ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
אני מודה שאני עושה טעות, אבל...

כל פעם שאני רואה אתר כזה אני רק מחפש את המילים ציוני/יהודי ומוצא את זה בתגובות ו"כתבות". האם אתה מחליט לסנן את התוכן שיש שם או שהמקורות האלה הם האורים והתומים שלך?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
אכן אתה פותח פה נושא בעייתי. יהדות ובעיקר ציונות. את דעותיי בעניינים האלו אשמור לעצמי כי זה ממש יזעזע אתכם.
ורק לסבר את האוזן שירתתי בקרבי סדיר מילואים הייתי בלבנון עזה קסבה של חברון וכ'ו. משלם מיסים מלאים וברוך השם לא מוצץ מעטיני הממסד טיפה (הקלות בבט"ל , אבטלה וכ'ו)

אותו בחור אשר הבאתי התייחס למה שאמרת. התייחס לתגובות. הוא אמר
"כולם אומרים בתגובות למה אתה לא מתיחס לפיל שבחדר שזה היהודים ששולטים בעולם ובגללם אנחנו במצב הזה? היהודים רוצים לחסל אותנו!"
הוא המשיך "טיפשים. היהודים אשר עושים את זה (רוקפלרים מגן אדום וכ'ו) הם לא באמת יהודים! הם לא יהודים אמיתיים. תסתכלו מה הם עושים לעם שלהם בישראל. היהודים האמיתיים. הם ואנחנו באותה סירה"

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
בו נעבור אחד אחד
1. אנחנו חיים מקריסה כלכלית אחת לשניה זה לא חדש ולא קונספירציה
2. אנחנו בהחלט מאבדים מהחירות שלנו מאז הקורונה ורואים שהקומוניזם עשה קאמבק רק בצורה מודרנית, זאת גם לא קונספירציה חלק גדול מהאזרחים אשכרה רוצה את זה
3. לגבי 5 G אין כרגע הוכחות חותכות לסכנה ממנו או כמה הוא יותר מסוכן מG 4, רוב הקונספירציות לגבי זה אינם נכונות וחלקם גם סופר מגוכחות
תחפש מה 60Hz עושה לנשימה שלך.
תשמע מומחים שעסקו בתדרים האלו כנשק צבאי

4.מירב מיכאלי מופרעת לגמרי אבל כח פיליטי לבצע את הדברים הכי פסיכים שלה אין לה.
בנתיים ילדים נחטפים ע"י הרווחה בשביל בצע כסף ואפילו חברת הכנסת מרינה סלוצקי אמרה את זה לפני 15 שנה
5. מס פחמן ועוד מיסים ירוקים ירדו עלינו כדי לכפר על הפסדי המס מחוסר שימוש בדלקים
הגיוני בסך הכל
נו דרזדנר רכשת כרטיס למארס בקריסטמסט ? תיירות חוץ חלל וזה