מלספר שכדור הארץ עגול? האם הם שיחדו את כל יצרני המצפנים שסתם יצביעו לאנשהו, שהרי אין קוטב מגנטי אורגינם כמו שמצופה מכדור עם שכבות שונות של ברזל? ואיך הם גורמים למים להישטף הפוך בחצי השטוח הדרומי?
נאור, היה קשה לי לקבל את זה אבל רופאים יושבים על אותה עקומה כמו מכונאים - רובם צפים להם באמצע הסקאלה. הם לא קוראים/לא קוראים מחקרים מרוע או קנוניה, זה פשוט הבילד שלהם שהם לא טרחו לשדרג יותר.
יש הרבה יותר חורים בתיאורית רצח רבין. WTC7 ותעודת הזהות של מוחמד עאטא אשר נמצאה דנדשה בין ההריסות, סיבות הפלישה לעיראק (mass destruction עאלק)
וטרי מהמכבש - מחוסנים ממחלה - צריך להגן עליהם (מסכנים) מהטרוריסטים תת מקלע הלא מחוסנים.
נו לפחות ילדי הגזזת. ילדי תימן. קסטנר ועוד, כבר לא קונספירציות
אני לא טוען שהעולם שטוח. אבל בטח גם לא עגול. פשוט כי לא מדדתי. אולי הוא קוביה הונגרית?
קאז מה יש באנטרטיקה שהם מסתירים?
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 12-08-2021 בשעה 14:20.
אתה זורק לידים לכל הכיוונים ומעלה סרטונים שלא אצפה בהם במקום להסביר במילותיך את עמדתך ואני כותב את זה בתור אחד שרוצה לשמוע.
כדור הארץ שטוח זה התחתית של הטמטמום הקונספירטיבי מהסיבה שהעליתי לפני. העולם? אלוהים יודע.
קונספירציה מהסוג המבעית צריכה מניע. המלחמה בעירק לא צריכה הסברים.
ויש יצורי כלאיים כמו התנועה הסביבתית של גרטה והחברים שבגדול צודקת. כדור הארץ סופג המון שיט מבני האדם והמצב בגלל בני האדם בהמון מקומות לא טוב.
אבל במקביל למניע התקין מוסרית (בעיני) זז כאן כסף גדול. עצום ליתר דיוק. לכן אני מעריך שאינטרסים מעורבבים בשטויות שהתקשורת מספרת לציבור. למשל ים המלח, יעילות מחזור ושאר מיני ירוקת סביבתית מוזרה. בקיצור, תעלה טענה, גבה אותה במילותיך ומשם תציע סרטונים.
שמעתי על האילומינטי הרבה לפני האינטרנט ומאז לא אמרתי לאף אחד שום דבר נחרץ או ידעני בנדון. האם משפחות עשירות ומנוולות מנהלות את המשחק הגלובלי?
נניח שכן. הגיוני בסה"כ כי כסף שליטה וכוח וכו'.
אבל אם אין לאף אחד מלבדם את היכולת להזיז כלים, לחשוף פשעים ולהשפיע על שופטים מה באמת הטעם בעניין?
פיגורות כמו ג'וליאיני חשפו את השחיתויות של משפחת ביידן (לדוגמא) והשמים לא נפלו. התקשורת התעלמה והציבור שידע לא התאבד על זה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אז הנשיא בוש הבן החליט להרוג אלפי אזרחים בשביל למצוא סיבה לפלוש לעירק? זה נשמע לך הגיוני?
ראש ממשלה חותם על הסכם עם חברת ביג פארמה, לניסוי באזרחים כשהחומר לא אושר FDA (וזה כתוב במסמכים של החברה עצמה),
שלב הניסוי בבעלי חיים הופסק - פשוט כי כל החיות מתו,
אין כיסוי ביטוחי למשתתפי הניסוי אשר נפגעים
ההסכם מושחר כולל מועד חתימת ההסכם (כך שאולי נחתם לפני שנתיים)
הקבינט הטיל חיסיון של 30 שנה על הנושא
יש בנק DNA אשר הוסתר מהאזרחים ו(כנראה) שותף עם אותה חברת ביג פארמה
יש אלפי עדויות על נפגעים ונפטרים, בעיקר מדלקת שריר הלב. אבל התשקורת אומרת שזה מהצינון.
נשמע לך הגיוני?
תמותה מחיסון ותופעות לוואי זה לא חדש ובעצם לכל חיסון יש את זה חלקם יותר וחלקם פחות, וכן זה חיסון נסיוני וזה ידוע לכל.
החלק המוסתר הוא כנראה על איך ביבי מכר את הפרטיות שלכם, הEU לא הסכים ובגלל זה לא קיבל את החיסון בזמן.
אי אפשר להשוות את זה לרצח אלפי אנשים במגדלי התאומים במיוחד לא בשביל לכבוש מדינה שהאמריקאים לא ממש נהנו מהנפט שם ויצאו במינוס.